Βράβευση στα Social Media Awards 2016

Στις 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε, στο The House of Social Media Awards στην Αθήνα, η απονομή των βραβείων των Social Media Awards 2016. Στην παρθενική μας, λοιπόν, συμμετοχή, η εταιρεία μας και η ISOMAT βραβεύτηκαν στην τελετή απονομής στις κατηγορίες «Best Use of Social Media for a Corporate Brand/Supplier» και «Best Corporate Blog» για τη social media στρατηγική που εφαρμόστηκε, καθώς και για τη στρατηγική και υλοποίηση του εταιρικού blog.

Στα κορυφαία ελληνικά βραβεία social media, τα οποία διοργανώθηκαν για 4η συνεχή χρονιά από την Boussias Communications, βραβεύθηκαν οι καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες των brands και των agencies στα social media για το 2016.

Η ISOMAT αποτελεί μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία δομικών υλικών, με δραστηριοποίηση και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες. Η συνεργασία μας με την ISOMAT, είναι μακροχρόνια, ξεκινώντας από το 2008 και καλύπτει όλο το φάσμα της διαδικτυακής παρουσίας του brand. Τα αποτελέσματα των διαδικτυακών δράσεων ξεπερνούσαν κάθε προσδοκώμενο στόχο, χρόνο με το χρόνο.

Το μυστικό για την επιτυχία της εταιρείας; Το γεγονός πως η ISOMAT αντιλήφθηκε τα οφέλη και την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τα Social Media και το Content Marketing για τη διεύρυνση του δικτύου, αλλά και την παρουσία του brand της.

Social Media Awards 2016: Μια στρατηγική με επίκεντρο τον χρήστη, όχι την υπηρεσία

Για το 2016, ένας από τους βασικούς στόχους μας ήταν η εκμετάλλευση των social media, αλλά και του εταιρικού Blog, για την ανάπτυξη ουσιαστικού δεσμού με τους χρήστες – ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι χρήστες αναζητούν όλο και συχνότερα στο διαδίκτυο λύσεις, προτάσεις και συμβουλές για την εφαρμογή προϊόντων & τεχνικών. Ειδικά με την ραγδαία διάδοση των social media, η τάση αυτή είναι ακόμη πιο έντονη.

Έτσι, σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική περιεχομένου, η οποία έθετε στο επίκεντρο τις ανάγκες του χρήστη. Μέρος της στρατηγικής αυτής ήταν, επίσης, η στοχευμένη προβολή του μοναδικού αυτού περιεχομένου στα Social Media και το κοινό, τη στιγμή που είναι πιο πιθανό να «καταναλώσουν» την πληροφορία.

Μέσα από την παραγωγή επεξηγηματικών βίντεο, την παροχή ειδικών οδηγιών εφαρμογής των προϊοντων και την συγγραφή πληροφοριακών Blog Posts, η πολυεθνική εταιρεία έκανε ξεκάθαρο το motto που κινεί την Digital στρατηγική της: Κάθε micro-moment μετρά.

Το κατάλληλο κανάλι για τις στιγμές ανάγκης

Το άφθονο ουσιαστικό, μοναδικό περιεχόμενο που διέθετε η ISOMAT έδωσε στο brand νέα δυναμική και ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Μέσα από τα Social Media, έγινε δυνατή η εξυπηρέτηση των χρηστών στην καθημερινότητά τους, σε πιο φιλικό τόνο και σε λιγότερο επαγγελματικό/τεχνικό ύφος. Το αποτέλεσμα: Η ανάδειξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως βασική πηγή πληροφορίας σε στιγμές ανάγκης για τους χρήστες, αλλά και ανάπτυξης ουσιαστικού δεσμού με το brand.

Social Media Awards 2016: Επιβράβευση & αναγνώριση της επιτυχίας

Είναι μεγάλη μας ευχαρίστηση η υποστήριξη εταιρειών, που θέτουν ξεκάθαρους στόχους για την ανάπτυξη & εξέλιξή τους και κατανοούν την αξία που μπορούν να επιφέρουν οι ενέργειές τους. Η κατάκτηση των 2 αυτών βραβείων στα Social Media Awards 2016 αποτελεί για μας τιμητική αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών, αλλά και της εμπιστοσύνης που λαμβάνουμε από τους συνεργάτες μας, αλλά είναι, επίσης, ένα επιπλέον κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση