kataskevi-eshop-ecommerce-web-design-services

Κατασκευή eShop & eCommerce Web Design

Είναι γεγονός: η κατασκευή eshop δεν είναι απλή υπόθεση.

Πέρα από τις υψηλές και ιδιαίτερες απαιτήσεις της σε τεχνικό επίπεδο, η δημιουργία eshop εμπεριέχει και λειτουργίες που ξεπερνούν τις συνηθισμένες στα απλά websites, όπως:

 • Λειτουργίες ecommerce και ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Διασύνδεση με άλλες εφαρμογές, ERP και τράπεζες
 • Διαχείριση μεγάλου όγκου κατηγοριών και προϊόντων
 • Επιπλέον λειτουργίες ασφαλείας και ιδιωτικότητας
 • Έμφαση στην ταχύτητα και στη συμβατότητα με συσκευές mobile

Αν θέλετε λοιπόν ένα σωστό συνεργάτη που να αφουγκράζεται τις ανάγκες σας και ένα eshop που να μην “κάνει απλά τη δουλειά του”, αλλά να λειτουργεί σαν κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της εταιρείας σας, τότε θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη βοήθεια της iTrust Digital και των ειδικών της στην κατασκευή eshop.

Με γνώμονα τη σωστή κατάρτιση και την τεχνογνωσία μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Για να μάθετε περισσότερα για την κατασκευή eshop, μην παραλείψετε να τσεκάρετε το FAQ μας.

Ή, ακόμα καλύτερα, επικοινωνήστε μαζί μας!

Δημιουργία eshop και iTrust Digital – μια σχέση με πλούσια ιστόρία 

Η iTrust Digital είναι μια εταιρεία με πλούσιο ιστορικό στην κατασκευή ιστοσελίδων κάθε είδους, στη δημιουργία eshop και στο ecommerce web design.

Η υψηλή τεχνογνωσία και οι state-of-the-art τεχνολογίες είναι στο DNA μας. Για τη δημιουργία eshop χρησιμοποιούμε μεγάλη γκάμα εργαλείων και δίνουμε έμφαση στο να λύνουμε κάθε πρόβλημα ξεχωριστά μέσα από το πλούσιο knowhow που διαθέτουν οι ειδικοί μας.

Στα δικά μας χέρια, ακόμα κι ένα απλό eshop βασισμένο στο Woocommerce μπορεί να υποστηρίξει επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών και τζίρο εκατομμυρίων!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που μας εμπιστεύονται συνεργάτες μας όπως η Nespresso Pro και η NUK, και ο λόγος της εμπιστοσύνης αυτής είναι το γεγονός ότι παρέχουμε έξυπνες λύσεις σε κάθε νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αλλά και σε χρόνια προβλήματα που έχουν προκύψει από παλιότερες συνεργασίες τους.

Σε συνδυασμό με το απαράμιλλο customer support μας, αυτό μας βοηθά να χτίζουμε συνεργασίες με εταιρείες που στοχεύουν στην ανάπτυξη μέσω του ecommerce. Είμαστε δίπλα τους σε κάθε τι, και μαζί δημιουργούμε eshops και ecommerce websites που μπορούν κάνουν τη διαφορά.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η δημιουργία eshop, η εξειδικευμένη στην κατασκευή eshop ομάδα web development της iTrust μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αυξήσει τα έσοδά της, να προσελκύσει νέους πελάτες και να αυξήσει το ROI της.

Ρωτήστε μας πώς!

Κατασκευή eShop : Αυξήστε τις πωλήσεις σας, κερδίστε τις εντυπώσεις και αποκτήστε νέους πελάτες!

Ασχέτως από το μέγεθος της επιχείρησής σας ή την αγορά στην οποία δραστηριοποιείται, η δημιουργία ενός άρτιου eshop μπορεί να σας προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων:

Βελτιωμένη εμπειρία για το χρήστη

Μέσα από τη δημιουργία eshop και το web design μπορείτε να επηρεάσετε το πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με την επιχείρησή σας και να βελτιώσετε σημαντικά την εμπειρία τους.

Ένα καλοσχεδιασμένο eshop μπορεί να διευκολύνει την περιήγηση των πελατών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, να τους βοηθήσει να βρουν πιο εύκολα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ψάχνουν, αλλά και να ολοκληρώσουν άμεσα τις αγορές τους

Έτσι, ένα eshop με εύχρηστο περιβάλλον μπορεί να μειώσει το bounce rate και να αυξήσει το customer engagement, να οδηγήσει σε υψηλότερα conversion rates, και να αφήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες ευχαριστημένους.

Ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας

Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενός καλοφτιαγμένου eshop είναι το πόσο πολύ μπορεί να ενισχύσει την εταιρική εικόνα της επιχείρησής σας.

Ένα eshop που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία στο χρήστη μπορεί να σας βοηθήσει να εδραιώσετε την online παρουσία σας στην αγορά και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά του brand σας στο κοινό.

Ενσωματώνοντας την οπτική ταυτότητα, τα χαρακτηριστικά χρώματα και το ύφος του brand σας μέσα στο design του eshop σας μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια σταθερή και ομοιόμορφή εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής που μπορεί να χρησιμοποιούν. Έτσι θα ενισχύσετε το brand identity σας και θα ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας στα μάτια του κοινού.

Μεγαλύτερη συμβατότητα με συσκευές mobile

Με όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών να χρησιμοποιούν το κινητό τους για να πραγματοποιήσουν αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα, η συμβατότητα του eshop σας με συσκευές mobile είναι σημαντικότερη από ποτέ.

Το να διαθέτετε ένα eshop φιλικό προς τις συσκευές mobile μπορεί να βοηθήσει τους πιθανούς πελάτες σας να έχουν μια πιο ομαλή, ευχάριστη και θετική εμπειρία και να τους διευκολύνει να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.

Εκτός αυτού, μηχανές αναζήτησης όπως αυτή της Google λαμβάνουν υπόψιν το πόσο φιλικό είναι ένα website προς τις συσκευές mobile. Ένα mobile optimized eshop, λοιπόν, έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα και θεωρείται ένα από τα βασικότερα ranking factors για τον αλγόριθμο της Google.

Σε συνδυασμό με την ευκολία πλοήγησης και τη φιλικότητα προς τον πιθανό πελάτη που χρησιμοποιεί συσκευές mobile για να κάνει τις online αγορές του, αυτό τελικά οδηγεί σε περισσότερες πωλήσεις και έσοδα για την επιχείρηση.

Αποτελεσματικότερο SEO

Ένα σωστά κατασκευασμένο και δομημένο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής SEO και Local SEO, και μ’ αυτό τον τρόπο να οδηγήσει έμμεσα σε περισσότερους πελάτες, περισσότερες πωλήσεις, περισσότερα έσοδα, μεγαλύτερη ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Αφ’ ενός, η κατασκευή eshop σύμφωνα με τα best practices δίνει μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα. Τα websites που φορτώνουν γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις όχι μόνο παρέχουν μια καλύτερη εμπειρία στο χρήστη, αλλά κάνουν και rank ψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Αφ’ ετέρου, ένα σωστά δομημένο και οργανωμένο eshop επιτρέπει στις μηχανές αναζήτησης να κάνουν crawl και index τις σελίδες του με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια, πράγμα το οποίο οδηγεί σε μεγαλύτερη ορατότητα στα αποτελέσματα, άρα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από εν δυνάμει πελάτες.

Αυξημένη παραγωγικότητα μέσω αυτοματισμών

Η κατασκευή eshop σας δίνει πρόσβαση σε μια πληθώρα από εργαλεία αυτοματισμού που είναι σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, αλλά και να εξοικονομούν στην επιχείρησή σας χρόνο και χρήμα και να βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών σας.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτοματισμού στην κατασκευή eshop είναι η διασύνδεση με ERP. Συγχρονίζοντας το eshop σας με το ERP σας, για παράδειγμα, μπορείτε αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθείτε και να ενημερώνετε τα διαθέσιμα αποθέματα των εμπορευμάτων σας. Έτσι μπορείτε να ξέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή πώς να οργανώσετε το πρόγραμμα παραγωγής και ανεφοδιασμού της επιχείρησής σας, αποφεύγοντας άσκοπες καθυστερήσεις, ζημιές και σπατάλες.

Χρησιμοποιώντας σωστά λοιπόν τις επιλογές αυτοματισμού μπορείτε να μειώσετε τα κόστη λειτουργίας της επιχείρησής σας, να αυξήσετε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, να παρέχετε στους πελάτες σας μια καλύτερη εμπειρία, και να δώσετε προτεραιότητα στην ανάπτυξη.

Χαμηλότερο κόστος συντήρησης

Πέρα από τα λειτουργικά έξοδα που μπορείτε να εξοικονομήσετε μέσω αυτοματισμών, η κατασκευή eshop σύμφωνα με τα best practices μπορεί μακροπρόθεσμα να σας εξοικονομήσει ακόμα περισσότερα, αφού ένα από τα πλεονεκτήματά της είναι ότι μειώνεται το κόστος συντήρησης.

Εκτός αυτού, η κατασκευή eshop που λαμβάνει υπόψιν το scalability της επιχείρησής σας σας επιτρέπει να διαχειριστείτε με ευκολία μεγαλύτερο όγκο σελίδων, προϊόντων, επισκεπτών και παραγγελιών χωρίς να απαιτεί πλήρη ανασχεδιασμό, πράγμα που επίσης σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχτεί σημαντικός παράγοντας εξοικονόμησης.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Σε αγορές με υψηλό ανταγωνισμό, κάθε πλεονέκτημα που μπορείτε να διασφαλίσετε για την επιχείρησή σας είναι σημαντικό. Χάρη στη διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με εργαλεία analytics, η κατασκευή eshop με σύγχρονα εργαλεία και πρακτικές σας δίνει πρόσβαση σε δεδομένα και στατιστικά της λειτουργίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε πιο εύστοχες και αποτελεσματικές αποφάσεις.

Εκτός αυτού, η κατασκευή eshop μπορεί να παρέχει στην επιχείρησή σας ένα άμεσο και σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων επιχειρήσεων στο χώρο σας, οι οποίες έχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν παρέχουν καλή εμπειρία στο χρήστη.

Νέοι πελάτες και περισσότερες πωλήσεις

Σε γενικές γραμμές λοιπόν η δημιουργία eshop σύμφωνα με τα best practices του ecommerce web design μπορεί να παρέχει στην επιχείρησή σας μια πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, από αυξημένη παραγωγικότητα και μειωμένα λειτουργικά έξοδα και έξοδα συντήρησης μέχρι αποτελεσματικότερο SEO, ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας, αλλά και ταχύτερη, ομαλότερη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος από κάθε άποψη.

Όλα αυτά, φυσικά, μεταφράζονται σε νέους και περισσότερους πελάτες, περισσότερες πωλήσεις, περισσότερα έξοδα, μεγαλύτερο δείκτη ROI, και μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κατασκευή eshop και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την επιχείρησή σας περισσότερο ανταγωνιστική, πείτε μας τα πάντα για τους στόχους και τις ανάγκες σας, κι αφήστε τα υπόλοιπα στην εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών κατασκευής eshop της iTrust Digital.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Γιατί να επιλέξω την iTrust Digital για eCommerce web design και κατασκευή eshop;

Η iTrust Digital είναι ένα 360° digital marketing agency που πιστεύει στην ολιστική προσέγγιση, στην αριστεία, στην προσοχή στη λεπτομέρεια, στις ειλικρινείς σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είμαστε μια ομάδα από marketers, software & web developers, σχεδιαστές, ειδικούς του SEO, κειμενογράφους, και επαγγελματίες όλων των ειδών στο χώρο του digital marketing. Αυτό που μας συνδέει πάνω απ’ όλα είναι ο κοινός μας στόχος – να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Ορίστε μερικοί από τους λόγους που είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που κάνουμε – και για τους οποίους αξίζει να αναθέσετε την κατασκευή του eshop σας στην iTrust Digital:

 • Χρόνια εμπειρίας στο χώρο: Η iTrust Digital είναι ενεργή στο χώρο του digital από το 2007.
 • Πολλές επιτυχημένες συνεργασίες: Έχουμε βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους
 • Αποδεδειγμένα success stories: Mεταξύ των των συνεργατών μας υπάρχουν και κάποιοι με eshops που αποφέρουν 7ψήφιο τζίρο.
 • Σχέσεις εμπιστοσύνης: Είναι αρχή μας να αντιμετωπίζουμε όλους τους συνεργάτες μας ειλικρίνεια και ακεραιότητα.
 • Έμφαση στις δικές σας ανάγκες: Ακούμε τα προβλήματά σας και βάζουμε σαν προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους.
 • Ακρίβεια και υπευθυνότητα: Πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα ό,τι έχουμε υποσχεθεί, στο χρόνο που έχουμε υποσχεθεί.
 • Έμφαση στην αποδοτικότητα: Βρίσκουμε και υλοποιούμε τις λύσεις που θα είναι πιο αποδοτικές για σας και την επιχείρησή σας.
 • Κορυφαίο know-how: η φράση “δεν γίνεται” δεν βρίσκεται στο λεξιλόγιό μας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να υλοποιήσουμε και τα πιο δύσκολα projects.

Η ίδια νοοτροπία φυσικά διέπει και τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε την κατασκευή ιστοσελίδων, ώστε να σας παρέχουμε αποδοτικές και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες και τα προβλήματά που αντιμετωπίζετε στο ecommerce web design.

Συγκεκριμένα:

 • Χρησιμοποιούμε PHP για μεγαλύτερη ευελιξία και συμβατότητα με άλλες εφαρμογές
 • Δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις, themes και plugins που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
 • Χρησιμοποιούμε διάφορες δοκιμασμένες αλλά και νέες τεχνολογίες (Twig, React, JS, κ.ά.)
 • Εκμεταλλευόμαστε τις κορυφαίες front end τεχνολογίες και πρακτικές για βέλτιστη ποιότητα και ταχύτητα
 • Υλοποιούμε λειτουργίες βασισμένες στις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες

Ελάτε σήμερα κιόλας σε επαφή με την τους έμπειρους ecommerce web development experts και εξειδικευμένους στην κατασκευή eshop web developers μας, πείτε μας τα πάντα για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, και επωφεληθείτε από τη γνώση και την εμπειρία της iTrust Digital!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

FAQ – Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις για την κατασκευή eshop; Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις ερωτήσεις που δεχόμαστε πιο συχνά από τους συνεργάτες μας, μαζί με τις αντίστοιχες απαντήσεις τους:

Τι διαφορά έχει ένα eshop από ένα “κανονικό” website;

Τα eshops ή ηλεκτρονικά καταστήματα διαφέρουν από τα άλλα websites στο ότι είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επιτρέπουν την ολοκλήρωση αγορών και συναλλαγών online. Αντί να περιέχουν γενικές πληροφορίες για ένα θέμα ή μια επιχείρηση, τα eshops επικεντρώνονται στην παρουσίαση και την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών απευθείας στους καταναλωτές.

Τα eshops συνήθως συμπεριλαμβάνουν εξειδικευμένες εμπορικές λειτουργίες όπως καλάθια αγορών και μηχανισμούς ασφαλών ηλεκτρονικών συναλλαγών και πληρωμών. Σκοπός τους είναι το να κάνουν την ολοκλήρωση αγορών online όσο γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη για τους πελάτες.

Επιπλέον, τα περισσότερα eshops έχουν και ειδικές λειτουργίες διασύνδεσης με συστήματα ERP, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν και να ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο τα διαθέσιμα αποθέματα προϊόντων και να κάνουν τη συναλλαγή, την αποστολή και την παράδοση ακόμα πιο εύκολη.

Γενικά λοιπόν η βασικότερη διαφορά ανάμεσα στα eshops και στα “κανονικά” websites είναι ότι τα eshops είναι εξειδικευμένα για να υποστηρίζουν το ηλεκτρονικό εμπόριο, από την έρευνα και εύρεση προϊόντων μέχρι την ολοκλήρωση συναλλαγών και την εκτέλεση παραγγελιών.

Τι πλατφόρμες και εργαλεία χρησιμοποιεί η iTrust Digital στην κατασκευή eshop;

Η απάντηση είναι “εξαρτάται από τις δικές σας ανάγκες”!

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την επιτυχία του eshop σας, δεν πιστεύουμε σε λύσεις τύπου “one size fits all”.

Από WordPress και Woocommerce μέχρι custom solutions φτιαγμένες ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, οι web developers της iTrust Digital επιλέγουν την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προσέγγιση για τη δημιουργία του eshop σας.

Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας τόσο σε δοκιμασμένες και αποδεδειγμένες λύσεις, όσο και σε νέες τεχνολογίες, δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας, με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και τους δικούς σας στόχους.

Πόσα προϊόντα μπορεί να έχει το νέο μου eshop;

Όσα χρειάζεται!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τεχνικούς περιορισμούς. Στην iTrust Digital έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να υποστηρίξουμε τις ανάγκες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, όποιες κι αν είναι αυτές.

Στα χέρια των ειδικών μας, ακόμα κι ένα απλό eshop βασισμένο στο Woocommerce μπορεί να υποστηρίξει επιχειρήσεις με χιλιάδες προϊόντα και κύκλο εργασιών και τζίρο εκατομμυρίων!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω διαφημίσεις και SEO για να προωθήσω το νέο μου eshop;

Φυσικά! Στην iTrust Digital πιστεύουμε σε μια ολιστική, 360° προσέγγιση του digital marketing. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε εμπειρία μόνο στην κατασκευή και τη βελτιστοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων, αλλά και στην υποστήριξή τους με ecommerce SEO, διαφημίσεις PPC, social media marketing, email marketing – με οτιδήποτε, εν ολίγοις, μπορεί να χρειαστείτε για να εκτοξεύσετε την απόδοση του eshop σας στα ύψη.

Τελικά, τι πρέπει να κάνω για ν’ αποκτήσω το τέλειο eshop;

Αν θέλετε ν’ αποκτήσετε το τέλειο eshop για να υποστηρίξετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

 • Να βρείτε τη σωστή πλατφόρμα και τα εργαλεία που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας.
 • Να σχεδιάσετε ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, που ταυτόχρονα οδηγεί σε conversions.
 • Να βελτιστοποιήσετε την αρχιτεκτονική και το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος για μηχανές αναζήτησης.
 • Να ολοκληρώσετε τη διασύνδεση του eshop σας με ERPs και τραπεζικά συστήματα συναλλαγών.
 • Να υλοποιήσετε ένα ισχυρό σύστημα ασφαλείας για να διασφαλίσετε τα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησής σας και των πελατών σας.

…ή απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας και ν’ αφήσετε τους εξειδικευμένους web developers της iTrust Digital να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να δημιουργήσουν το τέλειο eshop για την επιχείρησή σας!