Δόγμα

Πιστεύουμε στην αριστεία. Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Πιστεύουμε πως εμπνέει την ομάδα μας να κάνει σπουδαία πράγματα. Επηρεάζει τους συνεργάτες μας. Αλλάζει τους πελάτες μας. Και αυτή η αναζήτηση της τελειότητας είναι που περιμένουμε από όλους. Όσο αφελές κι αν φαντάζει κάτι τέτοιο.

Είμαστε μηχανικοί, marketers, software & web developers, σχεδιαστές, ειδικοί του SEO, κειμενογράφοι. Μα πάνω απ’όλα είμαστε κομμάτι της διαδικτυακής κοινότητας. Μίας υποκουλτούρας που ζει στη δική της πραγματικότητα. Όπου οι περιορισμοί είναι λιγότερο αυστηροί και η δημιουργικότητα πιο χειροπιαστή. Όπου στόχος είναι το αποτέλεσμα, το μέσο είναι η αριστεία και η τεχνολογία είναι απλά ο διαμεσολαβητής.

Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν πως ένα καθαρό 100 % μίας ιστοσελίδας στο Google PageSpeed δεν έχει σημασία. Πως το κόστος επανασχεδιασμού μίας σελίδας 3 φορές δεν είναι η βέλτιστη προσέγγιση. Εμείς νοιώθουμε διαφορετικά. Όχι γιατί κάποιος μας το ζητάει, αλλά γιατί ενδιαφερόμαστε βαθύτατα για την τελειότητα. Και τα αποτελέσματα.

Και αυτό είναι που περιμένουμε από οποιονδήποτε κληθεί να δουλέψει ή να συνεργαστεί μαζί μας.

Δεν έχουμε πελάτες με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Πρόκειται για συνεργασίες, οι οποίες κρατάνε συνήθως χρόνια και επιτρέπουν και στα δύο μέρη να αποκτήσουν πρόσθετη αξία. Και γι’ αυτό επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος για υγιές επιχειρείν. Επιχειρηματίες οι οποίοι νοιώθουν τη διαρκή ανάγκη για μαθαίνουν, να εξελίσσονται και να αριστεύουν σε αυτό που κάνουν.

Γιατί μέσα από τις συνεργασίες μας θέλουμε να χτίσουμε τη φήμη μας. Να γνωρίζουν όλοι πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε ώστε να πετύχουν το στόχο τους, καλύτερα από ότι μπορούσαν να φανταστούν πως θα τους επέτρεπε το διαδίκτυο.

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε μαζί μας, το μέγεθος δε παίζει ρόλο. Συνεργαζόμαστε με πολυεθνικές μέχρι και φιλόδοξες startup. Αυτό που έχουν κοινό είναι το πάθος και η βαθιά αφοσίωση στην αριστεία. Κοπιάζουν για να δημιουργήσουν μία επιχείρηση που θα ανθίσει, που θα τους επιτρέψει μία υστεροφημία με σχεδόν δική της ζωή.

Και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Βοηθάμε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία θα εξυπηρετήσει το business σας. Τον τρόπο με τον οποίο η σωστή digital στρατηγική μπορεί να προσφέρει απαντήσεις στα κενά του επιχειρηματικού σας πλάνου.

Για κάθε «δε μπορεί να γίνει» προσφέρουμε τη γνώση του πώς μπορεί να γίνει και την εμπειρία του πώς το έχουμε ήδη κάνει στο παρελθόν.

Ζούμε σε έναν θαυμάσιο νέο κόσμο με άπειρες δυνατότητες, όπου τα αδιέξοδα συχνά αποδεικνύονται ευθείες γραμμές. Αυτός είναι ο κόσμος μας και σας προσκαλούμε να τον γνωρίσετε καλύτερα.