Υπηρεσίες SEO – Search Engine Optimization

Η iTrust είναι ένα ηγετικό agency στη Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

Η iTrust είναι ένα κορυφαίο Search Marketing Agency.

Αναρωτιέσαι τι είναι η Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης ( SEO ); Ας δούμε τι ήξερες λάθος μέχρι τώρα …

 • Πιστεύεις ότι το SEO είναι μόνο για τα μεγάλα brand, με αποδεδειγμένη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και σημαντική offline παρουσία; Λάθος! Μπορείς απλά να ρωτήσεις το Fashionroom.gr.
 • Πιστεύεις ότι το SEO μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε lead generation επιχειρήσεις και όχι στο ηλεκτρονικό εμπόριο; Λάθος! Το Letif.gr μπορεί να υποστηρίξει ακριβώς το αντίθετο.
 • Υποστηρίζεις ότι η Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης μπορεί να ωφελήσει μόνο τις επιχειρήσεις συγκεκριμένων κλάδων και όχι του δικού σου τομέα; Λάθος! Ποιος θα πίστευε ότι ο B2B κατασκευαστικός κλάδος χρειάζεται SEO; Κι όμως, η ISOMAT το έκανε.
 • • Έχετε πειστεί πως το Search Engine Optimization δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την αγορά backlinks από μεγάλους τομείς; Λάθος! Το Anel-fashion.gr είναι ζωντανή απόδειξη.
 • Η επένδυση σε υπηρεσίες SEO δεν έχει νόημα για εσάς, επειδή “οι πελάτες σας δεν αναζητούν το προϊόν / υπηρεσία σας σε μια μηχανή αναζήτησης”; Λάθος! Τουλάχιστον η Beethoven Klinik το κατάλαβε έγκαιρα..

Χρειάζεται να πούμε κι άλλα;

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η επιχείρηση σου, είτε πρόκειται για μια τοπική επιχείρηση, είτε για μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή μια ιατρική κλινική, το SEO μπορεί να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την επιχειρηματική σου ανάπτυξη. Αυτό στοχεύουμε και για αυτό προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αν σου λέγαμε πως:

 • Μπορείς να έχεις ποιοτικό traffic στο website σου, καθόλη τη διάρκεια του έτους
 • Μπορείς αποκτήσεις ενισχυμένη παρουσία του brand σου στις μηχανές αναζήτησης
 • Μπορείς να ενισχύσεις το brand authority της επιχείρησης σου στον τομέα σου
 • Μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο και ισχυρό κανάλι απόκτησης για το brand σου

Ψάχνεις κάτι από αυτά; Κι όμως, η digital marketing στρατηγική σου μπορεί να γίνει καλύτερη!

 • Επενδύεις ήδη χιλιάδες ευρώ για να καλύψεις το visibility αλλά και να συντηρήσεις την online παρουσία σου
 • Για να αναπτυχθείς πρέπει να επενδύσεις ακόμη περισσότερα στην πληρωμένη διαφήμιση
 • Έχεις μόνο ένα (ή δύο) κανάλι απόκτησης, στο οποίο βασίζεις το traffic και τις πωλήσεις σου

Το να βρίσκεσαι σε οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις εμποδίζει την ανάπτυξη του brand σου και περιορίζει (αν δεν εξαλείφει εντελώς) τον ρυθμό ανάπτυξης της.

Η αξιοποίηση του Search Engine Optimization μπορεί πραγματικά να κάνει την διαφορά όταν πρόκειται για τον κύριο στόχο σας, δηλαδή την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

4 λόγοι για τους οποίους αποτυγχάνουν τα SEO projects – και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα αποφύγετε

Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουμε από τι αποτελείται μία επιτυχημένη στρατηγική SEO, που αποφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για μια επιχείρηση. Πώς είμαστε σίγουροι; Από τις εκπληκτικές επιτυχίες που έχουμε επιτύχει στα projects μας στην Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Γνωρίζουμε επίσης και τί μπορεί να κάνει ένα SEO project να αποτύχει, ακόμα και όταν τα περισσότερα SEO agencies δεν μπορούν να καταλάβουν.

Με βάση την εμπειρία μας, αυτά είναι τα 4 πιο κοινά στοιχεία που τα αποτυχημένα SEO projects δεν έχουν:

 • Κατανόηση και σχεδιασμό της κατάλληλης στρατηγικής περιεχομένου για τη βιομηχανία τους
 • Δημιουργία & εφαρμογή μίας στρατηγικής technical SEO
 • Ευθυγράμμιση της στρατηγικής SEO με τους επιχειρηματικούς στόχους
 • Συνεργασία με ένα SEO agency, με αποδεδειγμένο ιστορικό και εμπειρία στη Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

Και επειδή κανείς δε θέλει να έχει ένα αποτυχημένο SEO project, εμείς είμαστε εδώ.

Ποιος δεν θέλει high quality traffic, leads και πωλήσεις όλο τον χρόνο;

Τι θα έκανες αν σου λέγαμε πως όχι μόνο μπορούμε να σε βοηθήσουμε να αποφύγεις τους 4 πιο πιθανούς λόγους αποτυχίας, αλλά και ότι δουλεύοντας μαζί μας για το SEO της επιχείρησης σου μπορείς να:

 • Αυξήσεις την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις/leads σου, χωρίς να χρειάζεται να επενδύεις συνεχώς περισσότερα στη διαφήμιση
 • Εδραιώσεις την παρουσία του brand σου στα SERPs, καλύπτοντας όλους τους σημαντικούς εμπορικούς όρους σου, φέρνοντας μακροπρόθεσμα επιχειρηματικά αποτελέσματα
 • Ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό και να είσαι εκεί όταν οι ιδανικοί πελάτες σας αναζητούν εσένα ή το προϊόν/υπηρεσία σου
 • Δημιουργήσεις ένα επιπλέον (ή κύριο) κανάλι πωλήσεων, προσελκύοντας συνεχώς και αποτελεσματικά traffic και πωλήσεις

Μήπως αυτό σου φαντάζει ως όνειρο; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει με κάθε brand που συνεργαζόμαστε.

«Τέλεια, αλλά γιατί να εμπιστευτώ εσάς;»

Πρώτα απ ‘όλα, γιατί είναι μέρος του ονόματός μας (αστειεύομαστε φυσικά! Ή μήπως όχι;). Εδώ είναι τέσσερα facts για εμάς:

 1. Δεν είμαστε η επιχείρηση που πουλάει «υψηλές κατατάξεις», αν και είμαστε πολύ καλοί στο να τις κατακτάμε.
 2. Ανεξάρτητα από το πώς το ονομάζεις, είμαστε αυτοί που θα φωνάξεις στα «δύσκολα». OTAs, καταστήματα e-commerce σε ανταγωνιστικές αγορές, υγειονομική περίθαλψη, διεθνές δίκαιο, B2B. Δώσε εσύ το τίτλο.
 3. Είμαστε πάντα στο προσκήνιο της εξέλιξης του Search, καινοτομώντας συνεχώς. Με μια μακρά ιστορία οργανικών επιτυχιών από το 2006, έχουμε αποδείξει τον εαυτό μας ως ηγέτη στο Search Engine Optimization και το Search Engine Marketing.
 4. Η δουλειά μας αναγνωρίζεται συνεχώς και βραβεύεται από την Ελληνική Ένωση Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA). Από το 2015, λαμβάνουμε διακρίσεις στα βραβεία e-volution για το έργο μας στο SEO με διάφορα υποψήφια projects, όπως ιατρικές κλινικές έως ΟΤΑ, και από ασφαλιστικές έως καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αλλά μην βασιστείς στα δικά μας λόγια μόνο. Σε καταλαβαίνουμε. Τίποτα δεν μιλάει πιο δυνατά για ένα SEO agency από τους πελάτες του και τα αποτελέσματα που τους έφερε. Μην ακούς εμάς, δες μόνο τι έχουν να πουν οι πελάτες μας:

«Αρχικά συνεργαστήκαμε με την iTrust για το SEO. Βλέποντας από πρώτο χέρι την εμπειρία τους για όλα τα ψηφιακά πράγματα, γνωρίζαμε ότι η εφαρμογή μιας πλήρους ψηφιακής στρατηγικής μαζί τους ήταν το λογικό πράγμα που έπρεπε να κάνουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε ενταγμένοι σε πρωτόγνωρο ταξίδι!»

Κορνήλιος Θεοδωρίδης, CEO, Airshop.gr, τηλ .: 2310 567 750, Thessaloniki, Greece

«Ο δημογραφικός στόχος μας είναι γυναίκες και κυρίως νέες γυναίκες, με έντονες ανησυχίες για την υγεία και το στυλ των μαλλιών τους. Με το κατάλληλο SEO agency και το Μάρκετινγκ Περιεχομένου, βασιστήκαμε σε αυτές τις ανάγκες και τα αποτελέσματα ήταν εξωπραγματικά: οι πωλήσεις μας αυξήθηκαν και οι χρήστες θεωρούν το letif.gr ως ηγέτη όσον αφορά την περιποίηση των μαλλιών και τις τελευταίες τάσεις των μαλλιών».

Στράτος Κατσαμπούκας, Senior Hair Expert, CEO, Letif.gr, τηλ. 2310 423 873, Thessaloniki, Greece

«Η μετάβαση σε μία digital-first στρατηγική μάρκετινγκ, με πρωταρχική έμφαση στο SEO, αποδείχθηκε η πιο προσοδοφόρα απόφαση που έχουμε λάβει τα τελευταία 10 χρόνια. Τώρα γνωρίζουμε ότι η offline διαφήμιση δεν θα μπορούσε ποτέ να μας προσφέρει τη στόχευση και τη δυνατότητα μέτρησης του ψηφιακού μάρκετινγκ. Πιστεύω ότι οι νέες τεχνολογίες δεν είναι ένα “χρυσό κλειδί” για την επιτυχία. Χρειάζεστε έναν οργανισμό που να μοιράζεται το ίδιο πάθος και τις φιλοδοξίες σας.»

Georgios Christopoulos, CEO, Beethoven Klinik, τηλ .: +49 221 67784950, Cologne Germany

Α, και κάτι ακόμα …

Δουλεύοντας μαζί μας για το SEO του brand σου, έχεις πολλά περισσότερα από μια αναφορά της οργανικής επισκεψιμότητας σου και έναν τεχνικό έλεγχο μία φορά το μήνα. Δεν μπορεί κανείς να υποσχεθεί αποτελέσματα, όταν πρόκειται για υπηρεσίες SEO και εκείνοι που το κάνουν, δεν μπορούν να το καταφέρουν τελικά – Οι περισσότεροι από αυτούς που υπόσχονται αποτελέσματα δεν μπορούν καν να χαράξουν μια ορθή στρατηγική για την επίτευξή τους. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας σε κάθε συνεργασία είναι η δέσμευση. Φυσικά, είμαστε και υψηλά καταρτισμένα σε τεχνικό επίπεδο. Οι τελικοί στόχοι που προσπαθούμε για σένα θα είναι πάντα:

 • Να μετατρέψουμε το brand σου σε μια πολυδιάστατη επιχείρηση, με πολλαπλά, καλά διαμορφωμένα και καθιερωμένα κανάλια επισκεψιμότητας, leads και πωλήσεων.
 • Να φέρουμε μία συνεχή αύξηση στην επισκεψιμότητα και τη συνολική ανάπτυξη, απολύτως αποκομμένη από τις διαφημιστικές δαπάνες
 • Να δημιουργήσουμε και να καλλιεργήσουμε ένα ισχυρό κανάλι για τη συνολική ανάπτυξη και επέκταση της επιχείρησης.

Και δεν σταματάμε εκεί.

«Ναι, θέλω να συμπεριλάβω το SEO, στο marketing mix της επιχείρησής μου. Τι έπεται?»

Πιστεύουμε ότι πλέον μπορείς να καταλάβεις την αξία της Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης – SEO ως μέρος του ψηφιακού μάρκετινγκ. Όπως κάθε στρατηγική με στόχους, χρειάζεται προγραμματισμός και εμπειρία για να λειτουργήσει.

Και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας ικανότητα. Είμαστε πολυ-βραβευμένοι, με αποδεδειγμένη εμπειρία σε πολλές βιομηχανίες.

Ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους. Προσφέρουμε αξία στο brand σου και τα δίνουμε όλα για την επιτυχία του.

Ας κάνουμε αυτό το βήμα μαζί. Κάνε κλικ στο κουμπί επικοινωνίας παρακάτω ή εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση και να σχεδιάσουμε μια εξατομικευμένη στρατηγική Βελτιστοποίησης στις μηχανές αναζήτησης, που να ικανοποιεί τις ανάγκες της επιχείρησης σου και να ανταποκρίνεται στους στόχους σου.

Μόλις λάβουμε το μήνυμα σου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να κανονίσουμε την ημερομηνία και την ώρα που ταιριάζει στο πρόγραμμά σου, καθώς και τον προτιμώμενο τρόπο συνάντησης (είτε πρόκειται για τηλεφωνική συνδιάσκεψη, ηλεκτρονική κλήση είτε για προσωπική συνάντηση).

Ένα χρόνο από σήμερα σίγουρα θα έχεις φτάσει κάπου. Το ερώτημα είναι, πού;

Αυτή είναι η απόφαση που πρέπει να λάβεις τώρα. Εδώ είναι η σκληρή αλήθεια που ίσως ήδη να γνωρίζεις μέσα σου.

Εάν θέλεις διαφορετικά αποτελέσματα, πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Πάρε τώρα την απόφαση σου για κάτι διαφορετικό.