Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

Η iTrust είναι ένα ηγετικό agency στη Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)Πολύ πριν εξελιχθούμε σε ένα ολοκληρωμένο, end-to-end agency ψηφιακής στρατηγικής, οι μηχανές αναζήτησης ήταν ο βασικός τομέας δραστηριοποίησής μας.

Τι κάνουμε τόσο καλά;Οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή οι πελάτες σου αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες θα βλέπουν εσένα στις μηχανές αναζήτησης και όχι τους ανταγωνιστές σου. Αυτό είναι το SEO.

Σου παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες SEO επειδή:

Στοιχείο 1

Δεν ανήκουμε στο χώρο της πώλησης θέσεων στις μηχανές αναζήτησης. Παρόλο που σκίζουμε σε αυτό.

Στοιχείο 2

Η αλήθεια είναι, σου παρέχουμε ευρεία προβολή σε λέξεις κλειδιά - keywords μεγάλης εμπορικής σημασίας για σένα.

Στοιχείο 3

Ανεξάρτητα από το πώς θα το ονομάσεις, σε μάς θα' ρθεις για τα δύσκολα.

ΟΤΑ, καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου σε ανταγωνιστικούς τομείς, Υγεία, Ομορφιά, Παγκόσμιο Δίκαιο, Βιομηχανία, B2B, μπορείς να διαλέξεις. Έχουμε πετυχει πρωτόγνωρες επιτυχίες για πελάτες μας στην Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο σε πολλαπλούς κλάδους.

Η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά

Παραμένουμε συνεχώς ενημερωμένοι σχετικά με την εξέλιξη του Search, προσπαθώντας να καινοτομούμε συνεχώς. Με μια μακρά ιστορία από επιτυχίες, η iTrust έχει αποδειχθεί ηγέτιδα δύναμη στο Search Engine Optimization (SEO).Διαθέτουμε υψηλή εξειδίκευση σε τεχνικό επίπεδο, αλλά με βασικό στόχο την εξέλιξη της καταναλωτικής συμπεριφοράς. Γι' αυτό αντιλαμβανόμαστε τα micro-moments της εποχής μας:
  • “Είναι κάτι που αξίζει;”

    Στιγμές, όπου παρατηρείς μια υψηλότερη τιμή και το smartphone σου σου επιτρέπει να ψάξεις οικονομικότερες λύσεις από άλλα καταστήματα, ενώ έχεις το προϊόν εκείνη τη στιγμή μπροστά σου.
 
  • “Show-me-how”

    Στιγμές, όπως όταν διαβάζεις κάποιο οδηγό χρήσης προϊόντος ή ψάχνεις video tutorials για το πως να δημιουργήσεις ένα μικρό κήπο στο τόσο δα μπαλκόνι σου.
 
  • “Step by step”

    Στιγμές, όπως όταν σχεδιάζεις την ανακαίνιση του σπιτιού σου και το αγαπημένο σου brand διακόσμησης & ανακαίνισης είναι εκεί να σε καθοδηγήσει. Βήμα - βήμα.
Σ'αυτά και πολλά άλλα micro-moments στοχεύουμε δημιουργώντας περιεχόμενο ώστε το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία να δώσει τη λύση.
Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά για τη βράβευσή μας με το υψηλότερο βραβείο στην κατηγορία SEO/SEM στα e-volution awards 2016, τα οποία διοργανώθηκαν από τον Ελληνικό Οργανισμό Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).
Το SEO είναι μια γλώσσα που μιλάμε άπταιστα. Τώρα ξέρεις ποια είναι η επόμενη κίνησή σου.Επικοινωνήσε σήμερα μαζί μας.
While we' re at it:
Εξέλιξη του SEO