SEO Agency - Search Engine Optimization

SEO Agency – Υπηρεσίες Search Engine Optimization

Αναβαθμίστε την επιχείρηση σας με μια πρωτοποριακή εταιρία SEO

Data-driven αποτελέσματα από ένα SEO Agency που παρέχει (πραγματικές) λύσεις.

Ζητήστε μια δωρεάν αξιολόγηση της ιστοσελίδας σας. 

Ένα SEO Agency που σας βοηθάει να ξεπεράσετε τις προκλήσεις σας 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Κάθε επιχείρηση που χρειάζεται να έρθει σε επαφή με τους δυνητικούς πελάτες της χρειάζεται ένα ειδικευμένο SEO Agency που να μπορεί να εμπιστευτεί. Ο κόσμος δε θα σας ανακαλύψει από μόνος του.

Ακούμε ξανά και ξανά για τις ίδιες προκλήσεις από πελάτες που συνεργάζονται μαζί μας σε θέματα SEO. Ευτυχώς, η εξειδικευμένη ομάδα SEO μας έχει βαθιά κατανόηση της σημερινής επιχειρηματικής πραγματικότητας και έρχεται αντιμέτωπη με αυτές τις προκλήσεις καθημερινά.

Πιθανοί λόγοι που σας έφεραν εδώ: 

  • Το κοινό που στοχεύετε δεν βρίσκει το site σας
  • Ότι και να κάνετε δεν μπορείτε να προσελκύσετε το ποιοτικό website traffic που θέλετε
  • Οι εισερχόμενες κλήσεις και τα lead σας γίνονται ολοένα και λιγότερα χωρίς προφανή λόγο
  • Στοχεύετε να δώσετε μία ώθηση στην επιχείρησή σας μέσω ενός νέου site

Μην ανησυχείτε. Ήρθατε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη ώρα. Οι ειδικοί μας στο SEO έχουν διαχειριστεί παρόμοια προβλήματα. Γι’αυτό το λόγο μας εμπιστεύονται τόσοι πελάτες με τις προοπτικές της επιχείρησής τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Search Engine Optimization Agency

Στρατηγική SEO για κάθε πρόβλημα 

Κάνουμε την επιχείρηση σας να ανθίσει online 

Το SEO agency μας χτίζει την online παρουσία εταιριών εδώ και 16 χρόνια. Οι πελάτες μας θέλουν να εδραιωθούν online και να αυξήσουν το authority του site τους , να προσελκύσουν ποιοτικότερα leads και να πετύχουν την ανάπτυξη που τόσο πολύ επιθυμούν. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς και κάνουμε όλα τα παραπάνω πραγματικότητα.

Η δική σας επιχείρηση;

Εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης;

Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία να κάνει τις σελίδες τις να εμφανίζονται στα keywords που σας ενδιαφέρουν;

Αν η απάντηση δεν είναι ένα ξεκάθαρο “ναι”, τότε πιθανότατα χάνετε χρήσιμα lead, αξία και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Το SEO δεν είναι πολυτέλεια στις ημέρες μας- για την ακρίβεια δεν ήταν ποτέ. Αποτελεί αδιαμφησβήτητα μια ανάγκη για κάθε επιχείρηση στον κόσμο που στοχεύει στην ανάπτυξη και την αυθεντία. Στη σημερινή εποχή, ένα μεγάλο ποσοστό των lead και των πωλήσεων δημιουργούνται online. Γίνετε μέρος αυτής της διαδικασίας.

Διαβάστε μερικά πρόσφατα παραδείγματα επιτυχιών: 

“Στην αρχή συνεργαστήκαμε με την iTrust στο θέμα του SEO. Βλέποντας από πρώτο χέρι την εξειδίκευσή τους σε κάθε τι digital, ξέραμε ότι το να εφαρμόσουμε μαζί της μια end-to-end digital στρατηγική ήταν φυσικό επόμενο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε on board σ’αύτο το μοναδικό ταξίδι!”
– Θεοδωρίδης Σ., CEO, Airshop

“Το στοχούμενο ακροατήριό μας είναι γυναίκες και συγκεκριμένα νέες γυναίκες με ισχυρές ανησυχίες για την υγεία και το styling των μαλλιών τους. Αξιοποιήσαμε αυτές τις ανάγκες με συγκλονιστικά αποτελέσματα- οι online πωλήσεις μας αυξήθηκαν και η Le TIf θεωρείται opinion leader στην περιποίηση μαλλιών και τα τελευταία trend κομμωτικής.”
–Στράτος Κατσαμπούκας, Senior Hair Expert, CEO, Le tif

Καλύτερες συνεργασίες, καλύτερα αποτελέσματα 

H iTrust δρα με ένα βασικό στόχο, και αυτός είναι να προσφέρει αξία στην επιχείρησή σας. Τόσο απλά.

Μη χάνετε περισσότερο χρόνο. Αρχίστε να ξεπερνάτε τον ανταγωνισμό και ανεβείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓIΚΗ SEO 

SEO Agency tools

Οι Υπηρεσίες SEO μας 

Πετύχετε καλύτερες θέσεις στις σελίδες αποτελεσμάτων και αυξήστε το visibility σας online

On-Page SEO 

Γίνετε πιο ορατοί, εμφανιστείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google και προσελκύστε υψηλής ποιότητας traffic. Στην iTrust, ξέρουμε ένα-δύο πράγματα για το SEO. Έχουμε μία ομάδα από ειδικούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε το site σας και να προσελκύσετε τους ιδανικούς πιθανούς πελάτες σας. Αξιοποιούμε όλες τις σχετικές τεχνικές, καθώς και την ανάρτηση ξεχωριστού, πολύτιμου περιεχομένου για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας.

Off-Page SΕΟ 

Το off-page optimization είναι αναγκαίο αν θέλετε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να ελκύσετε το ενδιαφέρον. Δουλέψτε με τους ειδικούς μας και αφήστε τους να σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε στον κλάδο σας. Για να λάβουμε τις καλές αξιολογήσεις και τα ποιοτικά link που θέλουμε, χτίζουμε με φυσικό τρόπο το backlink profile της εταιρείας. Βασιζόμαστε στο ποιοτικό περιεχόμενο το οποίο προσφέρει αξία στους αναγνώστες και το μοιράζονται από δικά τους media. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε και όλες τις σύγχρονες white hat τεχνικές SEO.

Keyword Research 

Προκειμένου να σχηματίσουμε ένα ισχυρό keyword strategy, ερευνούμε και αναλύουμε τα search trends. Έπειτα, βελτιστοποιούμε το site σας με βάση συγκεκριμένα keyword και μέσω αυτής της διαδικασίας εκτοξεύουμε τις θέσεις σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η έμπειρη ομάδα μας ξέρει πώς να εντοπίσει τα πιο πολύτιμα keyword για την επιχείρησή σας.

E-commerce SΕΟ 

Το SEO στα ηλεκτρονικά καταστήματα έχεις πολλές ιδιαιτερότητες. Υπάρχουν πλεονεκτήματα, όπως το ότι έχεις καλοσχηματισμένο content silo λόγω των κατηγοριών και υποκατηγοριών, αλλά και μειονεκτήματα, όπως το thin content σε κατηγορίες και υποκατηγορίες, αλλά και τη συχνή έλλειψη πρωτότυπου περιεχομένου στα προϊόντα.

Το challenge στο eshop SEO είναι να σχηματίσεις αποκεντρωμένα content silos. Σε αυτό χρειάζεται εμπειρία και στρατηγική.

Local SΕΟ

Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, το 64% των πελατών αναζητούν τοπικές επιχειρήσεις online. Προσελκύστε τους ιδανικούς πελάτες μέσω της βελτιστοποίησης του προφίλ σας στο Google My Business (GMB) και του local SEO. Διαχειριζόμαστε το προφίλ σας στο GMB και βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας ώστε να εμφανίζεστε πρώτοι στα τοπικά αποτελέσματα.

Competitor SΕΟ Analysis 

Ένα μεγάλο μέρος του SEO είναι η δυνατότητα κατανόησης της στρατηγικής του ανταγωνισμού. Σε ποια keyword στοχεύουν; Πως διεκδικούν την θέση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης; Και πρωτίστως, πως μπορείτε να τους ξεπεράσετε; Αυτό είναι που ερχόμαστε να απαντήσουμε εμείς. Θα αναλύσουμε σε βάθος τον ανταγωνισμό σας για να διακρίνουμε τι κάνουν σωστά και που υπάρχουν ευκαιρίες για να τους ξεπεράσετε.

ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ 

ΓΙΑΤΙ ξεχωρίζουμε απ’ τους υπόλοιπους 

Η εμπειρία μετράει 

Η iTrust έχει βοηθήσει επιχειρήσεις κάθε κλάδου να βελτιώσουν την online παρουσία τους. Έχουμε τη γνώση και τα success story των πελατών μας μαρτυρούν ότι μπορούμε να βοηθήσουμε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να εδραιωθούν online και να προσελκύσουν δυνητικούς πελάτες. Για περισσότερα από δέκα χρόνια, πολλοί από τους ειδικούς μας στο SEO είναι απ’ τους καλύτερους του κλάδου.

Επιπλέον, στην iTrust χρησιμοποιούμε τα ακριβότερα και καλύτερα εργαλεία της αγοράς για enterprise SEO και έχουμε συνεργασία στο υψηλότερο επίπεδο με την Semrush, με την οποία μάλιστα είμαστε partners.

Ειδικοί SEO αφοσιωμένοι στις ανάγκες σας 

Νιώθουμε ότι καθήκον της ομάδας μας είναι να κάνουμε την τεχνική, πολύπλοκη και μερικές φορές δυσνόητη διαδικασία του SEO όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τους πελάτες μας.

Μία από τις πολλές μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να το πετύχουμε αυτό είναι προσφέροντας σε κάθε πελάτη ένα μόνο δίαυλο επικοινωνίας μέσω του οποίου μπορεί να ενημερωθεί για το project του και να το διαχειριστεί.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα SEO agencies, στοχεύουμε να διατηρούμε ενεργό ρόλο στα project μας. Με την iTrust θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον SEO expert που θα σας αναλάβει ενώ παράλληλα αυτός θα γνωρίσει την επιχείρησή σας και τις μοναδικές της ανάγκες.

Σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης

Η σχέση που χτίζουμε με κάθε πελάτη μας είναι μοναδική και βασισμένη στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Αφού κατανοήσει τις ανάγκες σας, η ομάδα των ειδικών μας βάζει σε πρώτη προτεραιότητα να δημιουργήσει μαζί σας ένα δίαυλο άμεσης, αμφίδρομης επικοινωνίας.

Έτσι ξέρετε πως ό,τι και να γίνει, μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας. Στην iTrust υπάρχουν πάντα άνθρωποι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας και να πετύχετε τους στόχους σας με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

Συνεχής βελτιστοποίηση

Όπως και το SEO έτσι και εμείς, δε μένουμε ποτέ στάσιμοι. Ως αποτέλεσμα των συνεχών αναβαθμίσεων στον αλγόριθμο της Google, τα ranking criteria αλλάζουν συχνά. Όμως ακόμα και αν το SEO βρίσκεται σε μία μόνιμη διαδικασία αλλαγών, εμείς δε χάνουμε καμία εξέλιξη. Η εταιρία μας μένει ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις προκειμένου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η εταιρεία μας δρα προληπτικά και δεν επιτρέπει τις εξελίξεις να σας αφήσουν πίσω.

Παίζουμε με τους κανόνες 

Παίζουμε πάντα δίκαια, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες white hat SEO για να παράγουμε αποτελέσματα χωρίς spamming ή παράτυπα τεχνάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε κυρώσεις απ’ την Google. Να το θέσουμε απλά: για να κερδίσουμε στο SEO, δεν χρειάζεται να κλέψουμε. Παίζουμε πάντα σύμφωνα με τους κανόνες ώστε να μη θέσουμε ποτέ την επιχείρησή σας σε κίνδυνο.

Άμεση ενημέρωση και επικοινωνία 

Προσφέρουμε ξεκάθαρα reports που σας δείχνουν ακριβώς πώς οι υπηρεσίες μας ενισχύουν την πορεία προς το στόχο σας. Οι εξατομικευμένες αναλύσεις μας περιλαμβάνουν πρόσβαση σε λεπτομερή και ενημερωμένα δεδομένα των Google Analytics ώστε να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της απόδοσης του site σας σε θέματα SEO και keyword ranking.

Υπηρεσίες SEO που μπορείτε να περιμένετε από εμάς 

Η προσέγγισή μας στο SEO είναι ολιστική. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να προβληθεί καλύτερα, χρησιμοποιώντας μόνο αξιόπιστες, white hat τακτικές όπως:

  • Προσαρμογή των υπηρεσιών μας ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Για την εταιρεία σας, χρησιμοποιούμε μεθόδους που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.
  • Ολοκληρωμένο on-site SEO που δεν περιλαμβάνει μόνο title tags, meta descriptions, alt tags και internal linking.
  • Διεξοδική έρευνα keyword και ανάλυση της αγοράς.
  • Συγγραφή κειμένων υψηλής ποιότητας για να διατηρείτε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας φρέσκο και βελτιστοποιημένο για τη μηχανή αναζήτησης της Google.
  • Συνεχή παρακολούθηση των τάσεων, της επισκεψιμότητας και άλλων δεδομένων με τη χρήση του Google Analytics και άλλων λογισμικών.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Η ολιστική στρατηγική SEO της iTrust 

Η ολιστική στρατηγική SEO

Ο δρόμος σας προς την digital επιτυχία 

Σε ότι αφορά τις μηχανές αναζήτησης, οι συνθήκες είναι μεταβάλλονται κι εξελίσσονται συνεχώς. Η διατήρηση μιας ισχυρής online παρουσίας απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση και προσαρμοστικότητα. Το να βασίζεστε σε παλιές τακτικές SEO, παρωχημένα trend και κόλπα πολύ απλά δεν αρκεί. Αυτό που χρειάζεστε είναι να βρείτε ένα αξιόπιστο συνεργάτη που μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την επιχείρησή σας.

Ξεκινώντας από την ομάδα μας και φτάνοντας μέχρι και τους πελάτες των πελατών μας, η iTrust Digital Strategy είναι ένα SEO agency επικεντρωμένο στον ανθρώπινο παράγοντα. Ακουλουθούμε τη μεθοδολογία του inbound marketing και αναπτύσσουμε εξατομικευμένες στρατηγικές οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σας με στόχο την οργανική, συνεχή και βιώσιμη ανάπτυξη.

Η φιλοσοφία μας στο SEO κινείται στις ίδιες γραμμές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια προσωποποιημένη στρατηγική, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη, η οποία του παρέχει SEO στοχευμένο στην προσθήκη αξίας εκεί που την χρειάζονται περισσότερο.

Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε το εξής πλαίσιο διαδικασιών που έχουμε δημιουργήσει:

Έρευνα 

Η κατανόηση των αναγκών, απαιτήσεων και προσδοκιών σας είναι απαραίτητη προκειμένου να δημιουργήσουμε μια στρατηγική SEO που να τις ικανοποιεί. Γι’ αυτό, τα πρώτα πράγματα που κάνουμε είναι να οργανώσουμε μια συνάντηση με τους κύριους εκπρόσωπους της εταιρίας σας, να διενεργήσουμε ένα site review και να εντοπίσουμε στοιχεία όπως το σκοπό, τις διαδικασίες και τους στόχους σας. Με βάση αυτά, εντοπίζουμε τα KPI και το conversion path σας και στη συνέχεια προχωράμε σε εκτενές keyword research.

Ανάλυση 

Αφού συλλέξουμε όλα τα σχετικά δεδομένα της επιχείρησής σας, προχωράμε στο επόμενο βήμα του πλαισίου μας – την ανάλυση. Εκεί είναι που επικεντρωνόμαστε σε competitive benchmarking, λεπτομερέστερα site audit, αξιολόγηση των site analytics, on-site τεχνικά προβλήματα, ranking factors και άλλα. Εν συντομία, εξετάζουμε προσεκτικά ό,τι θα μπορούσε να επηρεάσει την digital παρουσία σας και το χρησιμοποιούμε για να τροφοδοτήσουμε μια προσωποποιημένη στρατηγική SEO φτιαγμένη ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Σχεδιασμός 

Χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη εικόνα των κενών και ευκαιριών της εταιρίας σας που δημιουργήσαμε στα προηγούμενα βήματα, οι συνεργάτες μας στο SEO και το digital marketing δημιουργούν ένα αναλυτικό πρόγραμμα 10 εβδομάδων για να θέσουν σε κίνηση το SEO σας. Για να σιγουρευτούμε ότι οι ενέργειές μας θα αρχίσουν να εμφανίζουν άμεσα, μετρήσιμα αποτελέσματα, θέτουμε προτεραιότητα στις πτυχές του SEO που έχουν την πιο άμεση επίδραση.

Εκτέλεση 

Με ένα ξεκάθαρο εβδομαδιαίο πλάνο στα χέρια τους, οι ειδικοί μας αρχίζουν να εκτελούν και να εφαρμόζουν κάθε ένα από τα βήματα του σχεδίου με τη σειρά. Αυτό περιλαμβάνει μια πληθώρα δράσεων, από την εκτέλεση on-site βελτιστοποιήσεων και technical SEO audit έως την ανάλυση του κλάδου και των στρατηγικών που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, μπορεί επίσης να περιλαμβάνει περιεχόμενο SEO, όπως άρθρα σε blog ή κάποια εκστρατεία αναρτήσεων στα social media.

Μέτρηση 

Από νωρίς στη στρατηγική μας, φροντίζουμε να δημιουργήσουμε ένα εμπεριστατωμένο σύστημα καταγραφής για τη μέτρηση και παρακολούθηση της προόδου των προσπαθειών μας. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς, οι ειδικοί μας παρακολουθούν στενά metrics όπως τα KPI, τα keyword ranking, το οργανικό traffic, το bounce rate, το conversion rate, το visibility και άλλα. Μ’αυτόν τον τρόπο, έχουμε πάντα πρόσβαση σε πληροφορίες που μπορούν να αξιοποιηθούν για να βελτιωθεί ανά πάσα στιγμή η στρατηγική μας.

Αναφορά 

Η απόλυτη διαφάνεια αποτελεί βασικό μέρος της φιλοσοφίας μας ως SEO Agency. Μέσω της τακτικής επικοινωνίας και των μηνιαίων report, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο και τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας. Οι αναλυτικές αναφορές μας περιλαμβάνουν μια επισκόπηση των επιδόσεων του site σας, της πορείας των KPI, της κατάταξης σας σε συγκεκριμένα keyword, του οργανικού traffic και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να γνωρίζετε ακριβώς πώς εξελίσσεται η στρατηγική σας.

Προσαρμογή 

Η επιτυχία στο SEO απαιτεί προσαρμοστικότητα και ευελιξία και αυτό είναι κάτι που οι ειδικοί μας εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους. Μένοντας ενήμεροι για όλες τις τελευταίες αλλαγές στους αλγόριθμους και τις τάσεις της αγοράς, στοχεύουμε πάντα να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν.

Επανάληψη 

Φυσικά, η στρατηγική SEO σας δεν σταματάει με το πέρας των 10 εβδομάδων. Το SEO είναι από τη φύση του μια συνεχής διαδικασία μάθησης και επιβάλλεται, επομένως, να το προσεγγίσουμε με ανοιχτό μυαλό. Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής φάσης του πλάνου σας, επαναλαμβάνουμε ανά περιόδους τα βασικά της βήματα και επανεξετάζουμε κρίσιμες διαδικασίες, όπως τεχνικούς ελέγχους, βελτιστοποιήσεις on-site, ελέγχους των backlink profiles και άλλα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλη η δυναμικότητα που έχει χτίσει η στρατηγική σας δεν θα πάει χαμένη και ότι το site και η επιχείρησή σας θα συνεχίζουν να αναπτύσσονται με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό.

Το δόγμα της iTrust 

Αν είναι ένα πράγμα για το οποίο είμαστε περήφανοι ακόμη παραπάνω και απ’ τα επιτεύγματά μας, είναι το δόγμα μας. Εξ’ άλλου αυτό είναι που μας βοήθησε να πετύχουμε και να διαφοροποιηθούμε απ΄το μέσο digital marketing agency και τη μέση εταιρία SEO.

Ως πάροχος υπηρεσιών SEO, η προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα. Δεν μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε τον οποιοδήποτε πελάτη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να χτίσουμε επαγγελματικές σχέσεις που κρατάνε χρόνια και προσφέρουν αξία και ανάπτυξη τόσο σε εμάς οσο και στον πελάτη.

Κάθε συνεργασία με τους πελάτες μας και τα αποτελέσματα που πηγάζουν απ’ αυτές ξεπερνάνε τις τυπικές σχέσεις πελάτη – SEO agency. Η ανάπτυξη και τα επιτεύγματά σας αποτελούν την καρδιά της επιχείρησής μας, γι’ αυτό και διοχετεύουμε όλο το πάθος και την προσοχή μας στο να διαπρέψουμε και στο να φτάσουμε σε νέα ύψη.

Γιατί το SEO είναι μια εξαιρετική επένδυση 

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, πολλή από την ενέργειά σας διοχετεύεται προς την εύρεση τρόπων μεγιστοποίησης των κερδών με το λιγότερο πιθανό κόστος. Γι’ αυτό και το SEO είναι τόσο καλή επένδυση για κάθε επιχειρηματία. Ανάμεσα σε όλες τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ, τίποτα δεν αξίζει τα λεφτά του όσο το SEO.

Το SEO, βλέπετε, είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική που θα παρέχει βιώσιμη ανάπτυξη στο site και την επιχείρησή σας. Σε αντίθεση με την πληρωμένη διαφήμιση, η οποία μπορεί γρήγορα να γίνει κοστοβόρα, μία καλά μελετημένη και προσεκτικά υλοποιημένη στρατηγική SEO θα συνεχίσει να αποδίδει κέρδη για χρόνια.

Παρόλο που το SEO απαιτεί μια μεγαλύτερη επένδυση κατά το στήσιμο της εκστρατείας, προκειμένου να γίνουν εργασίες όπως το keyword research και το link building, αυτά είναι συνήθως εφάπαξ έξοδα. Μόλις βελτιστοποιηθεί ο ιστότοπός σας, θα συνεχίσει να προσελκύει επισκέπτες οργανικά και χωρίς πρόσθετα έξοδα.

Στην iTrust, πιστεύουμε στη σημασία του SEO και ότι μπορεί να φέρει αξία σε κάθε επιχείρηση. Στην πραγματικότητα, πιστεύουμε τόσο πολύ στο SEO και το organic growth που έχουμε χτίσει τη δική μας επιχείρηση γύρω από αυτό – τόσο ως υπηρεσία που παρέχουμε στους πελάτες μας όσο και ως κύριο τρόπο προσέγγισής τους.

Στην πραγματικότητα, βάζουμε στοίχημα ότι το SEO είναι αυτό που σας έφερε εδώ.

Αν βρήκατε αυτή τη σελίδα μέσω αναζήτησης στο Google, τότε είστε το τέλειο παράδειγμα του πώς το SEO εργάζεται για εμάς 24/7 – και πώς μπορεί να κάνει το ίδιο και για εσάς!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ


Υπηρεσίες SEO στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας διατηρεί κεντρικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Γερμανία. Από εκεί εξυπηρετούμε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, και πολυεθνικές με global κάλυψη.

Ξεδιπλώστε κι εσείς το potential της επιχείρησής σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!