Search Engine Optimization Agency (SEO)

Αναβαθμίστε την επιχείρηση σας με μια πρωτοποριακή εταιρία SEO

Data-driven αποτελέσματα από ένα SEO Agency που παρέχει (πραγματικές) λύσεις.

Ζητήστε μια δωρεάν αξιολόγηση της ιστοσελίδας σας. 

Ένα SEO Agency που σας βοηθάει να ξεπεράσετε τις προκλήσεις σας 

Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Κάθε επιχείρηση που χρειάζεται να έρθει σε επαφή με τους δυνητικούς πελάτες της χρειάζεται ένα ειδικευμένο SEO Agency που να μπορεί να εμπιστευτεί. Ο κόσμος δε θα σας ανακαλύψει από μόνος του.

Ακούμε ξανά και ξανά για τις ίδιες προκλήσεις από πελάτες που συνεργάζονται μαζί μας σε θέματα SEO. Ευτυχώς, η εξειδικευμένη ομάδα SEO μας έχει μια βαθιά κατανόηση της σημερινής επιχειρηματικής πραγματικότητας και έρχεται αντιμέτωπο με αυτές τις προκλήσεις καθημερινά.

Πιθανοί λόγοι που σας έφεραν εδώ: 

  • Το κοινό που στοχεύετε δεν βρίσκει το site σας
  • Ότι και να κάνετε δεν μπορείτε να προσελκύσετε το ποιοτικό website traffic που θέλετε
  • Οι εισερχόμενες κλήσεις και τα lead σας γίνονται ολοένα και λιγότερα χωρίς προφανή λόγο
  • Στοχεύετε να δώσετε μία ώθηση στην επιχείρησή σας μέσω ενός νέου site

Μην ανησυχείτε. Ήρθατε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη ώρα. Οι ειδικοί μας στο SEO έχουν διαχειριστεί παρόμοια προβλήματα. Γι’αυτό το λόγο μας εμπιστεύονται τόσοι πελάτες με τις προοπτικές της επιχείρησής τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Search Engine Optimization Agency

Στρατηγική SEO για κάθε πρόβλημα 

Κάνουμε την επιχείρηση σας να ανθίσει online 

Το SEO agency μας χτίζει την online παρουσία εταιριών εδώ και 16 χρόνια. Οι πελάτες μας θέλουν να εδραιωθούν online και να αυξήσουν το authority του site τους , να προσελκύσουν ποιοτικότερα leads και να πετύχουν την ανάπτυξη που τόσο πολύ επιθυμούν. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς και κάνουμε όλα τα παραπάνω πραγματικότητα.

Η δική σας επιχείρηση; Εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης; Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία να κάνει τις σελίδες τις να εμφανίζονται στα keywords που σας ενδιαφέρουν; Αν η απάντηση δεν είναι ένα ξεκάθαρο “ναι”, τότε πιθανότατα χάνετε χρήσιμα lead, αξία και ευκαιρίες ανάπτυξης. Το SEO δεν είναι πολυτέλεια στις ημέρες μας- για την ακρίβεια δεν ήταν ποτέ. Αποτελεί αδιαμφησβήτητα μια ανάγκη για κάθε επιχείρηση στον κόσμο που στοχεύει στην ανάπτυξη και την αυθεντία. Στη σημερινή εποχή, ένα μεγάλο ποσοστό των lead και των πωλήσεων δημιουργούνται online. Γίνετε μέρος αυτής της διαδικασίας.

Διαβάστε μερικά πρόσφατα παραδείγματα επιτυχιών: 

“Στην αρχή συνεργαστήκαμε με την iTrust στο θέμα του SEO. Βλέποντας από πρώτο χέρι την εξειδίκευσή τους σε κάθε τι digital, ξέραμε ότι το να εφαρμόσουμε μαζί της μια end-to-end digital στρατηγική ήταν φυσικό επόμενο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε on board σ’αύτο το μοναδικό ταξίδι!”
– Θεοδωρίδης K., CEO, Airshop

“Το στοχούμενο ακροατήριό μας είναι γυναίκες και συγκεκριμένα νέες γυναίκες με ισχυρές ανησυχίες για την υγεία και το styling των μαλλιών τους. Αξιοποιήσαμε αυτές τις ανάγκες με συγκλονιστικά αποτελέσματα- οι online πωλήσεις μας αυξήθηκαν και η Le TIf θεωρείται opinion leader στην περιποίηση μαλλιών και τα τελευταία trend κομμωτικής.”
–Στράτος Κατσαμπούκας, Senior Hair Expert, CEO, Le tif

Καλύτερες συνεργασίες, καλύτερα αποτελέσματα 

H iTrust δρα με ένα βασικό στόχο, και αυτός είναι να προσφέρει αξία στην επιχείρησή σας. Τόσο απλά.

Μη χάνετε περισσότερο χρόνο. Αρχίστε να ξεπερνάτε τον ανταγωνισμό και ανεβείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓIΚΗ SEO 

SEO Agency tools

Οι Υπηρεσίες SEO μας 

Πετύχετε καλύτερες θέσεις στις σελίδες αποτελεσμάτων και αυξήστε το visibility σας online

On Page SEO 

Γίνετε πιο ορατοί, εμφανιστείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google και προσελκύστε υψηλής ποιότητας traffic. Στην iTrust, ξέρουμε ένα-δύο πράγματα για το SEO. Έχουμε μία ομάδα από ειδικούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε το site σας και να προσελκύσετε τους ιδανικούς πιθανούς πελάτες σας. Αξιοποιούμε όλες τις σχετικές τεχνικές SEO, καθώς και την ανάρτηση ξεχωριστού, πολύτιμου περιεχομένου για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας.

Off Page SΕΟ 

Το off-page optimization είναι αναγκαίο αν θέλετε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να ελκύσετε το ενδιαφέρον. Δουλέψτε με τους ειδικούς μας στο SEO και αφήστε τους να σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε στον κλάδο σας. Για να λάβουμε τις καλές αξιολογήσεις και τα ποιοτικά link που θέλουμε, χρησιμοποιούμε το social media marketing, το link development και το influencer marketing.

Keyword Research 

Προκειμένου να σχηματίσουμε ένα ισχυρό keyword strategy, διεξάγουμε εξονυχιστικές έρευνες και αναλύουμε παγκόσμια search trends. Έπειτα, βελτιστοποιούμε το site σας με βάση συγκεκριμένα keyword και μέσω αυτής της διαδικασίας εκτοξεύουμε τις θέσεις σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η έμπειρη ομάδα μας ξέρει πώς να εντοπίσει τα πιο πολύτιμα keyword για την επιχείρησή σας.

E-commerce SΕΟ 

Προσφέρουμε μια εμπειρία 24ωρου shopping, στήνουμε στοχευμένες καμπάνιες, email marketing strategy και βελτιστοποιούμε το site σας για κινητές συσκευές και voice search. Δημιουργώντας μια άνετη και προσωποποιημένη εμπειρία αγορών, θα μπορέσετε να αποκτήσετε πιο πιστή πελατεία και να εξασφαλίσετε την ευημερία της επιχείρησής σας.

Local SΕΟ

Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, το 64% των πελατών αναζητούν τοπικές επιχειρήσεις online. Προσελκύστε τους ιδανικούς πελάτες μέσω της βελτιστοποίησης του προφίλ σας στο Google My Business (GMB) και του local SEO. Βελτιώνουμε το προφίλ σας στο GMB και διαχειριζόμαστε την online παρουσία σας για μπορέσουμε να διευρύνουμε την τοπική σας αναγνωρισιμότητα.

Competitor SΕΟ Analysis 

Ένα μεγάλο μέρος του SEO είναι η δυνατότητα κατανόησης του ανταγωνισμού. Σε ποια keyword στοχεύουν; Πως διεκδικούν την θέση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης; Και πρωτίστως, πως μπορείτε να τους ξεπεράσετε; Αυτό είναι που ερχόμαστε να απαντήσουμε εμείς. Θα αναλύσουμε σε βάθος τον ανταγωνισμό σας για να διακρίνουμε τι κάνουν σωστά και που υπάρχουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε το δικό σας ranking.

ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ 

ΓΙΑΤΙ ξεχωρίζουμε απ’ τους υπόλοιπους 

Η εμπειρία μετράει 

Η iTrust έχει βοηθήσει επιχειρήσεις κάθε κλάδου να βελτιώσουν την online παρουσία τους. Έχουμε τη γνώση και τα success story των πελατών μας μαρτυρούν ότι μπορούμε να βοηθήσουμε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να εδραιωθούν online και να προσελκύσουν leads. Για περισσότερα από δέκα χρόνια, πολλοί από τους ειδικούς μας στο SEO είναι απ’ τους καλύτερους του κλάδου. Η ομάδα μας λειτουργεί ως μονάδα.

Ειδικοί SEO αφοσιωμένοι στις ανάγκες σας 

Νιώθουμε ότι καθήκον μας ως σύμβουλοι SEO είναι να κάνουμε την τεχνική, πολύπλοκη και μερικές φορές δυσνόητη διαδικασία του SEO όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τους πελάτες μας. Μία από τις πολλές μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να το πετύχουμε αυτό είναι προσφέροντας σε κάθε πελάτη ένα μόνο δίαυλο επικοινωνίας μέσω του οποίου μπορεί να ενημερωθεί για το project του και να το διαχειριστεί. Σε αντίθεση με πολλά άλλα SEO Agency, στοχεύουμε να διατηρούμε ενεργό ρόλο στα project μας. Με την iTrust θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον SEO expert που θα σας αναλάβει ενώ παράλληλα αυτός θα γνωρίσει την επιχείρησή σας και τις μοναδικές της ανάγκες.

Σχέσεις και αποτελέσματα 

Καθημερινά, επιδιώκουμε οι πελάτες μας να νιώθουν ότι τους εκτιμούμε και τους καταλαβαίνουμε. Είμαστε δεσμευμένοι να ζούμε με βάση δύο θεμελιώδεις αρχές: τις σχέσεις και τα αποτελέσματα. Το βασικό μας πιστεύω είναι ότι είμαστε έτοιμοι για κάθε πελάτη. Το SEO team μας στελεχώνεται από ειδικούς αφοσιωμένους στο να βοηθάνε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να πετύχουν ραγδαία ανάπτυξη- από μικρές επιχειρήσεις μέχρι τεράστια, εθνικής εμβέλειας franchise.

Συνεχώς βελτιωνόμαστε 

Όπως και το SEO έτσι και εμείς, δε μένουμε ποτέ στάσιμοι. Ως αποτέλεσμα των συνεχών αναβαθμίσεων στον αλγόριθμο της Google, τα ranking criteria αλλάζουν συχνά. Όμως ακόμα και αν το SEO βρίσκεται σε μία μόνιμη διαδικασία αλλαγών, εμείς δε χάνουμε καμία εξέλιξη. Η εταιρία μας μένει ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις προκειμένου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η εταιρεία μας δρα προληπτικά και δεν επιτρέπει τις εξελίξεις να σας αφήσουν πίσω.

Παίζουμε με τους κανόνες 

Εκτιμούμε την ειλικρίνεια και την εντιμότητα σε ό,τι κάνουμε. Παίζουμε πάντα δίκαια, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες white hat SEO για να παράγουμε αποτελέσματα χωρίς spamming ή παράτυπα τεχνάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε κυρώσεις απ’ την Google. Να το θέσουμε απλά: για να κερδίσουμε στο SEO, δεν χρειάζεται να κλέψουμε. Παίζουμε πάντα σύμφωνα με τους κανόνες ώστε να μη θέσουμε ποτέ την επιχείρησή σας σε κίνδυνο.

Άμεση ενημέρωση και επικοινωνία 

Προσφέρουμε ξεκάθαρα reports που σας δείχνουν ακριβώς πώς οι υπηρεσίες μας ενισχύουν το εισόδημά σας online. Οι εξατομικευμένες αναλύσεις μας περιλαμβάνουν πρόσβαση σε λεπτομερή και ενημερωμένα δεδομένα των Google Analytics ώστε να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της απόδοσης του site σας σε θέματα SEO και keyword ranking.

Υπηρεσίες που μπορείτε να περιμένετε από εμάς 

Η iTrust, ως μία ολιστική εταιρεία digital marketing , παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών SEO για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να προβληθεί καλύτερα, χρησιμοποιώντας μόνο αξιόπιστες, white hat τακτικές SEO, όπως:

  • Προσαρμογή των υπηρεσιών SEO μας ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Για την εταιρεία σας, χρησιμοποιούμε μεθόδους που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.
  • Ολοκληρωμένο onsite SEO που περιλαμβάνει title tags, meta descriptions, alt tags και internal linking.
  • Διεξοδική έρευνα keyword και ανάλυση της αγοράς.
  • Συγγραφή κειμένων υψηλής ποιότητας για να διατηρείτε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας φρέσκο και να δίνετε σε περισσότερους επισκέπτες κίνητρο να επιστρέψουν.
  • Τακτικές οργανικού SEO για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με διαφήμιση στα social media και πληρωμένη διαφήμιση Google Ads.
  • Συνεχή παρακολούθηση των τάσεων, της επισκεψιμότητας και άλλων δεδομένων με τη χρήση του Google Analytics και άλλων λογισμικών.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Η ολιστική στρατηγική SEO & Digital Marketing της iTrust 

Ο δρόμος σας προς την digital επιτυχία 

Σε ότι αφορά τις μηχανές αναζήτησης, οι συνθήκες είναι συνεχώς μεταβαλλόμενες και εξελισσόμενες. Η διατήρηση μιας ισχυρής online παρουσίας απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση και προσαρμοστικότητα. Το να βασίζεστε σε παλιές τακτικές SEO, παρωχημένα trend και κόλπα πολύ απλά δεν θα αρκέσει – αυτό που χρειάζεστε είναι να βρείτε ένα αξιόπιστο SEO agency που μπορεί πραγματικά να απογειώσει την επιχείρησή σας.

Ξεκινώντας από την ομάδα μας και φτάνοντας μέχρι και τους πελάτες των πελατών μας, η iTrust Digital Strategy είναι ένα ολιστικό marketing και SEO agency επικεντρωμένο στον ανθρώπινο παράγοντα. Οι ειδικοί μας στο digital marketing χρησιμοποιούν μια ολιστική προσέγγιση 360°. Ενσωματώνοντας τη μεθοδολογία του inbound marketing, αναπτύσσουν εξατομικευμένες στρατηγικές οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σας με στόχο την οργανική, συνεχή και βιώσιμη ανάπτυξη.

Η φιλοσοφία μας στο SEO κινείται στις ίδιες γραμμές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια προσωποποιημένη στρατηγική, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη, η οποία τους παρέχει SEO στοχευμένο στην προσθήκη αξίας εκεί που την χρειάζονται περισσότερο.

Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε το εξής συνεκτικό πλαίσιο διαδικασιών που έχουμε δημιουργήσει:

Έρευνα 

Η κατανόηση των αναγκών, απαιτήσεων και προσδοκιών σας είναι απαραίτητη προκειμένου να δημιουργήσουμε μια στρατηγική SEO που τις ικανοποιεί. Γι’ αυτό, τα πρώτα πράγματα που κάνουμε είναι να οργανώσουμε μια συνάντηση με τους κύριους εκπρόσωπους της εταιρίας σας, να διενεργήσουμε ένα site review και να εντοπίσουμε στοιχεία όπως το σκοπό, τις διαδικασίες και τους στόχους σας. Με βάση αυτά, εντοπίζουμε τα KPI και το conversion path σας και στη συνέχεια προχωράμε σε εκτενές keyword research.

Ανάλυση 

Αφού συλλέξουμε όλα τα σχετικά δεδομένα της επιχείρησής σας, προχωράμε στο επόμενο βήμα του πλαισίου μας – την ανάλυση. Εκεί είναι που επικεντρωνόμαστε σε competitive benchmarking, λεπτομερέστερα site audit, αξιολόγηση των site analytics, on-site τεχνικά προβλήματα, ranking factors και άλλα. Εν συντομία, εξετάζουμε προσεκτικά ό,τι θα μπορούσε να επηρεάσει την digital παρουσία σας και το χρησιμοποιούμε για να τροφοδοτήσουμε μια ξεχωριστή τακτική SEO φτιαγμένη ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Σχεδιασμός 

Χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη εικόνα των κενών και ευκαιριών της εταιρίας σας που δημιουργήσαμε στα προηγούμενα βήματα, οι συνεργάτες μας στο SEO και το digital marketing δημιουργούν ένα αναλυτικό πρόγραμμα 10 εβδομάδων για να θέσουν σε κίνηση το SEO σας. Για να σιγουρευτούμε ότι οι ενέργειές μας θα αρχίσουν να εμφανίζουν άμεσα, μετρήσιμα αποτελέσματα, θέτουμε προτεραιότητα στις πτυχές του SEO που έχουν την πιο άμεση επίδραση.

Εκτέλεση 

Με ένα ξεκάθαρο εβδομαδιαίο πλάνο SEO στο χέρι, οι ειδικοί μας αρχίζουν να εκτελούν και να εφαρμόζουν κάθε ένα από τα βήματα του σχεδίου με τη σειρά. Αυτό περιλαμβάνει μια πληθώρα δράσεων, από την εκτέλεση on-site βελτιστοποιήσεων και technical SEO audit έως την ανάλυση του κλάδου και των στρατηγικών που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, μπορεί επίσης να περιλαμβάνει περιεχόμενο SEO, όπως άρθρα σε blog ή κάποια εκστρατεία αναρτήσεων στα social media.

Μέτρηση 

Από νωρίς στη στρατηγική μας, φροντίζουμε να δημιουργήσουμε ένα εμπεριστατωμένο σύστημα καταγραφής για τη μέτρηση και παρακολούθηση της προόδου των προσπαθειών μας. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα εργαλεία SEO της αγοράς, οι ειδικοί μας παρακολουθούν στενά metrics όπως τα KPI, τα keyword ranking, το οργανικό traffic, το bounce rate, το conversion rate, το visibility και άλλα. Μ’αυτόν τον τρόπο, έχουμε πάντα πρόσβαση σε πληροφορίες που μπορούν να αξιοποιηθούν για να βελτιωθεί ανά πάσα στιγμή η στρατηγική μας.

Αναφορά 

Η απόλυτη διαφάνεια αποτελεί βασικό μέρος της φιλοσοφίας μας ως SEO Agency. Μέσω της τακτικής επικοινωνίας και των μηνιαίων report, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο και τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας. Οι αναλυτικές αναφορές μας περιλαμβάνουν μια επισκόπηση των επιδόσεων του site σας, της πορείας των KPI, της κατάταξης σας σε συγκεκριμένα keyword, του οργανικού traffic και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να γνωρίζετε ακριβώς πώς εξελίσσεται η εκστρατεία SEO σας.

Προσαρμογή 

Η επιτυχία στο SEO απαιτεί προσαρμοστικότητα και ευελιξία και αυτό είναι κάτι που οι ειδικοί μας εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους. Μένοντας ενήμεροι για όλες τις τελευταίες αλλαγές στους αλγόριθμους και τις τάσεις της αγοράς, στοχεύουμε πάντα να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν.

Επανάληψη 

Φυσικά, η στρατηγική SEO σας δεν σταματάει με το πέρας των 10 εβδομάδων. Το SEO είναι από τη φύση του μια συνεχής διαδικασία μάθησης και επιβάλλεται, επομένως, να το προσεγγίσουμε με ανοιχτό μυαλό. Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής φάσης του πλάνου σας, επαναλαμβάνουμε ανά περιόδους τα βασικά της βήματα και επανεξετάζουμε κρίσιμες διαδικασίες, όπως τεχνικούς ελέγχους, βελτιστοποιήσεις on-site, ελέγχους των backlink profiles και άλλα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλη η δυναμικότητα που έχει χτίσει η εκστρατεία SEO σας δεν θα πάει χαμένη και ότι το site και η επιχείρησή σας θα συνεχίζουν να αναπτύσσονται με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό.

Το δόγμα της iTrust 

Αν είναι ένα πράγμα για το οποίο είμαστε περήφανοι ακόμη παραπάνω και απ’ τα επιτεύγματά μας, είναι το δόγμα μας. Εξ’ άλλου αυτό είναι που μας βοήθησε να πετύχουμε και να διαφοροποιηθούμε απ΄το μέσο digital marketing agency και τη μέση εταιρία SEO.

Ως πάροχος υπηρεσιών SEO και internet marketing, η προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα. Δεν μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε τον οποιοδήποτε πελάτη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να χτίσουμε επαγγελματικές σχέσεις που κρατάνε χρόνια και προσφέρουν αξία και ανάπτυξη τόσο σε εμάς οσο και στον πελάτη.

Κάθε συνεργασία με τους πελάτες μας και τα αποτελέσματα που πηγάζουν απ’ αυτές ξεπερνάνε τις τυπικές σχέσεις πελάτη – SEO agency. Η ανάπτυξη και τα επιτεύγματά σας αποτελούν την καρδιά της επιχείρησής μας, γι’ αυτό και διοχετεύουμε όλο το πάθος και την προσοχή μας στο να διαπρέψουμε και στο να φτάσουμε σε νέα ύψη.

Γιατί το SEO είναι μια εξαιρετική επένδυση 

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, πολλή από την ενέργειά σας διοχετεύεται προς την εύρεση τρόπων μεγιστοποίησης των κερδών με το λιγότερο πιθανό κόστος. Γι’ αυτό και το SEO είναι τόσο καλή επένδυση για κάθε επιχειρηματία. Ανάμεσα σε όλες τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ, τίποτα δεν αξίζει τα λεφτά του όσο το SEO.

Το SEO, βλέπετε, είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική που θα παρέχει βιώσιμη ανάπτυξη στο site και την επιχείρησή σας. Σε αντίθεση με την πληρωμένη διαφήμιση, η οποία μπορεί γρήγορα να γίνει κοστοβόρα, μία καλά μελετημένη και προσεκτικά υλοποιημένη εκστρατεία SEO θα συνεχίσει να αποδίδει κέρδη για χρόνια.

Παρόλο που το SEO απαιτεί μια μεγαλύτερη επένδυση κατά το στήσιμο της εκστρατείας, προκειμένου να γίνουν εργασίες όπως το keyword research και το link building, αυτά είναι συνήθως εφάπαξ έξοδα. Μόλις βελτιστοποιηθεί ο ιστότοπός σας, θα συνεχίσει να προσελκύει επισκέπτες οργανικά και χωρίς πρόσθετα έξοδα.

Στην iTrust, πιστεύουμε στη σημασία του SEO και ότι μπορεί να φέρει αξία σε κάθε επιχείρηση. Στην πραγματικότητα, πιστεύουμε τόσο πολύ στο SEO και το organic growth που έχουμε χτίσει τη δική μας επιχείρηση γύρω από αυτό – τόσο ως υπηρεσία που παρέχουμε στους πελάτες μας όσο και ως κύριο τρόπο προσέγγισής τους.

Στην πραγματικότητα, βάζουμε στοίχημα ότι το SEO είναι αυτό που σας έφερε εδώ.

Αν βρήκατε αυτή τη σελίδα μέσω αναζήτησης στο Google, τότε είστε το τέλειο παράδειγμα του πώς το SEO εργάζεται για εμάς 24/7 – και πώς μπορεί να κάνει το ίδιο και για εσάς!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ