διαφήμιση Google Ads

Διαφήμιση Google Ads | Google Adwords

Απογειώστε Τα Έσοδα Και Την Ανάπτυξή Σας Με Ένα Google Ads Agency Υψηλών Προδιαγραφών

Ανεξάρτητα απ’ το αν είστε ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης, online επιχειρηματίας, digital marketing manager ή εταιρία Fortune 500, κατά πάσα πιθανότητα ήδη ξέρετε ότι η διαφήμιση Google Ads είναι ένα απ’ τα ισχυρότερα εργαλεία digital marketing και online advertising.

Οι καμπάνιες Google Ads είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τοποθετήσετε το site σας μπροστά σε high-converting πελάτες εύκολα και γρήγορα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τα online έσοδά σας και να διασφαλίσετε την ανάπτυξη και την επιτυχία της επιχείρησής σας το οποίο, εν τέλει, είναι και αυτό που έχει περισσότερη σημασία.

Στην iTrust παίρνουμε όλα αυτά και τα πηγαίνουμε σε άλλο επίπεδο.

Όλοι χρησιμοποιούν τα Google Adwords. Κανείς όμως δεν χρησιμοποιεί το Google Ads όπως ένα Google Ads Agency.

Μια εταιρεία digital marketing μπορεί απλώς να “τρέχει Google Ads”. 

Τα Google Ads agencies όμως σχεδιάζουν και εκτελούν στοχευμένες, laser-focused, προσωποποιημένες στρατηγικές Google Ads. 

Αυτό κάνουμε κι εμείς. 

Ως το Google Ads agency σας, δουλειά μας θα είναι να δημιουργήσουμε μια χειροποίητη καμπάνια Google Ads, να την διαχειριστούμε έτσι ώστε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες και να διασφαλίσουμε ότι το κάθε ευρώ ad spend θα σας δώσει το μέγιστο εφικτό κέρδος – ξεκινώντας από ΣΗΜΕΡΑ. 

Κερδίστε περισσότερα απ’ το διαφημιστικό budget σας. 

Αυξήστε το visibility σας στις μηχανές αναζήτησης και δείτε άμεσα αποτελέσματα. Αφήστε μας να σας δείξουμε πως. 

Αν ψάχνετε για ένα άμεσο campaign boost και γρήγορο return on investment (ROI), τότε το Google Ads είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι οι marketers τα απαραίτητα προσόντα για να σχεδιάσουν, να εκτελέσουν και να στηρίξουν μία ενεργή καμπάνια Google Ads.

Ως Google Ads agency, μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά και περισσότερα.

Όχι μόνο θα βάλετε το content σας μπροστά στα μάτια του ιδανικού πελάτη, αλλά παράλληλα θα διατηρήσετε πλήρη έλεγχο των ενεργειών πληρωμένου search marketing σας και θα πετύχετε το υψηλότερο εφικτό ROI.

Οι λόγοι που μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι τέτοιο με άνεση;

Όχι ότι θέλουμε να περιαυτολογούμε αλλά… 

  • Δεν «τρέχουμε» απλά Google Ads. Αγαπάμε τα Google Ads. Για την ακρίβεια, είμαστε πιστοποιημένοι σ’ αυτό από το 2008, τότε ακόμα λεγόντουσαν Google AdWords.
  • Ξέρουμε τα Google Ads απ’ έξω κι ανακατωτά. Έχουμε στήσει χιλιάδες καμπάνιες Google Ads οι οποίες έχουν ικανοποιήσει και ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, αφήνοντας τους πελάτες μας με πλατιά χαμόγελα.
  • Ήδη διαχειριζόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως σε έξοδα Google Ads επιτυγχάνοντας υψηλά ROI για τους πελάτες μας
  • Δεν θα ενεργοποιήσουμε ποτέ μία καμπάνια Google Ads αν δεν είμαστε 101% σίγουροι ότι είναι optimized. Αν χρειαστεί, θα την διαγράψουμε και θα ξεκινήσουμε απ’ την αρχή ξανά και ξανά.

Αρκετά όμως για εμάς. Ας μιλήσουμε για εσάς και την καμπάνια σας! 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τι σημαίνει το να είμαστε το Google Ads Agency σας: 

Λαμβάνετε μια συνεκτική και αναλυτική στρατηγική διαφημίσεων 

Αφού αναλύσουμε προσεκτικά την επιχείρησή σας, το niche και τον ανταγωνισμό σας, θα σχεδιάσουμε σε βάθος μια στρατηγική που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. 

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τα ιστορικά δεδομένα της επιχείρησής σας και των αγορών που στοχεύετε, μπορούμε να σας προσφέρουμε data-driven προβλέψεις τόσο για τις δυνητικές σας πωλήσεις όσο και για το τι μπορείτε να περιμένετε απ’ την καμπάνια Google Ads σας. 

Ζητήστε μια αξιολόγηση

Δεν μαντεύουμε – χρησιμοποιούμε μόνο συνεκτικά μοντέλα και έμπιστα δεδομένα 

Tο Google Ads, η μεγαλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ στον κόσμο, λειτουργεί με καθαρά δεδομένα και αναλυτικά μοντέλα. Αντί να κάνουμε τυχαίες δράσεις και να ελπίζουμε για το καλύτερο, παίρνουμε αυτά τα δεδομένα και τα μοντέλα και τα χρησιμοποιούμε για να τροφοδοτήσουμε την digital καμπάνια lead generation σας.  

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξέρετε ότι η Google Ads στρατηγική σας θα δουλέψει απ’ την πρώτη στιγμή, ακόμα και πριν ξοδέψετε το πρώτο ευρώ. 

Δείτε πως γίνεται 

Στοχεύστε τους καταναλωτές που θέλετε όπου και αν είναι, με απόλυτη ακρίβεια 

Το να γνωρίζετε ποιοι είναι οι ιδανικοί σας πελάτες είναι μια καλή αρχή στο να τρέξετε μια επιτυχημένη καμπάνια Google Ads. Ωστόσο, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν δεν ξέρετε που βρίσκονται και πως μπορείτε να τους προσεγγίσετε. 

Ανεξάρτητα απ’ το αν είναι σε desktop ή κινητό, σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, σε άλλη χώρα ή ακόμα και σε όλο τον κόσμο, οι διαφημίσεις της Google θα είναι εκεί, μπροστά στα μάτια τους. 

Προσεγγίστε νέους πελάτες σήμερα 

Βελτιστοποιήστε την απόδοσή σας και εκμεταλλευτείτε πλήρως το ad budget σας 

Σε ότι αφορά το ad spend σημασία δεν έχει μόνο το μέγεθος, πρέπει να ξέρεις και πως να το χρησιμοποιείς. 

Είτε είστε ιδιοκτήτης κάποιου μεγάλου brand με εξαψήφιο ad budget, είτε έχετε μία μικρή επιχείρηση ecommerce που στοχεύει να αυξήσει τις πωλήσεις της με μια καμπάνια χαμηλού budget, θα εξασφαλίσουμε ότι κάθε ένα ευρώ σας αποδίδει στο μέγιστο και σας δίνει το υψηλότερο ROAS. 

Βάλτε μπρος στα KPI σας

Χτίστε το brand σας, χτίστε την επιχείρηση σας και μετατρέψτε τους χρήστες σε πιστούς πελάτες 

Η ανάπτυξη δεν εξαρτάται μόνο απ’ τις βραχυπρόθεσμες πωλήσεις. Μερικές φορές πρέπει να σχεδιάζετε και για το μέλλον. 

Με τα Google Ads, όχι άπλα σας βοηθάμε να κερδίσετε πελάτες εδώ και τώρα, αλλά σιγουρεύουμε και ότι αυτοί οι πελάτες θα παραμείνουν ως πιστοί follower όσο το brand και η επιχείρησή σας μεγαλώνει. 

Ρωτήστε μας πως!

Λιγότερα λόγια, περισσότερο ROI. 

Μάθετε τι μπορεί να κάνει για σας η απόλυτη αποτελεσματικότητα ενός performance-centric Google Ads agency με 15+ χρόνια εμπειρίας και data-driven προσέγγιση. 

Συνεργαστείτε με ένα πιστοποιημένο Google Partner και δείτε τις καμπάνιες και τα κέρδη σας να εκτοξεύονται. 

Άμεσο ROI τώρα

Συχνές Ερωτήσεις 

Τα Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι διαφημίσεις οι οποίες εμφανίζονται στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης (SERPs) του Google Display Network. Αυτές οι διαφημίσεις συνήθως εμφανίζονται βάσει ορισμένων keyword που πληκτρολογούν οι χρήστες στη μηχανή αναζήτησης και μπορούν να τροποποιηθούν ώστε να στοχεύουν ορισμένα δημογραφικά, τοποθεσίες ή ακόμα και ώρες της μέρας. Υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσω Google Ads όπως για παράδειγμα οι διαφημίσεις Google Search και Google Shopping, οι καμπάνιες Smart Shopping ή ακόμα και οι διαφημίσεις remarketing & custom audience μέσω του Google Display Network. 

Τα Google Ads λειτουργούν με ένα μοντέλο pay-per-click (PPC) το οποίο σημαίνει ότι οι διαφημιστές πληρώνουν μόνο όταν ένας χρήστης πατήσει στη διαφήμισή τους. Οι διαφημιστές μπορούν επίσης να θέσουν ένα μέγιστο ad spend budget για την καμπάνια τους το οποίο εξασφαλίζει ότι δεν θα πληρώσουν ποτέ περισσότερο απ’ αυτό που θα ορίσουν. Η Google προσφέρει επίσης διάφορες άλλες λειτουργίες, όπως το keyword targeting και το demographic targeting, που μπορούν να βοηθήσουν τους διαφημιστές να στοχεύσουν το μήνυμά τους στο κατάλληλο κοινό. 

Τα Google Ads μπορεί να υπάρξουν αποτελεσματικός τρόπος να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες που ψάχνουν ενεργά για προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοιες μ’ αυτές που προσφέρετε. Επειδή πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, τα Google Ads και άλλα πληρωμένα μέσα μπορούν να είναι αποδοτικός τρόπος να δημιουργήσετε lead και να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Επιπλέον, οι επιλογές στόχευσης που προσφέρει η Google μπορούν να σας βοηθήσουν να σιγουρέψετε ότι η διαφήμισή σας εμφανίζεται στους ανθρώπους που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε. 

Επειδή τα Google Ads λειτουργούν με ένα pay-per-click μοντέλο, διατρέχετε ένα ρίσκο να επενδύσετε πολλά χρήματα χωρίς όμως το ανάλογο κέρδος. Επίσης, επειδή οι διαφημίσεις σας ανταγωνίζονται για τον ίδιο χώρο με τις διαφημίσεις άλλων, δεν σας εγγυάται κανείς ότι η διαφήμιση σας θα εμφανίζεται σε δυνητικούς πελάτες. Παράλληλα, τα Google Ads μπορούν να υπάρξουν περίπλοκα τόσο στο στήσιμο όσο και στη διαχείριση. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να σας φανεί δύσκολο να κερδίσετε το περισσότερο που μπορείτε αν δεν έχετε εμπειρία με την πλατφόρμα. Βλέπετε η διαχείριση διαφημίσεων PPC και Google Ads μπορεί να είναι χρονοβόρα υπόθεση, ακόμα και για ένα έμπειρο PPC agency. 

Τα Google Ads μπορούν να είναι αποτελεσματικός τρόπος να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες που ήδη ενδιαφέρονται γι’ αυτό που έχετε να προσφέρετε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα Google Ads και το paid search γενικότερα είναι ένα κομμάτι μιας ευρύτερης στρατηγικής μάρκετινγκ. Προκειμένου να πετύχετε, θα χρειαστεί να λάβετε υπόψη κι’ άλλους παράγοντες όπως το SEO, το content marketing strategy και τα social media. 

Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση. Τα Google Ads και το SEO είναι δύο αποτελεσματικοί τρόποι να προσεγγίσετε νέους πελάτες, ωστόσο δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο. Τα Google Ads είναι πληρωμένες διαφημίσεις το οποίο σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επενδύσετε χρήματα προκειμένου να δείτε αποτελέσματα. 

Ένα SEO Agency απ’ την άλλη εφαρμόζει μακροπρόθεσμες στρατηγικές οι οποίες βοηθάνε στο να προσελκύσετε οργανικά δυνητικούς πελάτες στο site σας. Εν τέλει, ο καλύτερος τρόπος να αποφασίσετε είναι να πειραματιστείτε και με τα δύο και να δείτε τι δουλεύει καλύτερα για την επιχείρησή σας. 

Όχι, τα Google Ads δεν θα εγγυηθούν ποτέ την αύξηση των εσόδων της επιχείρησης σας. Ωστόσο, μπορούν να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Όπως με κάθε μορφή μάρκετινγκ, είναι σημαντικό να διαχειρίζεστε προσεκτικά τα διαφημιστικά σας έξοδα, να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας για να μπορέσετε να διακρίνετε αν τα Google Ads είναι κατάλληλα για την επιχείρησή σας. 

Σίγουρα μπορείτε να τρέξετε καμπάνιες Google Ads μόνοι σας. Μπορείτε να κάνετε το δικό σας keyword research, να προγραμματίσετε την δική σας καμπάνια PPC και να γράψετε το δικό σας περιεχόμενο. Μπορείτε ακόμα και να διαχειριστείτε το δικό σας ad spend, να στήσετε τα δικά σας Google Tag Manager tags, να παρακολουθείτε την πρόοδο σας μέσω Google Analytics και να κάνετε την απαραίτητη συντήρηση μέσω Google Ads.

Ωστόσο, είναι προτιμότερο να αφήσετε τις digital marketing ανάγκες σας στα χέρια των ειδικών και των Google Ads agency. Προσλαμβάνοντας ένα αξιόπιστο Google Ads agency, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι καμπάνιες σας είναι στημένες και συντηρημένες σωστά  και ότι κερδίζετε το περισσότερο δυνατό απ’ την επένδυσή σας.

Ας συζητήσουμε για τις Google Ads ανάγκες σας

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Google Ads και ανακαλύψτε νέες ευκαιρίες εύρεσης πελατών 

Η iTrust είναι Google Premier Partner και βετεράνος στον χώρο των Google Ads, του SEO, του social media marketing και της ψηφιακής και online διαφήμισης γενικότερα. 

Το digital agency μας έχει συνεργαστεί με έναν σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων, βοηθώντας τους συστηματικά στο να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτό το έχουμε πετύχει προσφέροντας σε κάθε συνεργάτη τη δική του προσωποποιημένη στρατηγική Google Ads. 

Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για σας, δομήστε την διαφήμιση Google Ads σας, προσεγγίστε δυνητικούς πελάτες, χτίστε το brand awareness σας και αυξήστε το traffic και τα έσοδα της επιχείρησής σας! 

Μη το υπεραναλύετε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. 

Βρείτε γρήγορα lead σήμερα!