Διαφήμιση Google Adwords

Φαντάσου να βρίσκεται η επιχείρησή σου εκεί, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεται ο πελάτης σου.

Φαντάσου να έχεις τοποθετήσει μια διαφήμιση κειμένου την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη λέξη-φράση αναζήτησης. Αυτό ακριβώς σου προσφέρει η διαφήμιση Google AdWords.

Μια δυνητική πελάτης αναζητά για “καλοκαιρινό λευκό φόρεμα” και η διαφήμισή σου εμφανίζεται πρώτη στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Ουσιαστικά, έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις στο χρήστη και να του πεις:

“Μην ψάχνεις άλλο, εδώ θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι.”

Διαφήμιση Google AdWords: Γιατί να ασχοληθείς με το pay per click (πληρωμένη διαφήμιση)

Απόλυτη αποτελεσματικότητα

Το Google είναι το πρώτο εργαλείο επιλογής, όταν οι χρήστες αναζητούν κάτι online.

Ο τεράστιος όγκος αναζήτησης και η δημοτικότητα του Google το καθιστούν μια δυνατότητα στο χώρο του Marketing που Δεν πρέπει να παραβλέψεις. Θέλεις να βρίσκεσαι εκεί που είναι οι δυνητικοί σου πελάτες και, αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανόν είναι πως ψάχνουν στο Google για κάποιο προϊόν.

1. Εξειδικευμένη στόχευση

Το Google AdWords αποτελεί, ουσιαστικά, επί πληρωμή διαφημιστική προβολή στις μηχανές αναζητήσης.

Μπορείς να στοχεύσεις τους δυνητικούς σου πελάτες την κατάλληλη χρονική στιγμή, τη στιγμή που είναι πιο πιθανό να αγοράσουν, όταν αναζητούν για πιθανές λύσεις, όταν ψάχνουν για να συγκρίνουν τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και, κυρίως, όταν έχουν αποφασίσει και είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Δεν είναι, όμως, τόσο περιορισμένες οι επιλογές σου. Μπορείς να επικεντρωθείς στο αγοραστικό σου κοινό, με βάση την τοποθεσία, τη συσκευή πλοήγησης που χρησιμοποιεί (desktop, tablet, smartphone), αλλά και τη γλώσσα πλοήγησης.

Έτσι, έχεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό σου. Μπορείς να προβάλλεις σχετικές ως προς το περιεχόμενο, υψηλής στόχευσης διαφημίσεις, στο κοινό που θέλεις.

Η διαμόρφωση μια εξειδικευμένης διαφήμισης, βασισμένη στην κατάσταση και το προφίλ του πελάτη σου, εξασφαλίζει όχι μόνο υψηλό Return of Investment (ROI), αλλά και υψηλά ποσοστά μετατροπής των ενδιαφερόμενων σε πελάτες. Γιατί να χάσεις την ευκαιρία, λοιπόν;

2. Μπορείς να ελέγχεις το ποσό που επενδύεις στις διαφημίσεις

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό με τη διαφήμιση Google AdWords είναι το γεγονός πως πληρώνεις χρήματα, μόνον όποτε κάποιος κάνει click στη διαφήμισή σου.

Ανεξάρτητα από το πόσες φορές εμφανίζεται η διαφήμισή σου στα αποτελέσματα αναζήτησης, θα χρειαστεί να πληρώσεις μόνο αν κάποιος κάνει κλικ σε αυτή και μεταφερθεί στην ιστοσελίδα σου.

Αυτό αποτελεί μια θεμελιώδη και οικονομική ιδιότητα, η οποία σου επιτρέπει να ελέγχεις πόσα ξοδεύεις καθημερινά/μηνιαία και εξασφαλίζει πως δεν θα ξεπεράσεις ποτέ τον προϋπολογισμό σου.

3. Προσφέρει δυνατότητες μετρησιμότητας

Το Marketing εκτός διαδικτύου δεν προσφέρει δυνατότητες ξεκάθαρης μετρησιμότητας των αποτελεσμάτων του. Δεν ισχύει το ίδιο με το digital Marketing. Κάθε διαφήμιση και κάθε ποσό που θέτεις σε ισχύ καταγράφεται και μετράται.

Μπορείς να μετρήσεις και να επεξεργαστείς στοιχεία όπως οι προβολές, τα κλικ, το κόστος μετατροπής σε πελάτη και το ποσοστό μετατροπής σε πελάτη.

Με το Google AdWords έχεις διαφάνεια και μετρησιμότητα στις διαφημίσεις σου, ώστε να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που πηγαίνουν τα χρήματά σου και τι αποτελέσματα επιφέρουν.

Διαφήμιση Google AdWords: Τι κάνει η iTrust διαφορετικά (και καλύτερα)

  • Κατανοεί τις ανάγκες της επιχείρησής σου και να αναπτύσσει ειδικά διαμορφωμένες καμπάνιες PPC, οι οποίες τροποποιούνται και βελτιώνονται συνεχώς, για την μεγιστοποίηση της απόδοσής τους. Χρειάζεται να ξανακάνουμε μια καμπάνια 5 φορές; Με μεγάλη μας χαρά.
  • Γνωρίζει το AdWords σαν την παλάμη της. Έχουμε πραγματοποιήσει χιλιάδες καμπάνιες στο AdWords, οι οποίες εκπλήρωσαν και ξεπέρασαν τους στόχους που είχαμε θέσει, κάτι που έκανε τους πελάτες μας να χαμογελούν από ικανοποίηση.
  • Διαχειρίζεται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο Google AdWords εξόδων ετησίως, επιτυγχάνοντας υψηλά ROI για τους πελάτες μας.

Το Google AdWords είναι ένα σημαντικό εργαλείο του digital Marketing, που θα βοηθήσει την επιχείρησή σου να διαχωριστεί από τη μάζα. Ξεχωρίζει την ιστοσελίδα ή το brand σου και το φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Παρόλο που πολλές επιχειρήσεις προτιμούν να πραγματοποιούν μόνες τους τις καμπάνιες τους στο Google AdWords, το να διαθέτει κανείς μια εξειδικευμένη επαγγελματική ομάδα ειδικών στο AdWords (αυτοί είμαστε εμείς) να τις πραγματοποιεί, εξασφαλίζει υψηλότερα ποσοστό μετατροπής σε πελάτες.

Το Google AdWords είναι εύκολο να το μάθεις, αλλά χρειάζεται χρόνια για να αριστεύσεις σε αυτό.

Google AdWords: Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους

Λατρεύουμε τη διαφήμιση Google AdWords. Γι’ αυτό είμαστε τόσο αποδοτικοί σε αυτό. Γνωρίζουμε κάθε πτυχή του Google AdWords και αποτελούμε πιστοποιημένο agency από το 2008.

Στην iTrust έχουμε διενεργήσει χιλιάδες επιτυχημένες καμπάνιες στο AdWords και συνεχίζουμε να προσφέρουμε αξία και νέους πελάτες στους πελάτες μας, μέσα από καμπάνιες του Google AdWords, επικεντρωμένες στην έλευση αποτελεσμάτων.

Ως μια μπουτίκ ψηφιακού Marketing, επενδύουμε προσπάθεια και χρόνο για κάθε πελάτη και κάθε του καμπάνια. Δεν ικανοποιούμαστε με την απλή διαμόρφωση μιας καμπάνιας και μετά να ξεχνάμε την ύπαρξή της.

Δημιουργούμε, τρέχουμε, επεξεργαζόμαστε και βελτιστοποιούμε. Είναι μια πρακτική, που μας επιτρέπει να επιφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κάθε φορά.

Με προηγμένες τεχνολογίες και εργαλεία μπορούμε να μετρήσουμε την επιρροή κάθε διαφήμισης. Έτσι, μπορούμε να βελτιστοποιούμε, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό ROI για κάθε πελάτη μας, online και offline. Εσύ τι περιμένεις για να κάνεις το επόμενο βήμα;

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας.