hubspot services

Υπηρεσίες Hubspot

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις υπηρεσίες της HubSpot και δείτε την επιχείρησή σας να εκτοξεύεται!

Ρωτήστε τους ειδικούς μας πως

Καλώς ήρθατε στη HubSpot. Επιτρέψτε μας να σας ξεναγήσουμε.

Η HubSpot είναι εδώ για να παρέχει σε σας (και στους συνεργάτες σας στην εταιρεία digital marketing!) όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μετατρέψετε της επιχείρησή σας σε μία ασταμάτητη μηχανή ανάπτυξης. 

Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πως. 

Στρατηγική και κλίμακα

Η HubSpot είναι χτισμένη γύρω απ’ τη μεθοδολογία inbound και την οικοδόμηση μιας σταθερής, βιώσιμης βάσης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Εμείς από μέρους μας σας βοηθάμε με την σχεδίαση της inbound στρατηγικής σας για να πετύχετε αυτή την ανάπτυξη.

Υλοποίηση και ενσωμάτωση

Η ομάδα μας σας βοηθά να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στη HubSpot και να διαμορφώσετε τα πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε οποιεσδήποτε ενσωματώσεις απαιτούνται.

Εκπαίδευση και βέλτιστες πρακτικές

Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε μέρος του ταξιδιού σας στη HubSpot. Μάθετε από την εμπειρία μας, επωφεληθείτε από τις βέλτιστες πρακτικές μας.

Υποστήριξη

Οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε στην πορεία, θα αναλάβουμε να υποστηρίξουμε τις ανάγκες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας το ζητήσετε!

hubspot services web

Τι είναι το HubSpot Growth Platform;

Με απλά λόγια, το Growth Platform της HubSpot είναι το Α και το Ω στον κόσμο της αυτοματοποίησης της ανάπτυξης. Αν αναζητάτε νέους και έξυπνους τρόπους για να βελτιστοποιήσετε τις ενέργειες πωλήσεων και marketing σας με στόχο την αποδοτικότητα και την ανάπτυξη, η HubSpot είναι η κατάλληλη λύση.

Hubspot – η εταιρία

Η HubSpot είναι μια εταιρία λογισμικού που προσφέρει μια ευρεία γκάμα από εργαλεία marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών. Για την ακρίβεια είναι πολύ παραπάνω απ’ αυτό. Η HubSpot είναι η de facto αυθεντία σε ότι έχει να κάνει με το Inbound marketing και τη μεθοδολογία Flywheel. Στόχος της είναι να εκπαιδεύσει τόσο εταιρίες όσο και digital marketing agencies, παρέχοντας σε οποιαδήποτε επιχείρηση τα εργαλεία που χρείαζεται για να πετύχει εκρηκτικόυς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ξεκινώντας απ’ την ίδρυσή της το 2006 στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης, η Hubspot έγινε γρήγορα ο μεγαλύτερος παίκτης και η κυρίαρχη αυθεντία σε ότι έχει να κάνει με inbound marketing. Τα προϊόντα τους χρησιμοποιούνται από εταιρίες κάθε μεγέθους με σκοπό την ανάπτυξη της online παρουσίας τους με τρόπους αποτελεσματικούς, βιώσιμους και επεκτάσιμους.

Τα προϊόντα της HubSpot χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις όλων των μεγεθών παγκοσμίως, από μικρές εταιρίες έως κολοσσούς. Η πελατεία τους είναι διεθνής, με 460.000+ επαγγελματίες εκπαιδευμένους στο inbound και 143.000+ πελάτες σε 120 χώρες. Η HubSpot διαθέτει μια ομάδα 6.400+ εργαζομένων σε 11 παγκόσμια γραφεία και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE: HUBS).

Και παρεμπιπτόντως στο INBOUND, το ετήσιο συνέδριο της HubSpot, έχει μιλήσει ως κεντρική ομιλήτρια η Μισέλ Ομπάμα, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν ταράξει και λίγο τα νερά.

HubSpot – το λογισμικό

Κατά βάση, το Growth Platform της Hubspot είναι μια σειρά λογισμικού σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να στοχεύσετε στο κοινό σας όπως, όποτε και όπου το χρειάζεστε περισσότερο.

Απ’ τη μία, τα προϊόντα μάρκετινγκ τους σας προσφέρουν μια ποικιλία αυτοματισμών και λύσεων για πράγματα όπως email marketing strategy, social media marketing και SEO.

Απ’ την άλλη, τα προϊόντα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών τους συμπεριλαμβάνουν ένα λογισμικό CRM, εργαλεία lead generation καθώς και λογισμικά live chat και help desk.

Απ’ το lead generation μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών, το HubSpot έχει ότι χρειάζεστε για να μετατρέψετε την επιχείρησή σας σε μια ασταμάτητη, βιώσιμη γεννήτρια καθαρής ανάπτυξης.

iTrust – ο HubSpot partner που εμπιστεύεστε

Όπως η HubSpot είναι η de facto αυθεντία στο inbound marketing, έτσι και η iTrust είναι η de facto αυθεντία στο HubSpot – τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ως ένας από τους πρώτους που υιοθέτησαν τις αρχές που έχει διδάξει στον κόσμο η HubSpot, η iTrust εκπαιδεύει με επιτυχία και βοηθά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν από το 2007. 

Πιστεύουμε ακράδαντα στη σημασία του να έχουμε πάντα το σωστό εργαλείο για την εκάστοτε δουλειά. Σίγουρα, τα εργαλεία δεν μπορούν να κάνουν πολλά από μόνα τους, ο συνδυασμός των σωστών εργαλείων με την εκτεταμένη τεχνογνωσία και τις βέλτιστες πρακτικές μας, όμως, αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας.

Το σωστό εργαλείο, στην προκειμένη περίπτωση, είναι το Growth Platform της HubSpot και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το χρησιμοποιήσετε με τρόπο που θα κάνει την επιχείρησή σας να ανθίσει.

Απλά ρωτήστε μας πως

hubspot services partner

Τι προνόμια μπορεί να σας προσφέρει η HubSpot;

Η φιλοσοφία της HubSpot είναι σχεδιασμένη γύρω από δύο πράγματα: να σας προσφέρει μια βάση για να ξεκινήσετε την στρατηγική inbound marketing σας και να βελτιστοποιεί τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων sales και marketing σας.

Στην πράξη, η χρήση εργαλείων HubSpot μπορεί να σας βοηθήσει με τους εξής τρόπους:

Θα σας γλυτώσει χρόνο

Η HubSpot σας απαλλάσσει απ’ την ανάγκη να μαντέψετε σε πολλά πράγματα. Με τη HubSpot, εσείς και η ομάδα σας δεν θα χρειάζεται να χάνετε άλλο χρόνο προσπαθώντας να καταλάβετε τι λειτουργεί και τι όχι. Αντ’ αυτού, θα είστε ελεύθεροι να αφιερώσετε κάθε λεπτό της ημέρας σας σε ότι είναι εγγυημένα αποτελεσματικό και αποδοτικό – και στη συνέχεια να γυρίσετε σπίτι στην ώρα σας και με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό.

Θα σας γλυτώσει ανθρώπινο δυναμικό

Μια μικρότερη, πιο ευέλικτη ομάδα που εργάζεται με μέγιστη αποδοτικότητα λειτουργεί καλύτερα από μια μεγαλύτερη, αλλά λιγότερο οργανωμένη ομάδα. Εξασφαλίζοντας ότι εσείς και η ομάδα σας έχετε τόσο την τεχνογνωσία όσο και τα μέσα για να εργάζεστε καλύτερα, η HubSpot σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερα με μικρότερο κόστος – και να γλυτώσετε τόσο ώρες εργασίας όσο και πονοκεφάλους.

Θα παρέχει στην εταιρία σας γερές δομές και οργάνωση

Η σωστή διάρθρωση της εταιρείας σας και η οργάνωση των προσπαθειών των ομάδων σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε απόδοση και ανάπτυξη, αλλά δεν επιτυγχάνεται εύκολα. Η HubSpot σας παρέχει μια ποικιλία δοκιμασμένων λύσεων, σχεδίων και προτύπων που θα κάνουν την εταιρεία σας να λειτουργεί σαν ρολόι σε χρόνο μηδέν.

Θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να εφαρμόσετε την inbound marketing στρατηγική σας

Η HubSpot είναι η κορυφαία αυθεντία σε ό,τι έχει να κάνει με το inbound marketing, από την εκπαίδευση μέχρι την εφαρμογή της μεθοδολογίας inbound στην πράξη. Όταν ψάχνετε κάποιον να σας βοηθήσει με τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της inbound στρατηγικής σας, πραγματικά δεν υπάρχει κανείς καταλληλότερος.

Θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερα και καλύτερα lead

Επικεντρώνοντας τις προσπάθειές σας στο να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας με τον τρόπο και τη στιγμή που έχει μεγαλύτερη σημασία έχει και ως αποτέλεσμα ότι θα μετατρέψετε περισσότερους από αυτούς σε πελάτες. Συν τοις άλλοις, θα είστε στην καλύτερη δυνατή θέση για να καλλιεργήσετε μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές σχέσεις.

Θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το ROI σας

Στην τελική, αυτό που μετράει περισσότερο όσον αφορά την επιτυχία της επιχείρησής σας είναι το πόσα χρήματα βγάζει. Βελτιστοποιώντας τις ενέργειες των ομάδων sales και marketing σας, η HubSpot σιγουρεύει ότι κάθε cent που θα επενδύσετε στην επιχείρησή σας θα σας φέρει τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη.

Η HubSpot σας βοηθάει να καθοδηγήσετε τις επαφές σας μέσα απ’ όλα τα στάδια του κύκλου ζωής καταναλωτή

Το να κερδίσετε τους πελάτες σας από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή με το brand σας δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και αυτό είναι αναμενόμενο. Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης απαιτεί χρόνο και προσεκτική προσέγγιση, αλλά η HubSpot προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για να το πετύχετε! 

Σε αντίθεση με άλλες προσεγγίσεις όπως το buyer’s journey ή το conversion funnel, η στρατηγική lifecycle marketing της HubSpot δεν στοχεύει απλά στο να σας φέρει αγοραστές αλλά και στο να τους μετατρέψει σε πιστούς ακόλουθους του brand σας.

Ανεξάρτητα απ’ το στάδιο lifecycle στο οποίο βρίσκονται τα lead σας, η HubSpot θα σας βοηθήσει να τα προσεγγίσετε με λεπτομερή και συγκεκριμένο τρόπο, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες τους.

Αυτά είναι τα έξι στάδια του lifecycle marketing:

evesthitopoihsh 2

1. Ευαισθητοποίηση

Αυτό είναι το σημείο όπου το κοινό και οι πιθανοί πελάτες σας μαθαίνουν για πρώτη φορά για το brand, το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Ο στόχος εδώ είναι να τραβήξετε την προσοχή τους και να τους προσελκύσετε

2. Αλληλεπίδραση

Τώρα που έχετε την προσοχή των δυνητικών αγοραστών σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους. Ενδιαφέρονται – οπότε αυτή είναι η στιγμή που χρησιμοποιείτε το site σας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ένα mailing list για να τους ενημερώσετε για το brand σας.

allilepidrasi 2
ektimisi 1

3. Εκτίμηση

Αποφάσεις, αποφάσεις! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρέχετε τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τις τιμές και την αξία των προϊόντων σας. Με αυτά κατά νου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποφασίσουν αν το brand σας είναι η σωστή επιλογή γι’ αυτούς.

4. Αγορά

Συγχαρητήρια – πρόκειται να κερδίσετε ένα νέο πελάτη! Ήρθε η ώρα να μεταφέρετε την προσοχή σας από την προώθηση του brand σας στο να κάνετε την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή όσο το δυνατόν πιο ομαλή και ανεμπόδιστη. Τώρα το θέμα είναι να πατήσουν το κουμπί “Αγορά”. 

agora
ypostiriksi 1

5. Υποστήριξη

Τι καλύτερο από έναν πελάτη; Ένας πελάτης που επιστρέφει ξανά και ξανά! Το στάδιο της υποστήριξης έχει να κάνει με το να παρακολουθήσετε τον πελάτη μετά την αγορά και να διασφαλίσετε ότι έμεινε ικανοποιημένος. Με λίγη τύχη, θα συνεχίσει να επιστρέφει για πολύ καιρό. 

6. Πιστότητα

Είναι τέλειο ένας πελάτης να συνεχίζει να επιστρέφει αλλά γιατί να σταματήσετε εκεί; Στο στάδιο της πιστότητας, ο στόχος σας είναι να καλλιεργήσετε τις σχέσεις με τους πελάτες σας και να τους μετατρέψετε σε υποστηρικτές σας – ανθρώπους που είναι τόσο χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, που ενημερώνουν τους πάντες για το brand σας! 

pistotita 1

Αν το να φροντίζετε τους πελάτες σας μέχρι να γίνουν οι προσωπικοί σας word-of-mouth μάρκετερ είναι κάτι που θα σας ενδιέφερε, τότε το HubSpot είναι τέλειο για σας και την επιχείρησή σας.

Α, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα σχεδιάσετε και θα εφαρμόσετε κάθε στάδιο της στρατηγικής lifecycle marketing σας. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα!

Ξεκινήστε σήμερα!

Γνωρίστε το CRM της HubSpot – την όλα-σε-ένα λύση για όλες της ανάγκες σας στη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες σας

CRM, ή customer relationship management system, είναι μια εφαρμογή λογισμικού που βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και τα δεδομένα τους. Ένα CRM μπορεί να βοηθήσει εσάς και την επιχείρησή σας να βελτιώσετε τη διατήρηση πελατών, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να κατανοήσετε καλύτερα τους πελάτες σας.

Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών CRM που διατίθενται στην αγορά, το καθένα με τις δικές του δυνατότητες. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα CRM που ανταποκρίνεται συγκεκριμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αν η επιχείρησή σας εφαρμόζει μια στρατηγική inbound marketing, τότε είναι πολύ πιθανό το HubSpot να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. 

Το CRM της HubSpot πάει ένα βήμα πιο πέρα από εκεί που σταματάνε τα περισσότερα CRM. Δεν διαχειρίζεται μόνο τις επαφές σας, αλλά και τις πωλήσεις σας, το pipeline, το digital marketing και την παρακολούθηση των lead σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μια “πλατφόρμα διαχείρισης της επιχειρηματικής ανάπτυξης” που αποτελείται από πολλαπλά εργαλεία – ή, όπως ονομάζονται, hubs. 

Ανάλυση των παροχών του Growth Platform της Hubspot ανά hub:

Δωρεάν CRM HubSpot

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να παρακολουθήσετε το πως κάθε ενέργεια της εταιρίας σας μεταφράζεται σε έσοδα, αυτή η επιλογή είναι για σας. Το CRM της HubSpot θέτει τα θεμέλια για όλα τα υπόλοιπα εργαλεία πωλήσεων, marketing και εξυπηρέτησης και τα συνδέει όλα μεταξύ τους.

 • Visibility σε όλη την επιχείρηση
 • Παρακολούθηση lead & contact conversion
 • Παροχές live chat και chatbot
 • Εύχρηστο deal pipeline
 • Έρευνες ικανοποίησης πελατών
 • Συνδέει όλα τα άλλα hub μεταξύ τους

Marketing Hub

Το Marketing Hub της HubSpot είναι σχεδιασμένο για να είναι ο καλύτερος φίλος του digital marketer. Επιτρέπει σε εσάς και την ομάδα σας να δημιουργείτε εύκολα περιεχόμενο για blog, λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, email και website. Παράλληλα, παρακολουθεί και δημιουργεί αναφορές με όλα τα δεδομένα που έχουν σημασία.

 • Ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας περιεχομένου
 • Σχεδιασμός λογαριασμών social media, προγραμματισμός και παρακολούθηση
 • Calls-to-action με ενσωματωμένη παρακολούθηση KPI
 • Χτίσιμο και ενσωμάτωση landing page
 • Εργαλεία SEO
 • Goal-based παρακολούθηση lead

Sales Hub

Με το Sales Hub της HubSpot, η ομάδα πωλήσεών σας έχει ότι χρειάζεται για να κλείνει συνέχεια deal! Χάρη στη μεγάλη γκάμα εργαλείων του, θα μπορείτε να παρέχετε στους δυνητικούς σας πελάτες εξαιρετική εξυπηρέτηση και να κλείνετε συμφωνίες τη στιγμή που είναι έτοιμοι να μετατραπούν σε πελάτες.

 • Αυτοματοποιημένες ακολουθίες email & workflow
 • Παρακολούθηση email & ειδοποιήσεις 
 • Προγραμματισμός meeting
 • Πίνακες αναφοράς σε επίπεδο ομάδας
 • Πλήρως προσαρμόσιμα pipeline πολλαπλών deal

CMS Hub

Το content management system της HubSpot είναι μία πλατφόρμα που σας παρέχει τις βάσεις για να χτίσετε μια λειτουργική ιστοσελίδα. Είναι αντίστοιχο με ένα website builder όπως το WordPress ή το SquareSpace, χτισμένο για να παρέχει ασφάλεια, ταχύτητα και επεκτασιμότητα.

 • Ολοκληρωμένη πλατφόρμα hosting
 • Ασφάλεια τελευταίας γενιάς
 • Χτισμένο για να είναι γρήγορο και ελαφρύ
 • Εύκολη μορφοποίηση “drag & drop”
 • Ολοκληρωμένη ενσωμάτωση δεδομένων από άλλους τομείς της εταιρίας σας

Operations Hub

Χτισμένο από την αρχή με γνώμονα τα RevOps, το Operations Hub της HubSpot είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχετε τα δεδομένα που θέλετε, όταν, όπου και όπως τα θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο, καθιστά τη λήψη data-driven αποφάσεων και δράση σε πραγματικό χρόνο όχι μόνο δυνατή, αλλά και αποτελεσματική!

 • Πλήρης ενσωμάτωση με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο χρησιμοποιεί η ομάδα σας 
 • Εύκολος συγχρονισμός, εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων 
 • Αυτοματοποίηση ποιότητας δεδομένων 
 • Απεριόριστη αυτοματοποίηση εξειδικευμένων διαδικασιών 
 • Η τέλεια ολοκλήρωση σε μια ήδη ισχυρή πλατφόρμα!
hubspot services crm

Βάλτε και την δική σας επιχείρηση στον δρόμο για την επιτυχία σήμερα, με την HubSpot

Σας εντυπωσιάζουν οι ατελείωτες δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης που προσφέρει η HubSpot, αλλά τρομάζετε λίγο απ’ την πολυπλοκότητα της όλης υπόθεσης;

Δεν υπάρχει λόγος.

Γι’ αυτό είμαστε εδώ.

Στην iTrust έχουμε φτάσει εδώ και καιρό το επίπεδο των 10.000 ωρών που είναι απαραίτητο για την εξειδίκευση στη χρήση του κάθε hub του Growth Platform της HubSpot. Επιπλέον, έχουμε συντάξει το δικό μας playbook βέλτιστων πρακτικών σχετικά με το πως να συνδυάσουμε όλα τα hub για να μετατρέψουμε οποιαδήποτε εταιρία σε “μηχανή” ανάπτυξης.

Ως HubSpot partners (και εξειδικευμένο inbound marketing agency), είναι δουλειά μας να έχετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να εισάγετε το HubSpot στην εταιρία σας και να στοχεύσετε πάντα για το καλύτερο.

Α, και κάτι τελευταίο…

Αν η εμπειρία σας με την iTrust σας έχει ήδη κάνει να μας δείτε με καλό μάτι, αυτό είναι απόδειξη ότι το HubSpot και οι στρατηγικές inbound marketing τους πραγματικά δουλεύουν – και μπορούν να δουλέψουν και για την επιχείρησή σας, ξεκινώντας από τώρα!

Κλείστε ένα ραντεβού με τους HubSpot expert μας

Συχνές Ερωτήσεις

Με απλά λόγια, η HubSpot προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να τρέξετε επιτυχημένες καμπάνιες digital marketing και να εφαρμόσετε το content marketing strategy σας. Συνδυάστε αυτά με εργαλεία με ένα CRM και έχετε στα χέρια την προοπτική να μετατρέψετε την εταιρία σας σε μία ασταμάτητη “μηχανή” ανάπτυξης.

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της HubSpot μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τις ενέργειες sales και marketing σας και να τρέξετε καμπάνιες inbound marketing, να παρέχετε ειδικό και εξατομικευμένο customer service, να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων κ.α.

Μ’ αυτόν τον τρόπο η HubSpot δίνει στην εταιρία σας τη δυνατότητα να προσεγγίσει το σωστό κοινό, να προσελκύσει περισσότερα και καλύτερα lead και να διατηρήσει σταθερή πελατεία.

Το CRM της HubSpot είναι μοναδικό στο είδος του για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και το γεγονός ότι είναι πολύ παραπάνω από «ένα CRM σαν όλα τα άλλα». Είναι μέρος του HubSpot Growth Platform, ένα εξαιρετικά ισχυρό και χρηστικό σετ από ενσωματωμένα hub που είναι σχεδιασμένα γύρω απ’ την inbound marketing μεθοδολογία.

Αν η επιχείρησή σας τρέχει καμπάνιες inbound marketing, η HubSpot είναι ασφαλής επιλογή, για την ακρίβεια είναι η κορυφαία επιλογή. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε σχέση με το inbound πάλι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η HubSpot αξίζει την εμπιστοσύνη σας.

Τα προϊόντα της HubSpot χρησιμοποιούνται από εταιρίες όλων των μεγεθών σε περισσότερες από 100 χώρες, από μικρές επιχειρήσεις ως και πολυεθνικές. Έχει μία ομάδα παραπάνω από 1000 υπαλλήλων και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE: HUBS).

Πέρα απ’ το CRM που αποτελεί τον πυρήνα του Growth Platform, η HubSpot προσφέρει επίσης επαγγελματικό λογισμικό για marketing, πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, content management και διαχείριση λειτουργιών. Αυτό δε σημαίνει, ωστόσο, ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάθε hub.

Η πλατφόρμα της HubSpot είναι ειδικά σχεδιασμένη για να είναι εύκολη στην υιοθέτηση και την εξατομίκευση γύρω απ’ τις ανάγκες σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιείτε μόνο τα κομμάτια που χρειάζεστε!

Η σύντομη απάντηση είναι «λίγο πολύ ότι μπορεί να χρειαστείτε». Η HubSpot γνωρίζει ότι υπάρχει ένα τεράστιο πλήθος λογισμικού και εργαλείων εκεί έξω και κάθε ομάδα πωλήσεων ή marketing μπορεί να έχει τις προτιμήσεις της. 

Η πλατφόρμα CRM της HubSpot μπορεί να πει περήφανα ότι έχει πάνω από 1090 ενσωματώσεις εργαλείων διαθέσιμες στο App Marketplace της, οπότε θα μπορέσετε να συνδέσετε εύκολα όλα τα αγαπημένα σας εργαλεία/εφαρμογές με λίγα μόνο κλικ. Με την HubSpot το να κρατήσετε τα συστήματά σας συγχρονισμένα είναι πιο εύκολο από ποτέ.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα εργαλεία της HubSpot είναι φτιαγμένα για μικρού και μεσαίου μεγέθους εταιρίες. Αλλά ενώ πράγματι οι περισσότερες απ’ τις 113.000+ εταιρίες που χρησιμοποιούν HubSpot είναι μικρές ή μεσαίες, υπάρχουν και αρκετές μεγάλες επιχειρήσεις που ακμάζουν με τη βοήθεια των εργαλείων της. 

Μερικά παραδείγματα αποτελούν οι: Trello, BBC, Lucidchart, Suzuki, Headspace και Airstream

Εξίσου αξιοσημείωτο είναι και πόσο διαφορετικές είναι αυτές οι εταιρίες μεταξύ τους – τρανή απόδειξη ότι τα εργαλεία της HubSpot μπορούν να δουλέψουν σε πολλές διαφορετικές αγορές και βιομηχανίες.

Δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις CRM. Αν δεν έχετε δουλέψει ποτέ με ένα, μπορεί να μη σας είναι ξεκάθαρο το γιατί το χρειάζεται κανείς.

Η αλήθεια είναι ότι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η HubSpot είναι εις διπλούν σημαντικά για μία μικρή επιχείρηση με μικρές ομάδες marketing και πωλήσεων και περιορισμένους πόρους.

Η HubSpot σας γλυτώνει τον χρόνο, κόπο και χρήμα που θα σας κόστιζε να ανακαλύψετε τι δουλεύει και τι όχι. Έτσι, σας επιτρέπει να προσπεράσετε τον πειραματισμό και να συγκεντρωθείτε σ’ αυτά που έχουν σημασία – το να κερδίσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Τα εργαλεία της HubSpot είναι φτιαγμένα γύρω απ’ την μεθοδολογία inbound και το SEO είναι ένα απαραίτητο κομμάτι κάθε inbound καμπάνιας. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πλατφόρμα της HubSpot περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα από εργαλεία και παροχές που είναι τέλειες για το SEO.

Το HubSpot Marketing Hub έχει ένα ενσωματωμένο εργαλείο SEO, ενώ το CMS Hub και τα site-building εργαλεία του έχουν υπενθυμίσεις που σας βοηθάνε να βελτιστοποιήσετε τος σελίδες σας για μηχανές αναζήτησης. Και δεν τελειώσαμε! Η HubSpot έχει επιπλέον υλικό εκπαίδευσης για το SEO. Παρακάτω είναι μερικά απ’ αυτά:

 • Εργαλείο βαθμολόγησης ιστοσελίδων HubSpot
 • Εργαλείο SEO HubSpot
 • Πάνελ βελτιστοποίησης
 • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό SEO
 • Μαθήματα εκπαίδευσης SEO
 • Περιεχόμενο blog SEO

Όπως θα σας πει οποιοσδήποτε επαγγελματίας πωλήσεων ή digital marketing, τα περισσότερα επαγγελματικά λογισμικά έχουν την κακή φήμη ότι είναι δύσκολα να τα στήσει και να τα μάθει κανείς σωστά.

Ευτυχώς, η HubSpot δεν πέφτει σ’ αυτή την κατηγορία. Η πλατφόρμα της HubSpot έχει χτιστεί για τις ομάδες front office σας. Η επιφάνεια εργασίας της είναι απλή, χρηστική και εύκολη στην κατανόηση ενώ παράλληλα, το HubSpot Help Center είναι γεμάτο πληροφορίες και εκπαιδευτικούς πόρους.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι ότι δεν θα αρχίσετε αυτό το ταξίδι μόνοι. Η ομάδα HubSpot ειδικών μας θα είναι εκεί για να σας στηρίξει σε κάθε βήμα όσο χτίζετε τις βάσεις για την ανάπτυξή σας και για να σας συγχαρεί όταν φτάσετε την επιχείρησή σας στην κορυφή!

Τροφοδοτήστε την ανάπτυξη της εταιρίας σας με την HubSpot, ξεκινώντας από σήμερα!

Μιλήστε μαζί μας