Κατασκευή ιστοσελίδων iTrust Digital

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Ένα βήμα μπροστά από όλους

Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη ομάδα από έμπειρους back-end, front-end και full-stack προγραμματιστές. Έτσι, δημιουργούμε άψογες, conversion-optimized σελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα και web apps, με στόχο τη διαμόρφωση του κατάλληλου περιβάλλοντος, που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τους εμπορικούς & branding στόχους της εταιρίας σου.

Δύσκολα μπορείς να βρεις custom ιστοσελίδες με καθαρό, αποτελεσματικό και ποιοτικό κώδικα.

Ευτυχώς για σένα, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος.

Στη δική μας εταιρεία digital marketing μετατρέπουμε περίπλοκες τεχνολογίες σε φιλικές προς το χρήστη ιστοσελίδες. Σελίδες που προσφέρουν ευχάριστη πλοήγηση, ασφάλεια συναλλαγών και κάνουν τις αγορές παιχνιδάκι.

Αναρωτιέσαι όμως.

Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει την iTrust να ξεχωρίζει στην Κατασκευή Ιστοσελίδων;

Κατασκευή ιστοσελίδων in-house

Από τον σχεδιασμό ιεράρχησης της πληροφορίας, μέχρι τον σχεδιασμό της σελίδας και την κατασκευή της, αναλαμβάνουμε κάθε βήμα της διαδικασίας. Έτσι, το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία. Μια ιστοσελίδα υψηλής ποιότητας που σας εντυπωσιάζει με την ταχύτητα, τη χρηστικότητα και την αισθητική της.

Μόνο οι καλύτερες τεχνολογίες φέρνουν τα σωστά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας HTML5, CSS3, AngularJS και jQuery στο front-end, αλλά και PHP και nodeJS στο back-end, η ομάδας μας δημιουργεί χρηστικές, αισθητικά ανώτερες ιστοσελίδες, που σου επιτρέπουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους της επιχείρησής σου, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Τεχνολογίες αιχμής μας επιτρέπουν να δημιουργούμε σελίδες πραγματικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες τις επιχείρησή σου με γνώμονα πάντα την κατασκευή σελίδων που είναι φιλικές προς τον χρήστη, παραμετροποιήσιμες και ασφαλείς.

Προσφέρουμε στην επιχείρηση σου την χρηστικότητα και τον πλήρη έλεγχο της σελίδας και των Web εφαρμογών σου χάρη στα δύο κορυφαία πρωτόκολλα REST και SOAP που χρησιμοποιούμε.

Αξιόπιστα, open-source CMS όπως είναι το WordPress, Drupal, Magento και Joomla σου δίνουν τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης ενημέρωσης της σελίδας σου.

Μία σελίδα, τόσο μοναδική όσο η επιχείρησή σου

Στην δική μας πραγματικότητα, δεν υφίσταται το ενιαίο, one-size-fits-all πρότυπο.
H εταιρική σου σελίδα, είτε πρόκειται για μία one-page branding σελίδα ή ένα eshop, έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και λειτουργίες.

Γι’αυτό άλλωστε προσφέρουμε custom σελίδες και Web εφαρμογές για να βεβαιωθούμε ότι η επιχείρησή σου έχει όλες τις digital προοπτικές να πετύχει και μπορεί να απολαύσει πλήρως τα αποτελέσματα από μια διαφήμιση Google Ads.

Αποκτήσε μία custom σελίδα που αποκλίνει από τις τυποποιημένες σελίδες τύπου theme, για να σου δώσει το προβάδισμα από όλους όσους επιλέγουν τυποποιημένες ιστοσελίδες, χωρίς καμία διαφοροποιήση και μειωμένες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Σκεφτόμαστε διαφορετικά.

Κατασκευάζουμε σελίδες πλήρως εναρμονισμένες με το business σας.

1_ Ποιοτικός, καθαρός, διατηρήσιμος κώδικας

Αν ένα πράγμα μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι ο υψηλής ποιότητας, καθαρός κώδικας που προσφέρουμε. Κατασκευάζουμε σελίδες που είναι περίπλοκες και εκλεπτυσμένες στο back-end, αλλά χρηστικές, εύκολα διαχειρίσιμες στο front-end.

Ένας καθαρός κώδικας μας επιτρέπει να ενημερώνουμε και να διευρύνουμε τις λειτουργίες της σελίδας σου με νέα εργαλεία ώστε να εξυπηρετούνται ακόμη καλύτερα οι εμπορικοί σου στόχοι.

2_ Οι ιστοσελίδες δεν είναι για το robots του Ίντερνετ αλλά για τον χρήστη.

Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι δύσκολή. Η κατασκευή ιστοσελίδων επικεντρωμένες στο χρήστη είναι. Εφαρμόζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ευχάριστη ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες σου.

Γρήγορη φόρτωση, υψηλή αισθητική, εύκολη πλοήγηση και προσαρμοσμένος σχεδιασμός είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των σελίδων μας.
Ιστοσελίδες που διέπονται από σχεδιαστική απλότητα εμπνέουν εμπιστοσύνη και ενθαρρύνουν την διάδραση.

Το αποτέλεσμα;

Η σελίδας σου είναι βελτιστοποιημένη για conversions.

3_ Επεκτάσιμες λύσεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Στην iTrust κατασκευάζουμε επεκτάσιμες (scalable) web εφαρμογές που δύνανται να υποστηρίξουν ένα μεγάλο αριθμό χρηστών, περιεχομένου και συναλλαγών προσφέροντας το ίδιο επίπεδο digital εμπειρίας σε κάθε χρήστη που περιηγείται στην ιστοσελίδα σου.

4_ Ποιότητα πάνω από όλα

Παρακολουθούμε στενά όλες τις τάσεις, πρακτικές και εξελίξεις στο web development και υιοθετούμε μόνο όσες είναι ικανές να προσφέρουν όμορφες, καθαρογραμμένες σελίδες για τους πελάτες μας.

Ποτέ δεν πειραματιζόμαστε με τεχνολογίες και συστήματα που είναι ακόμα σε περίοδο ωρίμανσης μόνο για να πούμε ότι είμαστε ένα βήμα μπροστά. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι για μας σοβαρή υπόθεση.

5_ Object oriented προγραμματισμός

O object-oriented προγραμματισμός μας επιτρέπει την κατασκευή καλά δομημένων σελίδων και Web εφαρμογών, κατασκευασμένων με ποιοτικό κώδικα.

6_ Μεγαλώνουμε μαζί

Στην iTrust επενδύουμε διαρκώς στη γνώση και τις νέες τεχνολογίες.

Αφιερώνοντας χρόνο και πόρους στην συνεχή κατάρτισή μας μπορούμε και υιοθετούμε τάχιστα νέες πρακτικές και να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο αποτέλεσμα στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων.

Υπηρεσίες για την Κατασκευή Ιστοσελίδων

A. eCommerce (ηλεκτρονικά καταστήματα eshop)

Κατασκευάζουμε ασφαλή, φιλικά προς τον χρήστη ηλεκτρονικά καταστήματα. Θέλεις να προσθέτεις νέα προϊόντα γρήγορα, θες να προωθήσεις τις νέες προσφορές, θες τα στοιχεία των πελατών σου ασφαλή και, πάνω απ’όλα, θες μία ευχάριστη πλοήγηση για τον χρήστη.

Το καταλαβαίνουμε αυτό και σου προσφέρουμε όλα αυτά χάρη στον υψηλής ποιότητα κώδικα ο οποίος είναι παραμετροποιήσιμος, καθαρός και εύκολα διατηρήσιμος.

Με ένα eshop προσαρμοσμένο, ώστε να επιφέρει τις μέγιστες μετατροπές χρηστών σε πελάτες ένα είναι σίγουρο, οι επισκέπτες θα επιστρέφουν και οι πελάτες σας δεν θα χάνουν την ευκαιρία να μιλήσουν σε φίλους για εσάς!

B. Ιστοσελίδες για Brands

Εξέλιξε ή ανάπτυξε την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σου μέσω μίας brand σελίδας που λέει την ιστορία σου και στεγάζει το content marketing strategy σου.

Οι εταιρικές σελίδες που φτιάχνουμε είναι επαγγελματικές με υψηλή αισθητική.

Αποτελούν διατηρήσιμους ψηφιακούς χώρους όπου η startup ή το brand σου μπορεί να εξελιχθεί.

Με ένα ενσωματομένο CMS, μπορείς να έχεις πλήρη έλεγχο του περιεχομένου της σελίδας σου, ανά πάσα στιγμή.

Γ. Εφαρμογές Web

Οι ανάγκες της επιχείρησής σου είναι μοναδικές. Γι’αυτό και κατασκευάζουμε ξεχωριστές εφαρμογές web, για να δώσουμε στο κοινό σας αυτό που πραγματικά ζητά. Μια web εφαρμογή καθιστά την επιχείρησή σου πιο αποτελεσματική, τις εργασίες πιο ομαλές, ενώ μεγιστοποιεί, παράλληλα, τις πωλήσεις σας.

Η boutique προσέγγισή μας, μεταφράζεται σε one-to-one επικοινωνία για οποιαδήποτε απορία ή ιδέα θέλεις να υλοποιήσεις.

Καταλαβαίνουμε ότι οι ανάγκες σου αλλάζουν διαρκώς και είμαστε πάντοτε εκεί να τις συζητήσουμε.

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας!