Social media marketing και διαφήμιση στα social media iTrust

Social Media Marketing Agency – Υπηρεσίες Διαχείρισης Social Media

Θέλετε να κερδίσετε την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού σας και να αξιοποιήσετε τη δύναμη του social media marketing στο έπακρο;

Με την iTrust Digital για social media marketing agency θα μπορέσετε όχι μόνο να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο κοινό που πραγματικά σας ενδιαφέρει, αλλά και να δημιουργήσετε άμεσες, αυθεντικές, ουσιώδεις σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του!

Μάθετε πώς

Συνεργαστείτε με το σωστό social media marketing agency και ποντάρετε στην ανάπτυξη

Σ’ ένα περιβάλλον που γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο ανταγωνιστικό, το social media marketing συχνά είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Δεν έχει σημασία αν η επιχείρησή σας είναι μικρή ή μεγάλη. Αν θέλετε να επενδύσετε στην επιτυχία σας μέσα από την υγιή, οργανική ανάπτυξη, τότε δεν είναι πολυτέλεια – είναι άμεση ανάγκη.

Χάρη στα χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο του digital, στην iTrust Digital καταλαβαίνουμε καλά πόσο σημαντικό είναι το social media marketing στην διαμόρφωση της σχέσης μιας επιχείρησης με το κοινό της, αλλά και στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου, «ζωντανού» brand identity.

Ασχέτως του αν η επιχείρησή σας είναι ένα μικρό κατάστημα ecommerce στα πρώτα του βήματα ή μια ήδη εδραιωμένη στο χώρο της πολυεθνική, η iTrust Digital είναι το social media marketing agency που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τη στρατηγική που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να τη χρησιμοποιήσετε σαν ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης για την επιχείρησή σας!

Ξεκινήστε σήμερα!

Τι είναι το social media marketing;

Ακόμα κι αν δεν σας είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς εμπεριέχει η έννοια του social media marketing, δεν υπάρχει λόγος ν’ ανησυχείτε. H απάντηση σ’ αυτή την απλή φαινομενικά ερώτηση μπορεί να αποδειχθεί περίπλοκη ακόμα και για τους πιο έμπειρους ειδικούς στο χώρο του digital marketing.

Με απλά λόγια, το social media marketing έχει να κάνει με τη στρατηγική χρήση των διάφορων social media platforms με σκοπό την αύξηση του brand visibility της επιχείρησής σας, της άμεσης αλληλεπίδρασης με το καταναλωτικό κοινό που σας ενδιαφέρει περισσότερο, αλλά και την επίτευξη των γενικότερων στόχων που έχετε θέσει στα πλαίσια της στρατηγικής marketing σας.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε πως η δημιουργία και η υλοποίηση μιας στρατηγικής social media marketing ξεφεύγει από τα στενά όρια της απλής, γενικής παρουσίας και προβολής ενός brand σε κάποια πλατφόρμα social media. Το social media marketing δεν είναι δηλαδή απλά “ποστάκια”. Είναι ένας συνδυασμός τέχνης και τεχνογνωσίας που απαιτεί, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής αξίας και αισθητικής και τη στρατηγική στόχευση του σωστού κοινού τη σωστή στιγμή.

Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που παρέχει το social media marketing στο έπακρο θα μπορέσετε να έρθετε σε άμεση επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες σας και να τους προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αλλά το social media marketing δεν σταματά εκεί! Θα μπορέσετε επίσης να δείξετε μια πιο προσιτή και ανθρώπινη πλευρά του brand σας, να χτίσετε το brand awareness στο καταλληλότερο καταναλωτικό κοινό, και να δείτε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο γρήγορα!

Social Media Marketing με την iTrust – Η φιλοσοφία μας

Σε αντίθεση με πολλά social media marketing agencies που επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους σε μια μόνο πλευρά του social media marketing, στην iTrust δηλώνουμε περήφανα 360° holistic digital marketing agency, πράγμα που θα πει ότι έχουμε σφαιρική κατανόηση, τεχνογνωσία και εμπειρία του digital marketing στο σύνολό του. Αντί λοιπόν να βασιζόμαστε σε μία μόνο επιμέρους τακτική, λειτουργούμε συνδυαστικά για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική social media marketing για τις ανάγκες σας.

Το ανεξάρτητο, δημιουργικό creative team της iTrust Digital δεν λειτουργεί απομονωμένα, αλλά δουλεύει πλάι-πλάι με τα έμπειρα και τεχνικά άρτια αντίστοιχα performance marketing και search engine optimization teams. Μαζί μπορούν να προσφέρουν στην επιχείρησή σας ένα αρμονικό αποτέλεσμα φτιαγμένο για να επιτυγχάνει τους στόχους σας καλύτερα απ’ ό,τι οποιοδήποτε από τα δύο θα μπορούσε μεμονωμένα!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι μπορεί να κάνει για την επιχείρησή σας μια ολιστική προσέγγιση στο social media marketing;

Ρωτήστε μας!

Social Media Marketing με την iTrust – Οι υπηρεσίες μας

Στην iTrust Digital σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα από υπηρεσίες στο φάσμα του social media marketing, σχεδιασμένες για να αυξήσουν την ορατότητα του brand σας, να σας επιτρέψουν ν’ αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας, και να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για την επιχείρησή σας.

Η έμπειρη ομάδα digital marketers και content creators της iTrust Digital είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε κάθε βήμα της στρατηγικής social media marketing σας, μεταξύ των οποίων:

  • Ανάπτυξη στρατηγικής social media marketing
  • Δημιουργία και βελτιστοποίηση λογαριασμού σε πλατφόρμες social media
  • Δημιουργία περιεχομένου
  • Διαφημιστικές καμπάνιες σε social media
  • Συνεργασία με influencers
  • Social media analytics & reporting

Ανάπτυξη στρατηγικής social media marketing

Για να σιγουρευτούμε ότι η στρατηγική social media marketing της επιχείρησής σας έχει γερά θεμέλια, ξεκινάμε την ανάπτυξή της κάνοντας λεπτομερή και εις βάθος έρευνα για να κατανοήσουμε καλύτερα το κοινό σας, την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε, αλλά και τον ανταγωνισμό. Οπλισμένοι με την γνώση αυτή, στη συνέχεια προχωράμε στο σχεδιασμό της μοναδικής, προσωποποιημένης στρατηγικής σας σύμφωνα με τους στόχους που έχετε θέσει.

Δημιουργία και βελτιστοποίηση λογαριασμού σε πλατφόρμες social media

Η δημιουργία και η τεχνική βελτιστοποίηση των social media accounts συχνά απαιτεί έμπειρους χειρισμούς – γι’ αυτό και την αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου. Χρησιμοποιώντας τα τελευταία trends και best practices, σιγουρευόμαστε ότι οι λογαριασμοί και τα προφίλ σας έχουν τα κατάλληλα κείμενα, περιγραφές, keywords και οπτικό υλικό για να προσελκύσουν το κοινό σας από την πρώτη κιόλας μέρα.

Δημιουργία περιεχομένου

Όπως σε κάθε άλλη πτυχή του marketing, έτσι και στο social media marketing ισχύει το ρητό “content is king”. Από ενδιαφέροντα social media posts και blog articles μέχρι εντυπωσιακά γραφιστικά και οπτικό υλικό που τραβάει τα βλέμματα, δημιουργούμε για το brand σας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που θα μαγνητίσει την προσοχή του κοινού σας και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μαζί του σχέσεις και αλληλεπιδράσεις αυθεντικές και ουσιαστικές.

Διαφημιστικές καμπάνιες σε social media

Για να σιγουρευτούμε ότι το brand και το περιεχόμενό σας θα φτάσουν το σωστό κοινό τη σωστή στιγμή, στην iTrust αξιοποιούμε τα 15+ χρόνια εμπειρίας μας στο performance marketing για να δημιουργήσουμε ισχυρές social media ad campaigns σε πλατφόρμες social media όπως το Facebook, το Instagram, το TikTok και το LinkedIn. Οι διαφημιστικές καμπάνιες αυτές και το περιεχόμενο του brand σας λειτουργούν συνδυαστικά, αυξάνοντας έτσι κατά πολύ το brand reach σας και βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματά τους ανάλογα με τους στόχους που έχετε θέσει.

Συνεργασία με influencers

Ανάλογα με το χαρακτήρα της αγοράς στην οποία κινητοποιείστε και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του καταναλωτικού κοινού που σας ενδιαφέρει, εντοπίζουμε τους κατάλληλους influencers με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε στρατηγικές συνεργασίες και να προωθήσετε το brand σας αποδοτικά και αποτελεσματικά. Χάρη στις συνεργασίες αυτές βρίσκουμε νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας, αλλά και νέα niches και δημογραφικές ομάδες στις οποίες μπορείτε να επεκτείνετε την επιρροή του brand σας.

Social media analytics & reporting

Σε όλες τις πτυχές του digital marketing, στην iTrust λαμβάνουμε αποφάσεις και χτίζουμε στρατηγικές έξυπνα και υπεύθυνα, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα δεδομένα. Οι ειδικοί μας παρακολουθούν και καταγράφουν όλα τα σχετικά metrics που μπορεί να αφορούν τα social media marketing campaigns σας και σας τα παρουσιάζουν οργανωμένα σε τακτικά, εύκολα στην κατανόηση reports. Έτσι μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζετε πώς αποδίδουν οι στρατηγικές σας, αλλά και το τι κάνουμε για να τις βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες social media marketing agency της iTrust και το πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε για την επιτυχία σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Γιατί να επιλέξω την iTrust για social media marketing agency;

Στην iTrust έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και το know-how να σας βοηθήσουμε να πάτε το social media marketing strategy σας στο επόμενο επίπεδο, να εδραιωθείτε σε ένα χώρο που αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς, και να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Αυτοί λοιπόν είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μας καθιστούν τους ιδανικούς συνεργάτες για σας και το brand σας:

Πολυετές, αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχιών στο χώρο

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την ιστορία μας ως social media marketing agency – προτιμάμε ν΄ αφήνουμε τις δεκάδες επιτυχημένες συνεργασίες και τα success stories μας να μιλάνε γι’ αυτό.

Αρκεί να πούμε πως τόσο στο social media marketing, όσο και στο digital marketing γενικότερα, πυξίδα μας είναι η εμπειρία, η τεχνογνωσία, αλλά και η συνεχής επαφή με νέα και ανερχόμενα trends και τεχνολογίες. Έτσι καταφέρνουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά – και μαζί μ’ εμάς, και οι συνεργάτες μας!

Έμπειρες, ανεξάρτητες ομάδες creative, performance και content marketing

Σε αντίθεση με πολλά digital marketing agencies, στην iTrust διαθέτουμε ξεχωριστές, ανεξάρτητες ομάδες για κάθε αντικείμενο εξειδίκευσης, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι digital marketing specialists μας έχουν μεγάλοι εμπειρία στο πώς να συνδυάζουν αρμονικά τη γνώση και την τεχνογνωσία τους, παρέχοντας έτσι σφαιρικές, ολοκληρωμένες λύσεις στο social media marketing.

Μοναδικές και προσωποποιημένες προσεγγίσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Στην iTrust δεν πιστεύουμε σε λύσεις “one size fits all”: κάθε social media marketing campaign που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε είναι μοναδικό, όπως μοναδικός είναι ο κάθε συνεργάτης μας και οι ανάγκες του.

Μαθαίνουμε τα πάντα για την επιχείρησή σας, το κοινό της, την αγορά στην οποία κινείται, και τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει, και δημιουργούμε προσωποποιημένες στρατηγικές για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οργανωμένο και λεπτομερές μηνιαίο content calendar

Η επιτυχημένη, συνεχής παρουσία του brand σας στα social media απαιτεί οργάνωση, σταθερότητα και συνοχή. Στην iTrust ξέρουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το επιτύχουμε αυτό από τη δημιουργία και την τήρηση οργανωμένων, λεπτομερών content calendars κάθε μήνα.

Έχοντας από πριν μια ξεκάθαρη εικόνα του τι, πού και πότε θα δημοσιευθεί στα social media σας μπορούμε να εγγυηθούμε πως το content σας θα είναι πάντα καλοσχεδιασμένο, σχετικό με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κοινού σας, αλλά και σύμφωνο με τους στόχους που έχετε θέσει!

Συνεχής παρακολούθηση αποτελεσματικότητας και σχετικών metrics

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για τη συνεχή βελτίωση της στρατηγικής σας από τη συνεχή παρακολούθηση της αποτελεσματικότητάς της.

Οι social media marketing experts μας παρακολουθούν στενά όλους τους σχετικούς δείκτες και τα metrics της στρατηγικής σας σε πραγματικό χρόνο, αναλύουν όλα τα δεδομένα στη διάθεσή τους, και χρησιμοποιούν τα συμπεράσματα που προκύπτουν ώστε η στρατηγική σας να αποφέρει πάντα τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Συνεχής επικοινωνία και τακτικά, λεπτομερή και διαυγή reports

Κάθε επαγγελματική μας σχέση είναι χτισμένη πάνω στην επικοινωνία και την απόλυτη διαύγεια, κι αυτό αντικατοπτρίζεται και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε σαν social media marketing agency.

Με την iTrust στο πλευρό σας θα μπορείτε να έχετε ανά πάσα ώρα και στιγμή πλήρη εικόνα για την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής social media σας, αλλά και ανοιχτά κανάλια άμεσης επικοινωνίας με τους ειδικούς μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

Αξιοποιήστε τη δύναμη του digital με το σωστό social media marketing agency και επενδύστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

Στην iTrust έχουμε κάνει αποστολή μας να βοηθάμε τις επιχειρήσεις των συνεργατών μας να αξιοποιούν στο έπακρο τα μοναδικά πλεονεκτήματα και ευκαιρίες που τους παρέχει ο κόσμος του social media marketing, αλλά και του digital marketing γενικότερα.

Η ολιστική μας προσέγγιση, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων ομάδων μας και με την έμφαση που δίνουμε στη συνεχή εξέλιξη μας, είναι αυτό που μας καθιστά τον ιδανικό σας συνεργάτη. Από τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας και το σχεδιασμό της στρατηγικής σας μέχρι την παρακολούθηση των metrics και τη βελτιστοποίησή της, η iTrust είναι το social media marketing agency που μπορεί να εξασφαλίσει πραγματικά, ουσιαστικά, μετρήσιμα αποτελέσματα.

Αν θέλετε λοιπόν να επενδύσετε στην ανάπτυξη της εταιρείας σας, να μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το σωστό κοινό τη σωστή στιγμή, αλλά και να δημιουργήσετε αυθεντικές, ειλικρινείς και άμεσες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, είστε στο σωστό μέρος!

Επιλέξτε την iTrust, μπείτε δυναμικά στον κόσμο του social media marketing, και μάθετε όλα όσα μπορεί να κάνει για την επιχείρησή σας και τους στόχους της!

Ξεκινήστε σήμερα!

Υπηρεσίες social media marketing agency στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας διατηρεί κεντρικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Γερμανία. Από εκεί εξυπηρετούμε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, και πολυεθνικές με global κάλυψη.

Ξεδιπλώστε κι εσείς τις δυνατότητες της επιχείρησής σας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

While we' re at it:
Διαφήμιση στα social media Social Media Advertising