Social Media Marketing & Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα μέσα κοινωνική δικτύωσης ως ένα μέρος όπου μπορούν να έρθουν άμεσα σε επαφή με επιχειρήσεις και αναμένουν από αυτές να αλληλεπιδράσουν μαζί τους, να τους υποστηρίξουν και να τους εκπαιδεύσουν σε κάθε βήμα της διαδικτυακής τους εμπειρίας.

Σε κάθε τέτοια εμπειρία που απουσιάζεις, κάποια άλλη επιχείρηση καλύπτει το κενό της θέσης σου.

Η διαφήμιση και το Marketing στα social media προσφέρει 5 βασικά, σημαντικά πλεονεκτήματα, τα οποία δεν μπορεί κανείς να επωφεληθεί από το Marketing σε άλλους τομείς.

Χρησιμοποίησε σωστά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί τα Social Media είναι κάτι περισσότερο από απλές δημοσιεύσεις και likes.

Προσέλκυσε μια online κοινότητα, έτοιμη να αλληλεπιδράσει με την επιχείρησή σου και να αγοράσει τα προϊόντα σου. Έμεις υλοποιούμε τη στρατηγική, εσύ απολαμβάνεις τα αποτελέσματα.

Γιατί να δοκιμάσω το Social Media Marketing

Mobile – Υπάρχουν πάνω από 1.685 δισεκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί από κινητές συσκευές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δυνητικοί πελάτες σου είναι καθημερινοί χρήστες του Facebook, του Instagram και του Twitter και για να εμφανιστείς στα smartphones τους υπάρχει μόνο ένας τρόπος – αυτός των social media.

Μετρήσιμο – Τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που προσφέρουν τα social media παρέχουν ξεκάθαρη επίγνωση σχετικά με το τι είναι αποτελεσματικό και τι όχι. Δοκιμάζουμε, εξετάζουμε και ξαναδοκιμάζουμε, για να εξασφαλίζουμε αποτελέσματα παγκόσμιας κλάσης. Ο μόναδικός δρόμος είναι προς την κορυφή κι’αυτο είναι κάτι που αποδεικνύουμε εδώ και χρόνια ως Performance Marketing Agency.

2-way Interaction – Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν υψηλές απαιτήσεις, προτιμούν επιχειρήσεις που είναι σε θέση να απαντούν στις ερωτήσεις τους, να τους παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και σχετικές γνώσεις. Βρισκόμαστε σε ένα νέο, θαυμαστό κόσμο της αλληλεπίδρασης και των δυο πλευρών.

Social – Το ψηφιακό Marketing είναι πιο επικεντρωμένο στο κοινό από ποτέ. Λαμβάνουμε κοινωνικά στοιχεία και παρέχουμε αποτελέσματα βασισμένα σε διαφημίσεις στα social media, οι οποίες επικοινωνούν στη γλώσσα του δυνητικού αγοραστικού κοινού.

Στοχευμένα – Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν τόσο εύκολο να στοχεύσεις τόσο αποτελεσματικά ένα συγκεκριμένο κοινό. Αναζητούμε πληροφορίες από τα στοιχεία της αγοραστικής συμπεριφοράς του κοινού, για την επίτευξη εξαιρετικά στοχευμένων αποτελεσμάτων στα social media και σε μελλοντικές καμπάνιες remarketing.

Προτεραιότητα μας, το αποτέλεσμα – Το Social Media Marketing είναι ο καμβάς. Διαθέτουμε τα εργαλεία για να δημιουργήσουμε καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που εκπληρώνουν τους εμπορικούς σου στόχους.

Έχεις ακούσει πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν σημασία. Έχεις ακούσει πως η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιφέρει αποτελέσματα. Πράγματι. Ποιο είναι, λοιπόν, το επόμενο βήμα;

Η συνταγή της επιτυχίας είναι ξεκάθαρη

Όταν η επιχείρησή σου είναι παρούσα και ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όπου οι δυνητικοί πελάτες σου περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας – είναι φυσικό να ενισχύεται η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης, να καλλιεργείται η προτροπή για επίσκεψη της σελίδας και να απολαμβάνεις μια αύξηση των συναλλαγών.

Στην iTrust έχουμε αποκωδικοποιήσει τη φόρμουλα της επιτυχημένης διαφήμισης και Marketing στα social media, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι με το πώς λειτουργεί η όλη στρατηγική.

Η iTrust διενεργεί επιτυχημένες καμπάνιες marketing στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για κορυφαίες ελληνικές και γερμανικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της κλινικής Πλαστικής χειρουργικής Παπαϊωάννου, της ISOMAT και του Le Tif. Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα και με μεγάλη διάρκεια, καθιστώντας την επιτυχία μας στο marketing στα social media αναμφισβήτητη.

Δημιουργούμε πολυποίκιλες εμπειρίες για εκατομμύρια χρήστες, διαμορφώνοντας πιστές κοινότητες και διενεργώντας αυστηρά στρατηγικές στα social media, που αποδίδουν. Αποτέλεσμα αυτών των δράσεων είναι η επίτευξη πολυπόθητων επισκέψεων στη σελίδα, αλλά και αύξηση των πωλήσεων, για επιχειρήσεις όπως η δική σου.

Η πρόκληση

Το μόνο πρόβλημα με τη διαφήμιση και το Marketing στα social media είναι πως πολλές φορές εξελίσσεται ως μια δυσβάσταχτη διαδικασία για τις επιχειρήσεις, για να τη χειριστούν από μόνες τους.

Η έλλειψη πόρων, τεχνογνωσίας και αποτελεσματικών εργαλείων καθιστούν τη διαδικασία αποτρεπτική.

Η iTrust, ως μια εταιρεία digital marketing προσανατολισμένη στην επίτευξη αποτελεσμάτων, αφιερώνει την τεχνολογία, τη γνώση και την ενέργεια στη δημιουργία αποτελεσματικών σχεδίων Marketing στα social media. Οι στρατηγικές του marketing που εφαρμόζουμε είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με τις καλύτερες πρακτικές στη ψηφιακή διαφήμιση, για τη μεγιστοποίηση του ROI.

Το social media marketing, το youtube advertising και το digital marketing ευρύτερα είναι συνεχώς εξελισσόμενοι, συνεχώς αυξανόμενος χώρος. Εμπιστεύσου το διαδικτυακό Marketing της επιχείρησής σου στην iTrust για αποτελέσματα που μετρώνται, αποτελέσματα που αντιλαμβάνεσαι αισθητά.

iTrust: Το δικό σου agency για διαφήμιση στα Social Media

Η επιτυχία από το Marketing στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν επέρχεται αυθημερόν. Βασίζεται στη στρατηγική, είναι μετρήσιμο και χρειάζεται σκληρή δουλειά.

Η iTrust υποστηρίζει και διατηρεί μια boutique προσέγγιση στο πελατολόγιό της. Ένα μικρό, επιλεγμένο πελατολόγιο, με το οποίο διατηρούμε συχνή, προσωπική επαφή, για να επιτύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Marketing και τη διαφήμιση στα social media.

Έτοιμοι για απογείωση; Προορισμός μας: η επιτυχία στο Social Media Marketing.

Μάθε γιατί το Social Media Marketing είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Επικοινώνησε μαζί μας!

While we' re at it:
Social Media Advertising