Η Google στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη

Την προηγούμενη εβδομάδα η Google, μέσω της Online Specialist της, ήρθε στα γραφεία της iTrust στη Θεσσαλονίκη. Μια συνάντηση που είχε μεγάλο ενδιαφέρον και έφερε εξελίξεις, η επίσκεψη της Google στη Θεσσαλονίκη για πολλούς λόγους αποτελεί ακόμα μία ξεκάθαρη ένδειξη πως πορευόμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

H Google στη Θεσσαλονίκη

Η online specialist της Google μας επισκέφθηκε από τα κεντρικά γραφεία της Google στην Ιρλανδία με την ιδιότητά μας ως Google Partner και με αφορμή τις επικείμενες αλλαγές στα Google AdWords.

Στόχος της συνάντησης ήταν η στρατηγική ανάλυση και ανάπτυξη λογαριασμών των πελατών μας.

Η επίσκεψη αυτή συνέπεσε με το rebranding του digital agency μας, την κυκλοφορία της νέας, ανανεωμένης μας ιστοσελίδας και την πιο πρόσφατη προσθήκη 2 επιπλέον στελεχών στην ομάδα μας!

Η Google, στο Performance Summit της, το οποίο πραγματοποιήθηκε προ λίγων εβδομάδων, ανακοίνωσε πλήθος επικείμενων αλλαγών στα εργαλεία της.

Η καθοριστική σημασία του mobile marketing αποτέλεσε και την κινητήρια δύναμη πίσω από τις περισσότερες αλλαγές που ανακοινώθηκαν στο Performance Summit της Google.

Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως προϊόντα της Google, όπως είναι τα Google AdWords, σύντομα θα εξυπηρετούν ακόμα καλύτερα τη σύγχρονη επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, της οποίας ο δυνητικός πελάτης πλέον αποφασίζει πρωτίστως από το…κινητό του!

 

Ένα digital agency με τις βάσεις του στο Search Engine Marketing

Το γεγονός είναι πως είμαστε ένα digital agency του οποίου οι καταβολές είναι στη βαθιά γνώση της μηχανής αναζήτησης της Google, προσφέροντας υπηρεσίες SEO και SEM στις πιο ανταγωνιστικές αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η διάκρισή μας με το υψηλότερο βραβείο στην κατηγορία SEO/SEM στα πρόσφατα e-volution awards ήρθε απλά να επιβεβαιώσει την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας μας.

Με την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας, η στενή σχέση και η συνεχής υποστήριξη από την Google, τόσο σε επίπεδο τεχνογνωσίας όσο και σε επίπεδο διεργασιών, είναι ιδιαίτερα σημαντική και αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία προνόμια του προγράμματος Google Partner!

Ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα αυτής της νέας φάσης συνεργασίας μας με την ομάδα της Google.

2 Comments

  1. Καλημέρα σας, θα ήθελα μια συνάντηση στα γραφεία σας, για πρόταση ανταποδοτικής συνεργασίας . Είμαστε το μεγαλύτερο ραδιοταξί στην Ελλάδα, και με ενα πανελλαδικό δικτυό σε 28 πόλεις .

    από stavridis theodoros
    • Γεια σας, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ: https://itrust.gr/contact/ , απευθείας στο [email protected] ή φυσικά και στο 2310888870.

      από Anastasia Sotaki

Αφήστε μια απάντηση