Η Κατερίνα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία δύο χρόνια των σπουδών της, είχε στρέψει το ενδιαφέρον της σε πεδία που αφορούσαν το Μαρκετινγκ και το Ανθρώπινο Δυναμικό, γι αυτό και επίλεξε την κατεύθυνση “Διοίκηση Επιχειρήσεων”. Προτού ολοκληρώσει τις σπουδές της, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για πρακτική άσκηση. Τότε η iTrust έγινε μονόδρομος.

Παράλληλα με τη φοίτηση της στο πανεπιστήμιο ξεκίνησε να εργάζεται σε μια διαφημιστική εταιρεία αναλαμβάνοντας τις προωθήσεις επώνυμων προϊόντων. Η Κατερίνα όντας άνθρωπος της προσφοράς, της επικοινωνίας και πρόθυμη να μαθαίνει συνεχώς, ξεκινάει το εθελοντικό της ταξίδι σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Εκεί αναλαμβάνει καθήκοντα που αφορούν τόσο τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο ελεύθερος χρόνος της γεμίζει από ποικίλες δραστηριότητες με τους φίλους ή τ ’αδέλφια της. Η Κατερίνα αγαπάει τον άνθρωπο και της αρέσει να μαθαίνει τον κόσμο μέσα από ταξίδια και τα αγαπημένα της ψυχολογικά βιβλία.

“You don’t hire for skils, you hire for attitude. You can always teach skills.” – Simon Sinek