Η Κατερίνα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία δύο χρόνια των σπουδών της, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε πεδία που αφορούν το Μαρκετινγκ και το Ανθρώπινο Δυναμικό, γι αυτό και επίλεξε την κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Προτού ολοκληρώσει τις σπουδές της, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για πρακτική άσκηση. Τότε η iTrust έγινε μονόδρομος.

Παράλληλα με τη φοίτηση της στο πανεπιστήμιο ξεκίνησε να εργάζεται σε μια διαφημιστική εταιρεία αναλαμβάνοντας τις προωθήσεις επώνυμων προϊόντων. Η Κατερίνα όντας άνθρωπος της προσφοράς, της επικοινωνίας και πρόθυμη να μαθαίνει συνεχώς, ξεκινάει το εθελοντικό της ταξίδι σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Εκεί αναλαμβάνει καθήκοντα που αφορούν τόσο τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού όσο και το Μαρκετινγκ.

Ο ελεύθερος χρόνος της γεμίζει από ξέγνοιαστες βόλτες με τους φίλους και τ ’αδέλφια της. Η Κατερίνα λατρεύει το σινεμά και της αρέσει να μαθαίνει τον κόσμο μέσα από τα αγαπημένα της ψυχολογικά βιβλία. Απολαμβάνει τα ταξίδια και όποτε έχει την ευκαιρία πραγματοποιεί μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα.