Η Άννα είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το καλοκαίρι του 2004, λίγο πριν το πτυχίο, την βρίσκει στην Αθήνα να εργάζεται στην Athens Olympic Broadcasting ως βοηθός παραγωγής στην τηλεοπτική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004”. Η πρώτη αυτή εμπειρία της με τον χώρο των media και ειδικά της τηλεόρασης την έκανε να ανακαλύψει έναν χώρο έντονων εργασιακών απαιτήσεων, πίσω από τις κάμερες, ο οποίος ταίριαξε απόλυτα στο ανήσυχο πνεύμα της.
Η επαφή της με τα media έμελλε να είναι καρμική και σύντομα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στον τηλεοπτικό σταθμό “Μακεδονία TV” του ομίλου “ANT1” στην παραγωγή του δελτίου ειδήσεων του σταθμού καθώς και της πρωτοποριακής εκπομπής «Φυγόκεντρος» μέχρι την οριστική μεταφορά του σταθμού στην Αθήνα.
Σήμερα είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να έχει εθελοντική δράση στην τοπική κοινωνία του τόπου κατοικίας της, καθώς και ενεργή συμμετοχή στο σύλλογο γονέων του σχολείου. Η επαφή της με την iTrust ήταν ίσως τυχαία ή ίσως και όχι μιας και πάντα η ζωή την έφερνε μπροστά σε ενδιαφέρουσες προκλήσεις, ώστε να διοχετεύει την ενέργεια της και να κατακτά νέες γνώσεις και εμπειρίες.