Η Ανδρομάχη είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και λίγο πριν τελειώσει τις σπουδές της, ξεκίνησε την πρακτική της άσκηση στην iTrust.

Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό έχοντας λάβει αρκετές διακρίσεις, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της και της έχει μάθει πόσο σημαντική είναι η αξία της συνεργασίας. Ωστόσο, το πιο βασικό χαρακτηριστικό της, αποτελεί η αισιοδοξία και η όρεξη της για να ανακαλύψει και να μάθει νέα πράγματα, ενώ τρελαίνεται για τα ταξίδια και θέλει να προγραμματίζει κάθε λεπτομέρεια.

Έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη επικοινωνίας και social media σε αρκετά συνέδρια, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί μέλος της ομάδας επικοινωνίας και marketing ενός φοιτητικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ποικίλων θεματικών και είναι μέλος της τεχνικής επιτροπής των δρομικών αγώνων της Θεσσαλονίκης