Ο Αλέξανδρος είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Marketing, στη Διαφήμιση και στις Δημόσιες Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Sheffield.

Από μικρή ηλικία, ως λάτρης της μουσικής και της αστικής κουλτούρας, ασχολήθηκε με  τα πολυμέσα και τις μουσικές εκδηλώσεις, αρχικά στον ρόλο του ακροατή και στη συνέχεια, ακόμα πιο ενεργά ως διοργανωτής νεανικών πολιτιστικών φεστιβάλ. Στην πορεία τον κέρδισε η κοινότητα των start-ups και της νεανικής επιχειρηματικότητας, αφού έχει μια μεγάλη αδυναμία στο να ξεκινά νέα projects, με σκοπό να λύνει μικρά ή και μεγαλύτερα καθημερινά προβλήματα που τον απασχολούν.

Μέσα σε όλα, η επαφή του το 2005 με τα (πρώιμα τότε) social media, του έδωσε μια νέα οπτική για τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο στη σύνδεση ανθρώπων, ιδεών και brands.

To Μάρκετινγκ και οι νέες Τεχνολογίες είναι η μεγάλη του αγάπη και προσπαθεί συνεχώς να “ακονίζει” τη δημιουργικότητα και να διευρύνει γνώσεις του πάνω σε αυτά, με σκοπό να μαθαίνει περισσότερα για τον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του.

“It’s not about ideas. It’s about making ideas happen.” – Scott Belsky, Behance