Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.)

Σ.Ε.Β.Ε. Hero Image

Ιστορία Επιτυχίας

One-stop shop for integrated export support

Ο Σ.Ε.Β.Ε., ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, χρειαζόταν μια νέα ιστοσελίδα, για να προωθήσει καλύτερα τις υπηρεσίες του και να κάνει την πλοήγηση των επισκεπτών και των μελών της πιο αποτελεσματική.

Επιχειρηματική ανάπτυξη

με υπευθυνότητα
και επαγγελματισμό

Η Ιστορία τους

Ο Σ.Ε.Β.Ε. αποτελεί το μεγαλύτερο εξαγωγικό οργανισμό που εκπροσωπεί τις ελληνικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερη επικέντρωση στις εξαγωγές και το εμπόριο. Η ομοσπονδία μετρά περισσότερες από 2,267 επιχειρήσεις-μέλη

Ο Σ.Ε.Β.Ε προσέγγισε την iTrust για το σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας, πάνω στην οποία θα βασίζονταν τα χαρακτηριστικά και οι υπηρεσίες του οργανισμού. Η ομάδα Web Design & Development της εταιρείας μας σχεδίασε μια κομψή ιστοσελίδa, που προσέφερες ξέγνοιαστη περιήγηση και γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης σελίδων. Η νέα ιστοσελίδα του Σ.Ε.Β.Ε. διαθέτει ένα καθαρό back-end κώδικα, ο οποίος υλοποιεί στο έπακρο και στη καλύτερη δυνατή ποιότητα όλες τις απαιτήσεις που τέθηκαν από τον πελάτη μας.

Με την υποστήριξη στις πιο πρωτοποριακές, σύγχρονες τεχνολογίες, όπως SASS, angularJS και συγχρονισμό, σε πραγματικό χρόνο, με το ERP, ο Σύνδεσμος περνά σε μια νέα εποχή, όπου θα λειτουργεί ως ένα εύκολα προσβάσιμο one-stop-shop υποστήριξης των εξαγωγικών δραστηριοτήτων.

Υπηρεσίες

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
Κατασκευή Ιστοσελίδας