AirShop

AirShop.gr

Ιστορία Επιτυχίας

Η ευκαιρία σου να γνωρίσεις τον κόσμο

Ένα από τα αγαπημένα μας projects, στο οποίο είχαμε τη χαρά να εργαστούμε είναι το AirShop, ένα all-in-one πρακτορείο για κρατήσεις εισιτηρίων, διαμονής και εκδηλώσεων.

Σε ένα υψηλά ανταγωνιστικό industry, το Airshop παρέχει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Ryanair, Ellinair, Aegean Airlines και πάνω από 40 άλλες αεροπορικές εταιρείες, για να βρεις το εισιτήριο για τον αγαπημένο σου προορισμό, στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Οι καλύτερες τιμές

για κορυφαίους
προορισμούς

Ώρα για απογείωση

Η iTrust ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή. Η ένταξη σε ένα τόσο ανταγωνιστικό χώρο, όπως αυτός των online ταξιδιωτικών κρατήσεων, σήμαινε αυτόματα πως η μέγιστη προβολή είναι ο βασικός στόχος και η μεγαλύτερη πρόκληση. Μετά από έναν έλεγχο SEO και μια στρατηγική πρόταση SEO η ομάδα development του AirShop ξεκίνησε να ανασχεδιάζει και να κατασκευάζει την, αδιαμφισβήτητα, πιο φιλική στο χρήστη ιστοσελίδα online κρατήσεων που έχουμε δει. Και έχουμε δει πολλές. Η δημιουργία εύρωστων θεμελίων SEO, πάνω στα οποία βασίστηκε όλο το project, ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα, το οποίο εξασφάλισε πως, την ώρα έναρξης της λειτουργίας της σελίδας, όλα θα λειτουργούσαν ομαλά.

Υπηρεσίες

Marketing Automation
Conversion Rate Optimization
Marketing Περιεχομένου (Content Marketing)
Growth Hacking
Marketing στα Social Media

Στόχοι

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας του AirShop
Αύξηση του μεριδίου της αγοράς
Ενίσχυση των online πωλήσεων

Αρχικά, συνεργαστήκαμε με την iTrust για το κομμάτι του SEO. Βιώνοντας, όμως, την τεχνογνωσία τους σε όλο το ψηφιακό φάσμα, καταλάβαμε πως η διαμόρφωση μιας end-to-end ψηφιακής στρατηγικής μαζί τους ήταν must. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι!
Θεοδωρίδης Κ., CEO, AirShop