Η iTrust στο International Hellenic University

Η iTrust αποτελεί ένα Digital Performance Marketing Agency με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία στη χρήση όλων των εργαλείων Online Marketing, από το SEO και τη διαφήμιση στο Google AdWords, μέχρι τα Social Media & Email Marketing. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, που θα μοιραστούμε τις γνώσεις μας γύρω από το Performance Marketing και το σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών σε ένα Hands-on Workshop, στο International Hellenic University.

Hands-on Workshop στο International Hellenic University

Στις 5 Οκτωβρίου 2016 το International Hellenic διοργανώνει Σεμινάριο με τίτλο “Formulating a Digital Performance Marketing Strategy”, στο οποίο ο Head of Digital και ο Managing Director της εταιρείας μας θα συμμετέχουν ως βασικοί ομιλητές.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα βασικά κομμάτια που επηρεάζουν μια Performance Marketing Στρατηγική, καθώς και τις βασικές αρχές, πάνω στις οποίες βασίζεται ο σχεδιασμός ενός ολοκληρωμένου πλάνου (Digital) Marketing. Θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρακτικά τις γνώσεις τους, σε μια διαδραστική μελέτη περιπτώσεων (Case studies), με σκοπό τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής.

Όροι συμμετοχής

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο Workshop είναι δωρεάν, με τη συμπλήρωση της online φόρμας συμμετοχής. Το event είναι ιδανικό για φοιτητές/σπουδαστές Marketing, καθώς και για νέους, φιλόδοξους Marketeers και ICT Professionals, αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα γύρω από τον συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του Digital & Performance Marketing.

Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα κατά την εγγραφή; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Workshop; Μπορείς να δεις περισσότερα, εδώ.

Θέλεις να γνωρίσεις την ομάδα μας και να ενημερωθείς για τις υπηρεσίες μας; Ρίξε μια ματιά, εδώ. ?

4 Comments

 1. Καλησπέρα, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το Workshop εξ αποστάσεως?

  από Mary
  • Καλημέρα Μαρία, δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα για online παρακολούθηση του Workshop.

   από Petros Fotiadis
 2. Καλησπέρα,
  δεν γράφετε ώρα και venue της εκδήλωσης!

  από Elpida
  • Καλημέρα Ελπίδα. Το Workshop θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα διεξαχθεί στο International Hellenic University. Μπορείς να βρεις οδηγίες για την τοποθεσία, καθώς και περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

   από Petros Fotiadis

Αφήστε μια απάντηση