Διάκριση για την iTrust & NN Hellas στα Social Media Awards 2017

Η ομάδα της iTrust και η NN Hellas βραβεύτηκαν στην κατηγορία Best Corporate Blog στα Social Media Awards 2017

social media awards 2017 itrust

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Social Media Awards 2017. Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Marketing Week και η Boussias Communications βράβευσαν τα agencies και τα brands που ξεχώρισαν με τις digital στρατηγικές τους. Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία μας και η NN Hellas διακρίθηκαν στην κατηγορία “Best Corporate Blog”, για την Content Marketing στρατηγική που υλοποιήσαμε στο εταιρικό blog της NN Direct.

Η NN Hellas, μέλος του NΝ Group, για περισσότερα από 35 χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας online για όλη την οικογένεια. Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών που λαμβάνουν υφιστάμενοι και δυνητικοί πελάτες, η NN Hellas δημιουργεί το NN Blog ώστε να πολλαπλασιάσει τα touchpoints με τους πελάτες της σε όλο το customer funnel.

Στόχος, να παρέχουμε έγκυρη πληροφόρηση, έμπνευση και συμβουλές υγείας δημιουργώντας ένα απτό συναισθηματικό δεσμό διαρκείας, καλλιεργώντας έτσι εμπιστοσύνη προς το brand και ενίσχυση της προσιτότητας του.

Social Media Awards 2017: Ένας online σύμβουλος, 1 click μακριά 

Στο πλαίσιο της 360°Στρατηγικής Content Marketing“Μαζί στην Υγεία” το blog της NN Hellas διαδραματίζει ρόλο online συμβούλου για τους αναγνώστες.

Η στρατηγική  δημιουργίας περιεχομένου έλαβε υπόψη τόσο τα ψυχογραφικά κίνητρα των online χρηστών όσο και τις κυριότερες στιγμές που οι χρήστες αναζητούν περιεχόμενο ικανό να καλύψει τις ανάγκες πληροφόρησης σε ζητήματα υγείας και ευεξίας αλλά και απορίες σχετικές με το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health.

Η συνέργεια content marketing και SEO είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της θεασιμότητας του NN Direct στα SERPs και την δημιουργία νέων διαύλων επικοινωνίας με το κοινό.

Κάθε micro-moment είναι ξεχωριστό. Κάθε micro-moment είναι ευκαιρία δημιουργίας σχέσης με τον αναγνώστη.

Social Media Awards 2017: Επιβράβευση της Στρατηγικής Υλοποίησης Content Marketing για την NN Hellas

Η κατάκτηση του Bronze βραβείου στην κατηγορία Content Marketing για 2η συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί σημαντική αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και ταυτόχρονα, αποτελεί κίνητρο για ακόμη υψηλότερες διακρίσεις και επιτυχίες.

Tο βραβείo παρέλαβε για λογαριασμό της ΝΝ Ηellas ο Σέρκο Γιετιμιάν, Digital Marketing Expert μαζί με τον ιδρυτή της iTrust, Ανδρέα Σπυρίδη και τους Πέτρο Φωτιάδη και Πολίνα Χατζηπαναγιώτου.

Social Media Awards 2017 τελετή απονομής

Εκδήλωση Social Media Awards 2017

Social Media Awards 2017 βράβευση με την NN Hellas για το Best Corporate Blog

Αφήστε μια απάντηση