Συμμετοχή ως χορηγοί στο 4ο Export Summit

Συμμετοχή ως χορηγοί στο 4ο Export Summit

Όντας στο χώρο του business development διεθνών και εξαγωγικών επιχειρήσεων με τη βοήθεια του digital strategy, ενημερωθήκαμε για το συνέδριο που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.), στις 15 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη. Καθώς αποτελεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον event, που σχετίζεται με το πεδίο δραστηριότητάς μας, αποφασίσαμε να το στηρίξουμε και να είμαστε χορηγοί στο 4ο Export Summit Thessaloniki με θέμα “Country and Corporate Branding: Enhancing Extroversion”. 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, που θα αναπτύξει τις θέσεις του σχετικά με το Country Branding, είναι ο Δρ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, Πρύτανης του Marketing and International Business στο Sprott School of Business του Carleton University της Ottawa.

συμμετοχή ως χάλκινοι χορηγοί στο 4ο Export Summit Thessaloniki

Θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία ομιλητές επιτυχημένων παγκόσμιων εταιριών, όπως το Google, η Bosch και η XEROX, να παρουσιάσουν τις τακτικές και την τεχνογνωσία τους, καθώς και CEO κορυφαίων ελληνικών εξαγωγικών εταιριών (Δωδώνη, Chipita, Cocomat online real money slots, Κτήμα Γεροβασιλείου, Voulis Chemicals, Γαία Τρόφιμα Α.Β. & Ε.Ε.).

Τα Export Summit είναι από τα πιο διαδεδομένα και σημαντικά συνεδριακά γεγονότα που σχετίζονται με τις εξαγωγικές δραστηριότητες και την ανάπτυξη αυτών.

Είναι, λοιπόν, ιδιαίτερα ευχάριστο για μας, που μπορούμε να στηρίξουμε το 4ο Export Summit Thessaloniki.

Για περισσότερα άρθρα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Blog της iTrust.

Αφήστε μια απάντηση