Χρειάζομαι όντως SEO για την επιχείρησή μου;

Τελικά, ποιά είναι η σημασία του SEO για την εταιρεία μου; Σε πόσο καιρό θα δείτε αποτελέσματα; Εάν έχετε τέτοιες ερωτήσεις τότε είστε στο σωστό μέρος. Ως μια βραβευμένη εταιρεία SEO, η οποία έχει βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να είναι κερδοφόρες μέσω του SEO, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η χρήση του SEO μπορεί να αναδείξει ή αντίθετα να καταστρέψει μια επιχείρηση online. Αν σας ενδιαφέρει η σημασία του SEO και τα οφέλη του για την επιχείρηση σας, τότε σίγουρα θα πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε. Ας ξεκινήσουμε εξηγώντας τι ακριβώς είναι το SEO και πώς λειτουργεί.

Τι είναι το Search Engine Optimization?

Όπως μπορεί ήδη να γνωρίζετε, το SEO σημαίνει Search Engine Optimizarion. Είναι η πρακτική της βελτίωσης της κατάταξης ενός ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης μέσω της δημιουργίας οργανικού traffic.

Το SEO έχει να κάνει με το να γνωρίζουμε τι αναζητούν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο. Γνωρίζοντας κάτι τέτοιο έχετε την δυνατότητα να προσεγγίσετε άτομα τα οποία αναζητούν αυτό ακριβώς που προσφέρετε.

Πώς λειτουργεί το SEO?

Όταν πληκτρολογείτε κάτι σε μια μηχανή αναζήτησης, η μηχανή σαρώνει όλες τις ιστοσελίδες που είναι καταχωρημένες στη βάση δεδομένων της για να βρει αυτές που σχετίζονται περισσότερο με αυτό που αναζητήσατε. Οι παράγοντες που λαμβάνουν υπόψη αυτοί οι αλγόριθμοι περιλαμβάνουν στοιχεία όπως ο τίτλος του site, τα meta tags, τα header tags και η συχνότητα εμφάνισης μιας λέξης-κλειδί.

Για να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι βελτιστοποιημένη με βάση το SEO, πρέπει να κάνετε σωστό on-site αλλά και off-site SEO.

On-site Optimization ή On-Site SEO

On-site Optimization είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας με σκοπό να γίνει πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μέσω διάφορων μεθόδων, συμπεριλαμβανόμενης της βελτιστοποίησης των meta-titles, των meta-descriptions, των εσωτερικών συνδέσμων και των header tags.

Off-site Optimization ή Off-Page SEO

Off-site Optimization είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας με τη δημιουργία συνδέσμων από άλλους ιστότοπους που οδηγούν στο δικό σας. Αυτό γίνεται μέσω μιας σειράς μεθόδων, όπως το link building και το social media marketing.

Πώς δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης;

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι ανιχνεύσιμη και καταχωρημένη για τα σωστά αποτελέσματα αναζήτησης. Κάθε εργαλείο αναζήτησης χρησιμοποιεί μια μοναδική αράχνη για να σαρώσει τον ιστό και να αναζητήσει νέες ιστοσελίδες. Οι crawlers των μηχανών αναζήτησης επισκέπτονται σχεδόν όλες τις ιστοσελίδες. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα τοποθετούνται σε καταχωρημένες σελίδες των μηχανών αναζήτησης, το περιεχόμενο των οποίων έχει αναζητήσει ο χρήστης.

Όταν κάνετε μία αναζήτηση με τον browser σας, ο αλγόριθμος ελέγχει όλες τις σελίδες της λίστας για να βρει αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στην αναζήτηση σας και στη συνέχεια παραθέτει τα αποτελέσματα στις σελίδες αποτελεσμάτων.

is seo important for businesses

Είναι το SEO ακόμα κερδοφόρο;

Ήρθε η ώρα για την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Ναι, το SEO μπορεί να επιφέρει κέρδος για την επιχείρηση σου. Στην πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα όταν ξεκινάς να εφαρμόζεις πρακτικές SEO στην ιστοσελίδα σου είναι ότι βλέπεις τα έσοδα σου απ’ αυτήν να αυξάνονται σταθερά. Για να πετύχεις στο SEO απαιτεί συνεχείς ενέργειες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές. Σε τελική ανάλυση, χρειάζεται χρόνος για να βελτιωθεί το visibility του ιστότοπου σας και το κύρος του domain. Όταν πετύχετε στο SEO, τότε σίγουρα θα αρχίσετε να βλέπετε περισσότερες επισκέψεις στο site σας αλλά και αυξημένα έσοδα μήνα με τον μήνα.

Και ποιά είναι η σημασία του SEO για το μάρκετινγκ;

Το SEO είναι σημαντικό για το μάρκετινγκ επειδή σας βοηθά να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας online. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να χτίσετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες.

Το SEO μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε το conversion rate του ιστότοπού σας. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν οι άνθρωποι βρίσκουν το site σας μέσω μιας μηχανής αναζήτησης, είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Λάβετε υπόψη ότι, στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους. Γι’ αυτό είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις να είναι ορατές στο διαδίκτυο και να έχουν μια ισχυρή στρατηγική SEO.

Why is SEO important? Read More

Είναι το SEO σημαντικό για κάθε είδος επιχείρησης;

Ναι, το SEO είναι σημαντικό για κάθε είδος επιχείρησης. Είτε είστε ένα μικρό τοπικό κατάστημα είτε μια διαδικτυακή επιχείρηση, εάν θέλετε οι άνθρωποι να σας βρουν, χρειάζεστε SEO. Γιατί;

Επειδή το SEO έχει γίνει ένα κυρίαρχο μέρος της διαδικτυακής στρατηγικής μάρκετινγκ οποιασδήποτε εταιρείας. Μια σελίδα βελτιστοποιημένη μέσω του SEO συνδυάζει τους χρήστες με τις μηχανές αναζήτησης για την δημιουργία οργανικής επισκεψιμότητας και παρέχει περιεχόμενο με βάση τις αναζητήσεις τους. Το SEO βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα αυτό που χρειάζονται.

To SEO είναι επομένως ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ και οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ το γνωρίζουν. Αλλά, στην πραγματικότητα η αξία του SEO δεν σταματάει εκεί. Το να κάνετε rank ψηλά στις καλύτερες σελίδες της Google σας βοηθά να αποκτήσετε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στο Ίντερνετ. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν κλικ περισσότερο σε οργανικά αποτελέσματα παρά σε διαφημίσεις, επειδή πιστεύουν ότι έχουν πιο πολύτιμες πληροφορίες.

Τύποι SEO

  • Local SEO: Για τοπικές επιχειρήσεις που εξυπηρετούν μια συγκεκριμένη περιοχή 
  • Lead Gen SEO: Για επιχειρήσεις που δημιουργούν leads για άλλες επιχειρήσεις 
  • B2B SEO: Για επιχειρήσεις που πωλούν σε άλλες επιχειρήσεις 
  • Διεθνές SEO: Για επιχειρήσεις που εξυπηρετούν μεγαλύτερη περιοχή ή πολλές τοποθεσίες 
  • SEO ηλεκτρονικού εμπορίου: Για επιχειρήσεις που πωλούν προϊόντα online 
  • Franchise SEO: Για επιχειρήσεις που έχουν πολλές τοποθεσίες 
  • Amazon SEO: Για επιχειρήσεις που πωλούν μέσω Amazon 
  • Shopify SEO: Για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Shopify για την πώληση προϊόντων 
  • Magento SEO: Για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Magento για την πώληση προϊόντων
σημασία του SEO

Όμως, γιατί το SEO είναι σημαντικό για την δική μου επιχείρηση;

Η απάντηση είναι απλή: γιατί λειτουργεί! Είναι γεγονός ότι εάν έχετε ιστοσελίδα, τότε το SEO είναι πολύ σημαντικό για την επιχείρησή σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους το SEO είναι σημαντικό και πώς μπορεί να ωφελήσει την δική σας επιχείρηση.

Προσεγγίστε και στοχεύστε το κοινό σας

Το SEO μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε και να στοχεύσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει στο διαδίκτυο. Βελτιστοποιώντας την ιστοσελίδα σας για τις σωστές λέξεις-κλειδιά, μπορείτε να προσελκύσετε επισκέπτες που αναζητούν ακριβώς αυτό που προσφέρετε. Το SEO είναι μια εξαιρετική ευκαιρία βάλετε το site σας μπροστά στα σωστά μάτια.

Βελτιώστε την αναγνωρισιμότητα του brand σας

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το SEO είναι σημαντικό είναι επειδή μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της προβολής και της αναγνωρισιμότητας του brand σας. Όταν οι άνθρωποι αναζητούν λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, είναι πιο πιθανό να σας βρουν. Και αν εμφανιστείτε στα κορυφαία αποτελέσματα, είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ σε εσάς.

Δημιουργήστε σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πιθανούς πελάτες

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το SEO είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας είναι επειδή μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με πιθανούς πελάτες.

Όταν οι άνθρωποι βλέπουν ότι κατατάσσεστε ψηλά για τις λέξεις-κλειδιά που αναζητούν, θα είναι πιο πιθανό να σας εμπιστευτούν και να συνεργαστούν μαζί σας. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε περισσότερες ευκαιρίες να αυξήσετε τα lead και τις πωλήσεις σας.

Βελτιώστε το conversion rate της ιστοσελίδας σας

Τέλος, ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το SEO είναι ο καλύτερος φίλος της επιχείρησής σας είναι επειδή μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το conversion rate της ιστοσελίδας σας.

Μια καλή στρατηγική SEO προσελκύει τους κατάλληλους επισκέπτες στη σελίδα σας. Και, όταν έχετε τους κατάλληλους επισκέπτες, είναι πιο πιθανό να τους μετατρέψετε σε πελάτες. Αν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα έσοδά σας, τότε πρέπει να εστιάσετε στο SEO. Μάθετε περισσότερα για το πώς να εφαρμόσετε μια επιτυχημένη καμπάνια SEO.

Μπορώ να κάνω SEO μόνος μου;

Γνωρίζοντας όλα αυτά, μπορεί να αναρωτηθείτε αν το SEO είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Ναι, μπορείτε να κάνετε SEO μόνοι σας! Ωστόσο, θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια για να μάθετε όλες τις διαφορετικές μεθόδους και να τις εφαρμόσετε σωστά. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, συνιστούμε να προσλάβετε ένα SEO Agency για να σας βοηθήσει.

seo firm

Βρίσκοντας την κατάλληλη εταιρεία SEO

Το SEO υφίσταται συνεχείς αλλαγές, επομένως είναι απαραίτητο δράτε γρήγορα αν θέλετε να διατηρήσετε τη θέση σας στα αποτελέσματα της Google. Ένας αξιόπιστος συνεργάτης SEO είναι απαραίτητος για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο δεδομένου ότι αυξάνει το traffic του site σας, καθώς και τα έσοδά σας με την εξειδίκευση και τις γνώσεις του. Το να έχετε ένα αξιόπιστο SEO Agency μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη για την βελτίωση της ποιότητας της ιστοσελίδας σας.

Τώρα, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όλες τις πιθανές ερωτήσεις που σας περνάνε από το μυαλό, όταν σκέφτεστε να προσλάβετε ένα SEO Agency.

Αξίζει τον κόπο η συνεργασία με ένα SEO Agency;

Η πρόσληψη ενός επαγγελματία για να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής για την επιχείρησή σας. Πώς? Το κατάλληλο agency θα έχει μια ολοκληρωμένη ομάδα ειδικών που γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες του SEO. Θα έχει επίσης τον χρόνο να επικεντρωθεί στην ιστοσελίδα σας, ενώ εσείς εστιάζετε στη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Οφέλη από την πρόσληψη ενός SEO Agency

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την πρόσληψη ενός SEO agency. Παρακάτω είναι μερικά από τα πιο σημαντικά:

Υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα της Google

Ένα από τα κύρια οφέλη είναι ότι θα σας βοηθήσουν να καταταχθείτε υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google. Γνωρίζουν όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στους αλγόριθμους και τους παράγοντες κατάταξης που χρησιμοποιεί η Google για την κατάταξη ιστοσελίδων. Και, θα χρησιμοποιήσουν όλες τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να φέρουν την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Αυξήστε την οργανική επισκεψιμότητα σας

Ένα άλλο πλεονέκτημα της πρόσληψης ενός επαγγελματία είναι ότι θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σας. Αυτό θα το πετύχουν βελτιστοποιώντας τον site σας για τις σωστές λέξεις-κλειδιά οδηγόντας σας έτσι στην κορυφή των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης.

Εργαλεία και μέσα

Οι ειδικοί SEO έχουν τα κατάλληλα εργαλεία και τα μέσα για να κάνουν τη δουλειά σωστά. Έχουν πρόσβαση στο πιο σύγχρονο λογισμικό και σε όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να βελτιστοποιήσουν το site σας ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Και στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα εργαλεία είναι πολύ ακριβά.

Ανάλυση ανταγωνιστών και αγοράς 

Γνωρίζουν επίσης πώς να κάνουν την κατάλληλη ανάλυση ανταγωνιστών αλλά και την έρευνα αγοράς. Χρησιμοποιώντας όλες αυτές τις πληροφορίες  θα δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη στρατηγική SEO για την επιχείρησή σας που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.

Παρακολούθηση και αναφορά

Τέλος, έχουν την τεχνογνωσία να παρακολουθούν την πρόοδο της ιστοσελίδας σας και να προσαρμόζουν τη στρατηγική ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες της εταιρείας σας. Θα σας παρέχουν επίσης λεπτομερείς αναφορές οι οποίες σας δείχνουν την απόδοση της ιστοσελίδας σας και επισημαίνουν πού υπάρχει χώρος για νέες ευκαιρίες.

 

Πώς λειτουργούν τα SEO Agencies;

Τώρα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα πώς μπορεί να αναπτυχθεί η επιχείρησή σας με το SEO. Τι συμβαίνει όμως όταν θέλεις πραγματικά να συνεργαστείς με ένα agency; Πώς λειτουργούν και τι μπορείτε να περιμένετε από αυτά;

Οι επαγγελματίες SEO συνεργάζονται μαζί σας για να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη στρατηγική SEO για την επιχείρησή σας. Το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Ρωτούν και μαθαίνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Επίσης θα ρίξουν μια ματιά στην ιστοσελίδα σας για να δουν τι πραγματικά χρειάζεται να γίνει έτσι ώστε να την κάνουν ακόμα καλύτερη μέσω του SEO.

Τι πρέπει να προσέχω όταν συνεργάζομαι με ένα SEO agency;

apodosi 1

1. Προηγούμενες επιδόσεις 

Η εταιρεία SEO πρέπει να είναι σε θέση να δημοσιεύει μαρτυρίες προηγούμενων πελατών του στο διαδίκτυο. Έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να εξετάσετε προηγούμενες δουλειές των υπαλλήλων του και να αποφασίσετε εάν ταιριάζουν στην επιχείρηση σας. Επιλέξτε μια αξιόπιστη εταιρεία SEO με την οποία μπορείτε να συνεργαστείτε.

2. Τομέας εξειδίκευσης 

Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που κατέχουν. Συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να βρείτε μια εταιρεία που να ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα. Ειδικεύεται σε καμπάνιες SEO ή e-mail marketing; Είναι μια χρήσιμη πηγή για να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία, η καλύτερη λύση θα είναι και η πιο επιτυχημένη. 

epikinonia

3. Επικοινωνία 

Η διαφάνεια και η επικοινωνία είναι καθοριστικής σημασίας όταν συνεργάζεστε με μια εταιρεία. Η ικανότητα της  σωστής επικοινωνίας θα διασφαλίσει ότι και τα δύο μέρη βρίσκονται στην ίδια σελίδα και ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις. 

4. Ευελιξία

Μια εξαιρετική εταιρεία οφείλει να σας προσφέρει ένα πακέτο υπηρεσιών που μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες. Δεν θα σας αναγκάσουν να πληρώσετε για καμία υπηρεσία που δεν είναι απαραίτητη για την επιχείρηση σας. Η εταιρεία SEO θα πρέπει επίσης να είναι πρόθυμη να σας προσφέρει μια σύμβαση με συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα εργασιών και αποτελεσμάτων. 

5. Κόστος

Τέλος, το κόστος δεν θα πρέπει να έχει τον κύριο ρόλο στην επιλογή του SEO συνεργάτη σας. Προφανώς δεν έχετε έναν απεριόριστο προϋπολογισμό, ωστόσο θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι, όταν προσλαμβάνετε μια εταιρεία SEO, συχνά παίρνετε αυτό που πληρώνετε.

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με ένα φθηνό SEO agency είναι μια επικίνδυνη στρατηγική που θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα για χάρη της επιχείρησης σας. Τα agency είναι υπεύθυνα για την προσφορά εξατομικευμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν το μέγιστο όφελος από μια καμπάνια SEO. 

Μια επιχείρηση μπορεί να σταματήσει να κάνει SEO όταν είναι πια επιτυχημένη στο internet;

Σκεφτείτε ότι τις επόμενες δύο δεκαετίες έχετε μεγάλη επιτυχία στο internet. Κερδίζετε συνδέσμους από άλλες ιστοσελίδες με ευκολία, οι επισκέπτες επισκέπτονται την σελίδα σας τακτικά και έτσι θα δείτε σταθερές αυξήσεις των πωλήσεων. Μπορείτε απλώς να σταματήσετε να κάνετε αναζητήσεις αφού όλα φαίνονται καλά; Όχι βέβαια! Εάν θέλετε να βελτιώσετε τον ιστότοπο της επιχείρησής σας, μπορείτε πάντα να τον βελτιστοποιήσετε ακόμα περισσότερο. Ακόμη και οι μεγαλύτερες εταιρείες χρησιμοποιούν SEO. Λόγω της επιτυχίας τους, έχουν επίσης την δυνατότητα να μεταβάλλουν το μέγεθος της προσπάθειας και του χρόνου που διαθέτουν σε μια συγκεκριμένη στρατηγική SEO. 

Επενδύστε στο μέλλον

Το Search Engine Optimization είναι μια μακροπρόθεσμη και συνεχής στρατηγική. Η επένδυση σας στο SEO μπορεί  να χρειαστεί έως και 6 με 9 μήνες για να επιφέρει τα πρώτα αποτελέσματα. Όταν δημιουργηθεί το κατάλληλο πλάνο, θα αποκτήσετε σιγά σιγά ένα μικρό κοινό με δυνητικούς πελάτες δωρεάν. Ωστόσο στην πραγματικότητα, οι πληρωμένες διαφημίσεις Google Ads μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες πιο γρήγορα. Οι στρατηγικές SEO έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στην ιστοσελίδα σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη μακροπρόθεσμα.  

Με άλλα λόγια, το SEO είναι το εισιτήριο σας για την μακροπρόθεσμη επιτυχία και είναι σίγουρα μια επένδυση για το μέλλον. Μην ξεχνάτε ότι το SEO είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας στο διαδίκτυο και πρέπει πάντα να αποτελεί μέρος μιας γενικότερης στρατηγικής digital marketing. 

Συμπέρασμα

Το SEO είναι σημαντικό για κάθε επιχείρηση που θέλει να είναι ορατή στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση του SEO, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της αναγνωρισιμότητας μιας επωνυμίας, της αυξημένης επισκεψιμότητας στον ιστότοπο και των υψηλότερων ποσοστών μετατροπών.

Το SEO είναι πιο σημαντικό από ποτέ για τις επιχειρήσεις που θέλουν να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό στο διαδίκτυο. Το SEO όχι μόνο είναι μια απαραίτητη επένδυση για μακροπρόθεσμη επιτυχία, αλλά βοηθά επίσης στη δημιουργία μιας καλύτερης εμπειρίας χρήστη για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Με την βοήθεια ενός έμπειρου digital marketing agency, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το site σας θα λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και προσοχή προκειμένου να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα.

Έτσι, η πρόσληψη μιας αξιόπιστης, έμπειρης εταιρείας SEO είναι μια μεγάλη επένδυση για την επιχείρησή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την συνολική εικόνα της ιστοσελίδας σας. Επιπλέον, οι επαγγελματίες θα σας παρέχουν μια εξατομικευμένη στρατηγική που μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Όταν επιλέγετε μια εταιρεία, φροντίστε να λάβετε υπόψη την εξειδίκευσή της, τις επικοινωνιακές δεξιότητες, την ευελιξία και την τιμολόγηση.

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε με το SEO σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών SEO που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την προβολή σας στο διαδίκτυο και να προσελκύσετε περισσότερους πιθανούς πελάτες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

FAQ

Το SEO αξίζει τον κόπο για τις μικρές επιχειρήσεις, επειδή μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Στην πραγματικότητα, κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, πρέπει να κάνει SEO. 

Ναι, το SEO είναι σημαντικό για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να είναι ορατές στις μηχανές αναζήτησης προκειμένου να προσελκύσουν πιθανούς πελάτες. Επιπλέον, το SEO μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του conversion rate διευκολύνοντας τους επισκέπτες του website σας να βρουν τα προϊόντα που αναζητούν. 

Υπάρχουν πάνω από 200 παράγοντες κατάταξης που χρησιμοποιούνται από την Google για να καθορίσουν πού πρέπει να κατατάσσεται μια ιστοσελίδα. Κάποιοι από τους πιο σημαντικούς αποτελούν: οι λέξεις-κλειδιά, η υψηλή ποιότητα του content marketing strategy, οι σύνδεσμοι, η ταχύτητα της ιστοσελίδας, η φιλικότητα της ιστοσελίδας προς κινητά, η εμπειρία του χρήστη, το τεχνικό SEO και το domain Authority. 

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το SEO σας, όπως: η βελτιστοποίηση του περιεχομένου και η βελτίωση της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας, η προσθήκη συνδέσμων και η διασφάλιση ότι ο ιστότοπος σας είναι φιλικός προς κινητά. Μπορείτε επίσης να προσλάβετε έμπειρους ειδικούς στο SEO για να σας βοηθήσουν με τις προσπάθειές σας στο επιτυχημένο SEO. 

Αφήστε μια απάντηση