Υπηρεσίες internet marketing για τον κόσμο της μόδας!

Όταν η ANEL συνάντησε τις υπηρεσίες internet marketing από την itrust.gr

Η ANEL είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα στον χώρο της μόδας στην λιανική και την χονδρική. Τα ρούχα της ANEL είναι μοναδικά, μοντέρνα και κυρίως οικονομικά! Η ANEL ζήτησε την βοήθεια της itrust.gr σχετικά με ότι έχει να κάνει με τον κόσμο του ίντερνετ και τις υπηρεσίες internet marketing, από την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας ως τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Λύσεις internet marketing φτιαγμένες στα μέτρα της ANEL

Αρχικό μέλημά μας ήταν μια ριζική ανανέωση της υπάρχουσας ιστοσελίδας, η οποία μας επιτρέπει πλέον να αποδίδουμε τη βασική ουσία του brand της ANEL το οποίο είναι «Φρέσκο και Νεανικό». Επιπλέον προσθέσαμε αρκετά στοιχεία τα οποία κάνουν το site πιο εύχρηστο στον καταναλωτή προωθώντας παράλληλα τα ρούχα και τις αξίες της ANEL. Όσον αφορά τα προϊόντα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε 3 στοιχεία: τα μοναδικά σχέδια, η υψηλή ποιότητα και οι χαμηλές τιμές. Επιπλέον, βοηθήσαμε στην προώθηση των ρούχων της ANEL καθώς και του δικτύου χονδρικής κάνοντας ότι ξέρουμε καλύτερα, και αυτό δεν είναι άλλο από το “white hat SEO”! Τέλος, στόχος μας είναι οι τελικοί καταναλωτές της ANEL να είναι πάντα η προτεραιότητά μας, γι’ αυτό και είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο management των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ενθαρρύνουμε συζητήσεις και προωθούμε τα ρούχα ANEL σε εβδομαδιαία βάση αλλά το κυριότερο, ακούμε τους καταναλωτές!

Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας; Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις!

Η ANEL είναι ένας από τους σημαντικότερους πελάτες μας και μια καταπληκτική εταιρία για να δουλέψει κάποιος μαζί. Άνθρωποι με πάθος και ξεκάθαρους στόχους τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τις αξίες και το ήθος της itrust.gr. Η ANEL είναι ένας από τους πελάτες μας οι οποίοι είναι πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις αλλά ταυτόχρονα αποτελούν για εμάς μια πρόκληση όταν πρέπει. Στην itrust.gr προσέχουμε τους πελάτες μας, κυρίως αυτούς οι οποίοι μας ωθούν να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, τους εκτιμάμε ιδιαίτερα και για αυτό κάνουμε το παν για να συμβάλλουμε στην επιτυχία τους!

Μπορείτε να δείτε το νέο site της ANEL εδώ, αλλά σίγουρα οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Σύντομα η ANEL θα λειτουργήσει το ολοκαίνουριο e-Shop της, φτιαγμένο εξ’ολοκλήρου από την itrust.gr! μείνετε συντονισμένοι!