1η θέση German Medical Award – Dr. Χριστόπουλος

Υπερήφανοι δεν είμαστε μόνο όταν επιτυγχάνουμε στόχους, τους οποίους θέτουμε για τους πελάτες μας. Υπερήφανοι είμαστε και όταν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε στοχεύουν ψηλά και αναγνωρίζεται η προσπάθεια τους. Το κλειδί της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής ανέλιξης κρύβεται εκεί που οι δυνατότητες συνδυάζονται με τη συνεχή ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

Ένας από τους παλαιότερους πελάτες μας, ο Δρ. Χαρίλαος Χριστόπουλος, επικεφαλής ιατρός του τμήματος χειρουργικής της σπονδυλικής στήλης στην κλινική ATOS Orthoparc της Κολωνίας, συμμετείχε φέτος στο German Medical Award και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο τομέα της Νευροχειρουργικής.

ger

Η iTrust έχει αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας του Δρ. Χριστόπουλου καθώς και την βελτίώση στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Απονομή

Το βράδυ της 18.11.2019 πραγματοποιήθηκε η απονομή του φετινού German Medical Award σε διάφορες επιστημονικές και ιατρικές κατηγορίες, ύστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον επιστημονικό συμπόσιο. Το German Medical Award πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Συνεδριακό Κέντρο του Ντίσελντορφ σε συνεργασία με την περιφέρεια και υποστηρίχθηκε από το MEDICA Düsseldorf.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, με εκπρόσωπο τον ίδιο Υπουργό κύριο Karl-Josef Laumann.

Τι είναι το German Medical Award;

Πρόκειται για ένα βραβείο ιατρικής και ιατρικής διαχείρισης στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Η βράβευση απευθύνεται σε γιατρούς και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, αλλά και σε κλινικές και καινοτόμες εταιρείες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και έρευνας, καθώς και σε προγράμματα φιλανθρωπικής δράσης και ακαδημαϊκές διατριβές. Η προσήλωση κάθε ιατρού και κλινικής στην δέσμευσή τους για παροχή υψηλής ποιότητας περίθαλψης, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Φυσικά, η φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή περιλαμβάνει πολλές πτυχές.

Για την κατάκτηση του γερμανικού βραβείου ιατρικής απαιτείται η παροχή μιας προσανατολισμένης στον ασθενή υπηρεσίας, η χρήση σύγχρονων τεχνικών επικοινωνίας, καθώς και η διαφάνεια και η άριστη ποιότητα της ιατρικής υπηρεσίας. Προηγμένες θεωρητικές προσεγγίσεις και βιώσιμες έννοιες που μπορούν να συμβάλουν στην ιατρική περίθαλψη του αύριο και τη βελτίωση της ποιότητας των ιατρικών υπηρεσιών μελετήθηκαν και αξιολογήθηκαν από την επιτροπή του Γερμανικού βραβείου ιατρικής.

Ο τίτλος του φετινού German Medical Award: Ιατρική του μέλλοντος

Η υποψηφιότητα του Δρ. Χαρίλαου Χριστόπουλο προτάθηκε στο φετινό διαγωνισμό στο τομέα της Νευροχειρουργικής.

Ως αποδεδειγμένος επιστήμονας στον τομέα της χειρουργικής της σπονδυλικής στήλης με πολυετή εμπειρία, έλαβε τα περισσότερα σημεία από την κριτική επιτροπή και έτσι κέρδισε το German Medical Award στο τομέα του.

Η σταδιοδρομία του στον ιατρικό κλάδο, ο επαγγελματισμός του, οι προοδευτικές προσεγγίσεις του, καθώς και η εξαιρετική περίθαλψη που παρέχει στους ασθενείς του, η διαφάνεια και η ποιότητα των υπηρεσιών του έπαιξαν καθοριστικό λόγο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Συγχαρητήρια και ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για το μέλλον!

Αφήστε μια απάντηση