My Lingo Trip

my lingo trip

My Lingo Trip, To εισιτήριό σου για την επιτυχία

Το My Lingo Trip είναι μια online ακαδημία εκμάθησης γλωσσών μέσω Skype. Ta μαθήματα πραγματοποιούνται real-time με φυσικούς ομιλητές της γλώσσας στόχου με εμπειρία στη διδασκαλία γλωσσών.

Με δραστηριοποίηση στη Γερμανία, Αυστρία και Γαλλία το My Lingo Trip επιθυμούσε διεύρυνση της παρουσίας του στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο και όχι μόνο, και γι’ αυτό το στόχο στράφηκε στην iTrust.

 

MY LINGO TRIP Μια Νέα γλώσσα, Άπειρες Ευκαιρίες

Ένας νέος κόσμος, ξεδιπλώνεται για σένα

To My Lingo Trip διαθέτει ενεργή παρουσία σε Γαλλία, Γερμανία και Αυστρία. Νέες, υποσχόμενες αγορές της Ευρώπης αποτελούσαν τον επόμενο στόχο για την εταιρεία. Με βαθιά γνώση των αναγκών και των συνθηκών του κοινού στόχου, το My Lingo Trip με την κατάλληλη στρατηγική θα προσέγγιζε κοινό που διψάει για ξένες γλώσσες, άτομα που μεταναστεύουν λόγω εργασίας αλλά και όσους αναζητούν αλλαγή στην καριέρα ή τη δραστηριότητά τους.

We’re going live in 3,2,1

Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το ότι η εκμάθηση γλώσσας γίνεται με φυσικό ομιλητή σε one-to-one περιβάλλον, το My Lingo Trip ξεχώριζε από ανταγωνιστές που παρέχουν one-size-fits-all μαγνητοσκοπημένα μαθήματα εκμάθησης γλώσσας.

Σ’ αντίθεση με τον ανταγωνισμό, το My Lingo Trip παρέχει μια προσωποποιημένη real-time εμπειρία εκμάθησης γλώσσας, με τον καθηγητή να προσαρμόζει διαρκώς το μάθημα στις εξελισσόμενες δυνατότητες του μαθητή.

Το πλεονέκτημα αυτό αποτέλεσε και το concept της digital στρατηγικής μας κατά το λανσάρισμα της υπηρεσίες σε περισσότερες χώρες.

Υλοποιήσαμε μια 360° στρατηγική με κύρια κανάλια διαφήμισης το Search, Display και Social με στόχο να προσεγγίσουμε το κοινό-στόχο σε όλο το φάσμα του customer funnel και σε κύριες micro-moments, όταν ψάχνουν για μαθήματα ξένων γλωσσών στο κινητό, όταν έχουν πρόσφατα μετακομίσει στη Γερμανία και θέλουν να μάθουν την γλώσσα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπηρεσίες

Digital Marketing Strategy & Consultation
Performance Marketing
Google Adwords
Video Advertising
Social Media Marketing