Μαρμούρης Α.Ε.

Marmouris S.A. Client

Ιστορία Επιτυχίας

Επαγγελματικό χτίσιμο κατοικίας

Η πρώτη επιλογή για λιανοπωλητές επίπλων & εταιρείες διαφόρων επιχειρηματικών τομέων

Η εταιρεία Μαρμούρης Α.Ε. γιόρτασε τα 35 χρόνια στον τομέα των υλικών κατασκευής με την παρουσίαση νέας ιστοσελίδας και ψηφιακής στρατηγικής. Η απόφαση αυτή οδήγησε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σε νέα ύψη και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τον απώτερο στόχο της… την αύξηση των πωλήσεων

#1 rank

για περισσότερα από 20 εμπορικά keywords

Η Ιστορία

Η ποιότητα & ακεραιότητα, οδηγός στις πράξεις

Με παρουσία πάνω από 35 χρόνια στην Ελληνική Αγορά, η εταιρεία Μαρμούρης είναι μια αναγνωρισμένη επιχείρηση , γνωστή για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της. Εξάγωντας σε περισσότερες από 12 χώρες και με ένα μεγάλο τοπικό δίκτυο διακίνησης προϊόντων, η Μαρμούρης Α.Ε. Συνεχίζει να επεκτείνει την επιρροή της, βελτιστοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα του και προσθέτοντας πληθώρα νέων προϊόντων κάθε χρόνο.

Ο Στόχος τους

Κατανοώντας τη δύναμη που διαθέτει το διαδικτυακό marketing για την ενίσχυση των εμπορικών στόχων της εταιρείας, η Μαρμούρης Α.Ε. Συμβουλεύτηκε την iTrust για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα… αυτό στον ψηφιακό κόσμο. Η εταιρεία ήθελε να αυξήσει την προβολή της σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό επιχειρηματικό τομέα με πολυεθνικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των IKEA, Leroy Merlin και Praktiker.

Η λύση

Η iTrust σχεδίασε και ανέπτυξε μια νέα, δυναμική ιστοσελίδα, που θα γινόταν η βάση για τη διενέργεια SEO και Marketing περιεχομένου, για την Μαρμούρης Α.Ε. Μια ιστοσελίδα με υψηλή απόδοση στις κινητές συσκευές και υψηλή UX/UI αισθητική. Κατορθώσαμε να διαμορφώσουμε μια ελαφριά, φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα, που θα παρουσίαζε όλα τα προϊόντα σε ένα απλό, ευέλικτο περιβάλλον, χωρίς να υπολείπεται σε τίποτα, από άποψη αισθητικής.

Υπηρεσίες

Ψηφιακή Στρατηγική
Search Engine Optimization (SEO)
Marketing Περιεχομένου
Search Engine Marketing
eBusiness Consultating

Τα εργαλεία της επιτυχίας

Η iTrust διαμόρφωσε μια δυναμική, ποιοτικά κωδικοποιημένη ιστοσελίδα, όπου τα λευκά κενά μειώνουν τη σύγχυση και βελτιώνουν την ευκρίνεια για τον χρήστη, προσφέροντας, παράλληλα, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα. Με μια ξεκάθαρη στρατηγική SEO υπ’ όψιν, η εταιρεία κατόρθωσε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης για υψηλού όγκου αναζήτησης, ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά. Η Μαρμούρης Α.Ε. αναζητά συνεχώς νέες ευκαιρίες για να έρθει σε επαφή με επαγγελματίες τεχνίτες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Από τις βασικές προτεραιότητες της εταιρείας για το 2016 είναι η ακόμη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και θέαση στο ευρύ κοινό.