Το ντεμπούτο μας στα… Ρώσικα!

Κυρίες και Κύριοι, σας παρουσιάζουμε το πρώτο site που φτιάξαμε εξ ολοκλήρου στα Ρώσικα!

Επιτέλους! Έπειτα από αρκετές εβδομάδες web design και programming, ξανά web design και ξανά programming, τσεκάροντας και διπλοτσεκάροντας ότι όλα δουλεύουν ρολόι… Είναι online!
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μας πήρε τηλέφωνο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pantheon Praxisklinik της Γερμανίας και μας ενημέρωσε για το νέο του Project:

Να φτιάξει μια ιστοσελίδα στα Ρώσικα!

Δε μας αρέσει να περιαυτολογούμε (άντε καλά, ίσως λίγο μόνο!) αλλά έχοντας στο ενεργητικό μας τη γερμανική ιστοσελίδα της Κλινικής και έχοντας εφαρμόσει τόσο πετυχημένες τεχνικές SEO ώστε η σελίδα να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης στα περισσότερα keywords που σχετίζονται με την αισθητική και πλαστική χειρουργική, ήταν απολύτως λογικό η Pantheon Praxisklinik να θέλει να ξανασυνεργαστεί με την itrust.

Ευτυχώς για μας, δε χρειάστηκε να μεταφράσουμε εμείς τα κείμενα στα Ρώσικα! Οι μεταφράσεις ήταν ήδη έτοιμες και διορθωμένες… το να φτιάχνεις όμως μια ιστοσελίδα με το κυριλλικό αλφάβητο ήταν μια πρόκληση! Και είμαστε περήφανοι που για άλλη μία φορά η ομάδα μας κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες του πελάτη και να παραδώσει το project γρήγορα!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το site που φτιάξαμε!

Пантеон Praxisklinik в Германии

ή γραμμένο στο λίγο πιο οικείο λατινικό αλφάβητο:

Pantheon Praxisklinik in Germany

Website στα Ρώσικα

Για περισσότερα νέα, επισκεφθείτε το Blog μας.