Προωθήστε τη δική σας ιστοσελίδα με χαμηλό κόστος!

Πολλοί πιστεύουν ότι για να προωθηθεί μια επιχείρηση online κοστίζει μια περιουσία. Στην πραγματικότητα όμως, αν διαθέτετε χρόνο, θα δείτε πως η προώθηση της ιστοσελίδας σας στο ίντερνετ μπορεί να γίνει αρκετά οικονομικά! Η κατασκευή ιστοσελίδας δεν είναι απαραίτητο να είναι δαπανηρή διαδικασία.

Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα με χαμηλό κόστος

Ιστοσελίδα με χαμηλό κόστος

Πολλοί είναι επίσης αυτοί που δουλεύουν από το σπίτι και ψάχνουν συνεχώς οικονομικές λύσεις προώθησης της επιχείρησής τους.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψιν ότι από τη στιγμή που έχετε μια ιστοσελίδα, τον περισσότερο χρόνο θα τον ξοδέψετε σε τακτικές μάρκετινγκ, οπότε καλό θα ήταν αυτό να γίνεται με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος. Διατηρώντας αυτή την αρχή, μπορείτε να φτιάξετε μια ιστοσελίδα με χαμηλό κόστος.

Το πρώτο πράγμα το οποίο θα πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε να προωθείτε τη σελίδα σας στο ίντερνετ είναι να
επιλέξετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που θα χρησιμοποιήσετε μέσα στην ιστοσελίδα και βάσει των οποίων θα γίνονται διάφορες βελτιστοποιήσεις. Αυτό είναι το λεγόμενο on-site SEO.

Μια σημείωση, εάν είστε καινούριοι στον χώρο του ίντερνετ μάρκετινγκ, θα ήταν προτιμότερο να μη ξεκινήσετε από τα adwords πριν ενημερωθείτε σωστά για αυτά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξοδέψετε πολλά χρήματα χωρίς απόδοση.

Παρακάτω θα σας δείξουμε τέσσερις λύσεις για τη άκρως αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησης σας στο ίντερνετ δωρεάν. Να θυμάστε ότι το παν είναι η συνοχή σε ότι κάνετε!

Διαχείριση περιεχομένου

Αυτός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προσθέσετε backlinks στην ιστοσελίδα σας. Εάν γράφετε και υποβάλετε τα κείμενα μόνοι σας, αυτό δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Εάν για παράδειγμα γράφετε οκτώ κείμενα τον μήνα, θα δείτε τον αριθμό των backlinks να αυξάνεται σημαντικά καθώς επίσης θα αυξάνεται και η θέση προβολής σας στις μηχανές αναζήτησης για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που εσείς επιλέγετε.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι το βασικό σας κείμενο θα πρέπει να είναι εύκολο στην ανάγνωση από τους χρήστες.

Forum Marketing

Εδώ το μόνο που χρειάζεστε είναι να λαμβάνετε μέρος σε διάφορες συζητήσεις που γίνονται διαδικτυακά σχετικές με το αντικείμενο σας. Η υπογραφή σας θα πρέπει να περιέχει ένα link της ιστοσελίδας σας, όπως επίσης η διεύθυνση της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να εμφανίζεται και στο προφίλ σας. Πάρτε μέρος στις συζητήσεις και δώστε ουσιαστικές συμβουλές και λύσεις. Καλό θα ήταν, να γράφετε κάτι σε συζητήσεις τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, εάν αυτό είναι εφικτό.

Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης

Επίσης ένας δωρεάν τρόπος προώθησης της ιστοσελίδας σας. Για παράδειγμα το Facebook είναι ένας πολύ καλός δωρεάν τρόπος για να δει κάποιος την ιστοσελίδα σας. Στην περίπτωση όμως που θα επιλέξετε το Facebook ως μέσω προώθησης, καλό θα ήταν ο προσωπικός σας λογαριασμός να είναι ξεχωριστός από αυτόν της επιχείρησής σας.

Σχολιασμός σε blogs

Βρείτε blogs σχετικά με το αντικείμενό σας και πείτε τη γνώμη σας! Πολλά blogs σας επιτρέπουν να προσθέσετε και ένα link της ιστοσελίδας σας μαζί με το σχόλιό σας, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό μιας και μπορεί να φέρει κόσμο στο site σας. Προσπαθείτε να συμμετέχετε ουσιαστικά και όχι απλά να λέτε «καλό κείμενο» ή «χρήσιμες πληροφορίες» καθώς αυτό δεν θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να τραβήξετε την προσοχή.

Εάν λοιπόν εφαρμόσετε όλους τους παραπάνω τρόπους προώθησης με συνοχή και μεθοδικότητα, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αρχίσετε να βλέπετε άμεσα αποτελέσματα, Και να διατηρήσετε. Αφού τελειοποιήσετε αυτές τις τεχνικές, τότε μόνο θα είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, αυτό του να προωθήσετε την επιχείρησή σας και με άλλους τρόπους. Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν πάρα πολλά δωρεάν βοηθήματα και εγχειρίδια τα οποία θα σας βοηθήσουν σημαντικά.

Για περισσότερα σχετικά άρθρα επισκεφθείτε το Blog μας.