Συνεργασία με τη Mega Sprint Guard

H Mega Sprint Guard συνεργάζεται με την  iTrust Digital Strategy.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Mega Sprint Guard, μια από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας. Η εταιρία διατηρεί μια σταθερά δυναμική παρουσία στο χώρο από το 1994. Ως εταιρία, η iTrust Digital θα προσφέρει την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της στα πλαίσια του online business consulting, σε μια επιχείρηση – ηγέτη στον τομέα της, βοηθώντας έτσι να φτάσει την παραγωγικότητά της σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

Ποια είναι η Mega Sprint Guard

λογότυπο της MEGA SPRINT GUARD
Η Mega Sprint Guard έχει εδραιωθεί στο χώρο της παροχής ασφάλειας ως μια ηγέτιδα εταιρία, με εμπειρία στο χώρο των security services για πάνω από 20 χρόνια. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ασφαλείας αποτέλεσε από την ίδρυση της πρωτεύων στόχο, εξασφαλίζοντας της το πλεονέκτημα της αξιοπιστίας και της αναγνώρισης. Η Mega Sprint Guard Α.Ε. έχει ως ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας που επικεντρώνονται στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους πελάτες της.

Θέματα ασφαλείας και εκπαίδευση προσωπικού

Βασικό κομμάτι της εταιρείας αποτελεί ο τομέας του έμψυχου δυναμικού. Η εταιρία έχοντας επενδύσει στην άρτια εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας, προσφέρει υπηρεσίες άριστης ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Η Mega Sprint Guard Α.Ε. είναι εξοπλισμένη με αίθουσες κατάρτισης και σε συνεργασία με πιστοποιημένους εκπαιδευτές των σωμάτων ασφαλείας, παρέχει συνεχή επιμόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού της, καθιστώντας την, πέρα από μια εταιρία παροχής υπηρεσιών, και ένα κορυφαίο ίδρυμα κατάρτισης στον τομέα των security services.

Η Mega Sprint Guard Α.Ε. στο πλαίσιο των υπηρεσιών της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ασφαλείας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η ασφάλεια προσώπων, αγαθών , μεταφορά χρημάτων , πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών καθώς και η παροχή ασφάλειας σε ιδρύματα Υγείας, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρίες Μ.Μ.Ε. Παράλληλα, μέσω εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε I.S.P.S κωδικούς, πρώτες βοήθειες σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, πυρόσβεσης και πυροπροστασία, η εταιρεία παρέχει στο δυναμικό της τα απαραίτητα εφόδια και τεχνογνωσία για τη διαχείριση οιουδήποτε εκτάκτου περιστατικού. Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες της MEGA Sprint Guard.

Η ανάπτυξη της Mega Sprint Guard

 Mega Sprint Guard

Μια ισχυρά θεμελιωμένη εταιρία στο χώρο των security services όπως η Mega Sprint Guard , η οποία βρίσκεται στο χώρο πάνω από 20 χρόνια, δεν θα μπορούσε παρά να έχει μια διαρκή και παράλληλα σταθερή εξέλιξη. Το αποτέλεσμα αυτό είναι προϊόν της μέριμνας για την εκπαίδευση του προσωπικού και της βαρύτητας στην πιστοποίηση των υπηρεσιών τους. Ως επισφράγισμα των άνωθι, όπως αναφέρει η Ημερησία η εταιρία «κατάφερε να βραβευτεί από τον πανευρωπαϊκό οργανισμό EUROPE 500 και το IESE Business School ως μία από τις πέντε εταιρείες με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης και απασχόλησης προσωπικού στην Ευρώπη» για το έτος 2011/2012.

Βραβεία και διακρίσεις της Mega Sprint Guard

Επισφράγισμα της διαρκούς εξέλιξης και υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της Mega Sprint Guard αποτελούν οι πολλαπλές διακρίσεις τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Πέρα από τη διάκριση στον οργανισμό EUROPE 500 ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, η εταιρία κατάφερε να βρεθεί στις 270 καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης για το έτος 2013, σύμφωνα με έρευνα της Plimsoll Word. Επιπλέον η Mega Sprint Guard Α.Ε έχει βραβευτεί επί 3 συναπτά έτη (2010-2012) ως μία από τις “Strongest companies in Greece” από την ICAP. Τέλος η εταιρία έχει βραβευτεί από την ICAP GROUP ως μία από τις “Leading employers in Greece” για 2 συνεχόμενα έτη (2011-2012).

Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου : «Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι».

Για περισσότερα άρθρα, επισκεφθείτε το Blog της iTrust.