Η itrust.gr πήγε στο all things Facebook, και ιδού τι μάθαμε!

Καταρχήν, σχετικά με το all things Facebook θέλουμε να σημειώσουμε ότι ήταν ένα άψογο συνέδριο, άρτια οργανωμένο με αξιόλογους ομιλητές από Agencies, από διαφημιζόμενους, από το eConsultancy καθώς επίσης και από το ίδιο το Facebook.

Ήταν επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για να γνωριστούμε με άλλους ομοϊδεάτες καθώς επίσης να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε καλύτερα το Facebook ως μέσω διαφήμισης έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εκτός λοιπόν από το προφανές, το οποίο είναι να θέτουμε συγκεκριμένους στόχους όταν διαμορφώνουμε τη στρατηγική μιας καμπάνιας, επιβεβαιώσαμε για ακόμα μια φορά τη δύναμη που έχουν τα Social Media.

Αυτά είναι μερικά από τα πράματα τα οποία μας άρεσαν και θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας:

Σύμφωνα με το all things Facebook – Το Facebook είναι το νέο καφενείο!

Και δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα με αυτό. Το Facebook στις μέρες μας είναι το μέρος στο οποίο μοιραζόμαστε τα νέα μας και ειδήσεις. Λένε ότι μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις, και αυτό κάνει στην συγκεκριμένη περίπτωση η παρακάτω φωτογραφία! Το all things Facebook δε θα μπορούσε να το αποδόσει καλύτερα.

Social Media All things Facebook - New Kafeneio

Η σημασία του eWOM ή ηλεκτρονικό Word of mouth

Οι εμπειρίες των πελατών σας είναι μεταδοτικές, οπότε να θυμάστε πάντα να χαμογελάτε! Μερικοί βασικοί κανόνες:

  • Σταμάτα να μιλάς, άκου με προσοχή
  • Αφουγκράσου τη διάθεση, ενσυναίσθηση
  • Εφάρμοσε τα συμφωνηθέντα
  • Ενημέρωσε τον πελάτη για την πρόοδο
  • Ενθάρρυνε την ανατροφοδότηση

Στην itrust.gr σκοπός μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και το καταφέρνουμε αυτό μέσω της συνεχούς ενημέρωσης καθώς επίσης ακούγοντας προσεχτικά τους πελάτες μας. Αφήστε μας να σας δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και για εσάς!