Σας παρουσιάζουμε το νέο ERP λογισμικό της Softone για εμπορικές εφαρμογές

Softone - More than software - ERP

Καλωσορίστε στον κόσμο του Digital το νέο ERP της Softone!

Το ERP της Softone είναι το μόνο ελληνικό σύστημα πληροφορικής το οποίο ενοποιεί σε ένα μόνο σύστημα λειτουργίες όπως μισθοδοσία, διαχείριση προσωπικού, C.R.M, διάφορες λειτουργίες μιας επιχείρησης καθώς και ποιοτικό έλεγχο.

Οι εφαρμογές της Softone, χάριν στον εμπνευσμένο σχεδιασμό τους, δημιουργούν ένα εύκολο στην χρήση εργασιακό περιβάλλον. Οι λειτουργίες είναι ήδη γνωστές στους χρήστες και χρησιμοποιούνται σε διάφορα projects.

Με ξεκάθαρη λογική στις διαδικασίες και τις λειτουργίες, ο τρόπος εφαρμογής είναι απλός  καταργώντας περιττές επαναλήψεις και μειώνοντας αισθητά τον χρόνο ολοκλήρωσης μια εργασίας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα γενικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του ERP της Softone:

  • Καινοτομία σε όλους τους τομείς: από τον σχεδιασμό και την υποστήριξη ακόμα και σε ζητήματα όπως για παράδειγμα οι τίτλοι κάθε ενότητας  από την ταχύτητα λειτουργίας του μέχρι την αξιοποίηση του Internet.
  • Λειτουργεί σαν ολοκληρωμένο ready-to-run πληροφοριακό σύστημα, επιταχύνοντας σημαντικά την έναρξη λειτουργίας.
  • Λειτουργεί σαν ανοικτή business πλατφόρμα. Επιδέχεται τροποποιήσεις και μεταμορφώνεται σε μια «αποκλειστική» λύση.
  • Προσφέρει έναν πλήρη κατάλογο επιλέξιμων ενοτήτων και η εξελιγμένη σχεδίαση του κάνει όλες αυτές τις ενότητες να μπορούν να λειτουργούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό ή/και αυτοτελώς
  • Προσφέρει τεράστια δυνατότητα παραμετροποιήσεων, ενώ οι αναγκαίες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει (παραστατικά, οργανωτικοί πίνακες, κλπ.) είναι απλούστερες ενός μικρού DOS προγράμματος λιανικής.
  • Ο χρόνος εκπαίδευσης χειρισμού και πλοήγησης δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά της ώρας, αλλά ο χειριστής παράγει 250% περισσότερη εργασία σε ίσο χρόνο ή ίση εργασία σε 60%μικρότερο χρόνο, σε σχέση με οποιοδήποτε ανταγωνιστικό σύστημα.
  • Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά από Έλληνες επιστήμονες αλλά είναι εγκατεστημένο σε όλη την Ανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο (multilingual & localized).
  • Από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του καταργεί πλήθος «δορυφορικών» και «περιφερειακών» εφαρμογών, που λειτουργούσαν με τα παλιά συστήματα. Ταυτόχρονα, προσφέρει απρόσκοπτη διαδραστικότητα με εφαρμογές τρίτων – ιδιαίτερα με Microsoft Applications (Word, Excel, Outlook και Project) αλλά και με Reporting/OLAP/Business Intelligence Tools.

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με το digital, επισκεφθείτε το blog μας