Από την εφηβική ηλικία ο Σάκης περνούσε ατελείωτες ώρες μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή προσπαθώντας να μάθει τα πάντα γύρω από το web, έτσι αποφάσισε πως ο τομέας των υπολογιστών και του internet ήθελε να είναι αυτός που θα ασχοληθεί και επαγγελματικά. Είναι απόφοιτος του τμήματος μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το διεθνές πανεπιστήμιο Ελλάδος στο τομέα του Digital Marketing.

Γνωρίζοντας αρχικά τον κόσμο της πληροφορικής και του κώδικα, κατάλαβε μετά πως μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτόν έχει το Digital Marketing. Όταν άρχισαν να του “μιλάνε” τα metrics και τα KPIs ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με το κομμάτι του Performance. Καθημερινά βρίσκεται μέσα σε διαφημιστικούς λογαριασμούς προσπαθώντας να βρει το παραμικρό σημείο βελτιστοποίησης.

Λατρεύει τα ταξίδια σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς, αγαπάει την μουσική και τον ελεύθερο του χρόνο βλέπει σειρές και ταινίες ή δοκιμάζει νέες γεύσεις της ελληνικής και ξένης κουζίνας.