Ο Μάκης κυνηγάει ένα πράγμα: την εξέλιξη. Τόσο σε ατομικό, όσο και σε εταιρικό επίπεδο, προσπαθεί διαρκώς να βρίσκει νέους τρόπους προς αναδιαμόρφωση και βελτίωση. Πιστεύει πολύ στις δομές και τις διαδικασίες ως βάση της οργάνωσης κάθε εταιρίας. Ταυτόχρονα όμως, θεωρεί την προσωπικότητα ως τον παράγοντα που κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Έχει σπουδάσει Νομική και έχει ασχοληθεί με τις γλώσσες και την επικοινωνία. Γι’ αυτόν, το Digital Marketing αποτελεί μια διαδικασία διασύνδεσης ανθρώπων και brands σε παγκόσμια κλίμακα. Στόχος του είναι να φέρει και να αναδείξει τον ανθρώπινο παράγοντα στον ψηφιακό κόσμο του Marketing. Αυτός είναι και η κινητήρια δύναμη των πραγμάτων. Μότο του τα λόγια του Αντρέ Μπρετόν: “ο άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση”.

Όταν δεν παρακολουθεί σεμινάρια και courses για το Digital Marketing, του αρέσει να ασχολείται με τον αθλητισμό και την τέχνη. Λατρεύει επίσης να διαβάζει βιβλία, να πηγαίνει εκδρομές και να βγαίνει βόλτες. Ο Μάκης κρίνει την πολύπλευρη προσωπικότητα ως αναγκαία προϋπόθεση της επιτυχίας (και μάλλον και της ευτυχίας) στην τόσο πολύπλοκη σύγχρονη πραγματικότητα.

Για το Μάκη, ο επιχειρηματικός κόσμος συνδυάζει εν δυνάμει όλα τα παραπάνω. Το ταξίδι λοιπόν (θα) είναι μακρύ και ίσως κάπου δύσβατο, αλλά συνάμα σίγουρα κι απολαυστικό. Αυτό δεν είναι που αξίζει άλλωστε;