Από το 2007 που ο Ανδρέας ίδρυσε την εταιρεία, έχει τη γενική ευθύνη για τη λειτουργία της. Σχεδιάζει και βοηθά τόσο στην πραγμάτωση των μακροπρόθεσμων σχεδίων της εταιρείας, όσο και στην υλοποίηση των καθημερινών της δραστηριοτήτων. Όταν δε συμβουλεύει πελάτες ή δε διαχειρίζεται projects που είναι προς παράδοση, το πιο πιθανό είναι να σκαλίζει τη γραμμή εντολών ενός συστήματος που βασίζεται σε UNIX.

Αυτό που χρειάζεται να ξέρετε για τον Ανδρέα είναι ότι όταν ήταν παιδί μάζευε δισκέτες χωρίς καν να έχει υπολογιστή. Ακόμη θυμάται τη μέρα που απέκτησε τον πρώτο του, έναν “επαναστατικό AMSTRAD 6128”, όπως τον αποκαλεί ακόμη και σήμερα. Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε γιατί έκανε αίτηση μόνο στο τμήμα Πληροφορικής του Πολυτεχνείου του Βερολίνου (TU Berlin). Φυσικά, δεν προκαλεί έκπληξη το ότι έγινε αποδεκτός ούτε ότι πήρε το πτυχίο με Άριστα. Όταν τελείωσε τις προπτυχιακές σπουδές του, αποφάσισε να εμπλουτίσει το ακαδημαϊκό του ενδιαφέρον με ένα MBA. Ναι, σωστά μαντέψατε, ξεπέρασε τις προσδοκίες και απέκτησε το δίπλωμα με «τιμητική διάκριση» – τερμάτισε το άριστα σα να λέμε.

Πριν την itrust, ο Ανδρέας δούλευε για 4 χρόνια ως ερευνητής στο Ερευνητικό Ινστιτούτο του Πολυτεχνείου του Βερολίνου. Εκτός από αυτό, ήταν επίσης προπονητής μπάσκετ σε ομάδες όλων των ηλικιών για 10 χρόνια και είχε δουλέψει ως ανεξάρτητος σύμβουλος Πληροφορικής – η πρώιμη εκδοχή αυτού που κάνει τώρα.

Σήμερα συνεχίζει να διευρύνει τις γνώσεις του, παρακολουθώντας πιστά όσα περισσότερα συνέδρια και σεμινάρια που άπτονται του Marketing και του Management μπορεί. Για να μην πούμε για τις στοίβες περιοδικών σχετικών με υπολογιστές που έχουν κατακλύσει το γραφείο και είμαστε σίγουροι ότι μια μέρα θα το καταλάβουν.