Εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών Δημοσίου ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας για μία εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστές από το Δημόσιο ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας – Χορτιάτη.

Το ένα από τα δύο πρώτα Δημόσια ΙΕΚ στην Ελλάδα για τυφλά και κωφά άτομα.
[divider_2]

Οι σπουδαστές του Τμήματος “Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής – Πολυμέσα / Web designer – developer/ videogames” συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια κα. Βλάχου Αθανασία, ενημερώθηκαν αναφορικά με τις τεχνολογίες που έχει στη διάθεσή της η εταιρία μας, καθώς και εργαλεία που δημιουργούνται εσωτερικά με σκοπό την απόσβεση πόρων για τους πελάτες μας.

Οι σπουδαστές είδαν στην πράξη πως λειτουργεί μία εταιρία όπως η iTrust. Ο κ.Σπυρίδης ξεκίνησε με μία ιστορική αναδρομή στην ιστορία της εταιρίας από το 2007 και τη συνεχή εξέλιξή της μέχρι τις μέρες μας.

Ακολούθησε παρουσίαση και συζήτηση πάνω στα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται η ομάδα των Web developer σε καθημερινή βάση: από την php, το css και το JQuery μέχρι τη Node, το less και την angularJS.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη έκλεισε με λίγα λόγια για τη σημασία του Internet Marketing για μία σύγχρονη εταιρία και την επίδειξη δημιουργίας μίας διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook.
[divider_2]

Έτσι όπως τη βιώσαμε, πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία του Δημόσιου ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής, που αξίζει τη στήριξη όλων: να προσφέρει την ευκαιρία στους σπουδαστές του να βλέπουν πέρα από το αμφιθέατρο, και μάλιστα να γίνονται μάρτυρες του τρόπου με τον οποίο δουλεύουν εταιρίες του χώρου στην πράξη. Μία πρωτοβουλία την οποία χαρήκαμε ιδιαίτερα που είχαμε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε στο βαθμό αυτό.

Digital Marketing - Laptop

Για περισσότερα άρθρα, επισκεφθείτε το Blog της iTrust.