Συνεργασία iTrust με “Μαββίδης + Συνεργάτες”

Η εταιρεία μας φημίζεται για το ότι δημιουργεί υπέροχους “ψηφιακούς κόσμους” Ήταν πια καιρός να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με μια εταιρεία που δημιουργεί υπέροχους “πραγματικούς κόσμους”!

Κάπως έτσι η Αρχιτεκτονική Διαδικτύου παντρέυτηκε την Αρχιτεκτονική του πραγματικού κόσμου

Η “Μαββίδης + Συνεργάτες” είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο των Κατασκευών στην Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με μία εταιρεία του δικού της βεληνεκούς! Τα Project της εταιρείας πάντα αντανακλούν το όραμά της, το νέο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τις Τεχνικές Μελέτες, τις Μεταλλικές Κατασκευές, τη Διαμόρφωση Εσωτερικών Χώρων και όλες τις άλλες υπηρεσίες με τις οποίες καταπιάνεται μια Κατασκευαστική Εταιρεία.

Αρχιτεκτονική Διαδικτύου

Εργαζόμενος με αφοσιωμένους στον τομέα τους αρχιτέκτονες, μόνο να ωφεληθείς μπορείς. Η αισθητική τους θέτει πολύ ψηλά τον πήχη και το μόνο σίγουρο είναι ότι μια τέτοια συνεργασία θα σε πάει κι εσένα μπροστά! Μας πήρε περίπου μία εβδομάδα για να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα, η οποία, μαζί με την παρουσίαση της εταιρείας και των υπηρεσιών που προσφέρει, της δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσει το Portfolio της με έναν καλαίσθητο αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

Επιπλέον, η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας επιτρέπει την εγγραφή χρηστών στο Newsletter της εταιρείας

Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Αλέξανδρο Μαββίδη, “καθρεφτίζει το προφίλ της εταιρείας και ενδυναμώνει την online παρουσία της”.

Ρίξτε μια ματιά!

Mavvidis + Partners

Για περισσότερα digital άρθρα, επισκεφθείτε το blog μας.