Ο Βασίλης είναι εκ φύσεως ανήσυχο πνεύμα και ψάχνει διαρκώς να ανακαλύπτει νέα πράγματα. Η αναζήτηση αυτή τον οδήγησε στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης, ως Μηχανικό Παραγωγής και Διοίκησης. Στο πανεπιστήμιο έμαθε τα μυστικά της βιομηχανίας, του σύγχρονου εμπορικού κόσμου και πήρε εναύσματα για την πορεία που θα ακολουθούσε επαγγελματικά. Εκεί ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τους όρους του Μάρκετινγκ και φυσικά του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Όντας επικοινωνιακός, λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας, έψαχνε για κάποιο επάγγελμα που θα του πρόσφερε τα εξής. Η λύση ήταν το Digital Marketing και η iTrust – όπου ήρθε σε επαφή με τον κόσμο του digital και εναρμονίστηκε με τις πρακτικές & προοπτικές του.

Ο Βασίλης προσπαθεί αδιάκοπα να εξελίσσεται και να μαθαίνει νέες τεχνικές και τρόπους επικοινωνίας. Στην προσπάθεια αυτή, ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του στην Επιχειρηματική Πληροφορική του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για να επεκτείνει τους ορίζοντες του, ιδίως στον τομέα του Digital Marketing.

Του αρέσει το καλό χιούμορ και οι ταινίες. Ιδιαίτερα οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας με φουτουριστικές πόλεις στο διάστημα. Ποιος ξέρει, ίσως κάποια μέρα τον στείλουμε εκεί!