Αν οι ακαδημαϊκές σπουδές ήταν ανάλογες του ύψους, η Βασιλική σίγουρα θα ήταν το πρώτο παράδειγμα.

Πτυχιούχος της Αρχαιολογίας και Ιστορίας Τέχνης με Μεταπτυχιακό στο Heritage Management (University of Kent & Athens University of Economics and Business) με τον μεγαλύτερο βαθμό, Professional Diploma στο Digital & Social Media Marketing και μια σειρά από Conferences & Workshops στο στρατηγικό σχεδιασμό και το project management, η Βασιλική εκμεταλλεύτηκε όλα τα εργαλεία που μας προσφέρει η Digital εποχή για την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων της.

Έχει ένα ισχυρό υπόβαθρο στην δημιουργία βιώσιμων στρατηγικών και σχεδίων marketing και διαχειρίζεται τους περισσότερους λογαριασμούς των Social Media της iTrust, που ειδικεύονται στη μόδα και την ταξιδιωτική βιομηχανία, από τον σχεδιασμό της καμπάνιας και τη στρατηγική, το creative & copywriting conceptualization, τη διαφήμιση και τη βελτιστοποίηση. Η εξέλιξη της τεχνολογίας & της διαφήμισης την συνεπαίρνουν όλο και περισσότερο, όσο το φάσμα των δυνατοτήτων του κυβερνοχώρου μεγαλώνει κάτι που αποδεικνύεται από την αυθεντικότητα και την μοναδικότητα που εισάγει στο κάθε project. Άλλωστε, οι διαφημίσεις που μιλάνε στην καρδιά του καταναλωτη, τον κάνουν και να ταυτίζεται.

Συνώνυμες λέξεις της Βασιλικής, η αυθεντικότητα, η θετική ενέργεια και το στυλ (την καθιστούν την ηλιαχτίδα του γραφείου). Χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας προσωπικότητας που οραματίζεται έναν κόσμο (και ψηφιακό – γιατί όχι) να ευημερεί στην χρυσή τομή του ρομαντισμού και του ρεαλισμού.

 

 Culture is not a pile of artefacts – it is US the living, breathing sum of us. – Jon Hawkes