Ο Πέτρος είναι ένα ακόμη μέλος της ομάδας μας, γεννημένο την δεκαετία του ’90. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, στη σύγχρονη εποχή, ήταν σε θέση να αντιληφθεί την επιρροή που άσκησε ο ψηφιακός κόσμο στη ζωή των ανθρώπων… αλλά όχι τόσο ξεκάθαρα.

Εντάχθηκε στο δυναμικό μας ως ένας φιλόδοξος κειμενογράφος, ικανός και με ευφράδεια στη χρήση του λόγου, αλλά ταυτόχρονα με όρεξη και διάθεση να μάθει περισσότερα για τον κόσμο του advertising. Ξεκίνησε το ταξίδι του, αναλαμβάνοντας να καλύψει τις ανάγκες μας στο κομμάτι των social media. Αλλά δεν επαναπαύτηκε μονάχα σε αυτό. Από την πρώτη στιγμή, αφοσιώθηκε στην προσπάθειά του να μάθει για τα trends του κόσμου του marketing. Έτσι, με αμείωτο ενδιαφέρον για το αντικείμενο, αλλά και όσα το συνοδεύουν, συνεχίζει δυναμικά. Όσο περισσότερα μαθαίνει δε, φαίνεται πως τόσο περισσότερο κεντρίζεται το ενδιαφέρον του και πεισμώνει.

Βασική του ενασχόληση είναι η συνεχής εξέλιξη των ικανοτήτων σε όλο το κομμάτι του Marketing, είτε αυτό ονομάζεται social media, είτε Google AdWords, αλλά δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε αυτό. Στην προσπάθεια του αυτή, να εξελιχθεί και να μάθει περισσότερα για αυτό το «τέρας» που λέγεται Digital Marketing, βρίσκεται στο σωστό δρόμο, και στο σωστό μέρος.