Η Μαίρη σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Προς το τέλος των σπουδών της σκεφτόταν ποιό θα ήταν το επόμενο της βήμα και μια καινούργια αρχή στην Αγγλία φάνταζε ως μια ξεχωριστή πρόκληση. Έτσι αποφάσισε να κάνει το μεταπτυχιακό της στο Λονδίνο με αντικείμενο την Οργάνωση & Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στο King’s College London.

Η επικοινωνία με ανθρώπους από διαφορετικές εθνικότητες, τα ταξίδια καθώς και η ενασχόληση της με τη φωτογραφία και τα social media την οδήγησαν στο να θέλει να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό. Ένα χρόνο αργότερα, ξεκίνησε να εργάζεται ως Programmatic Activation Graduate στην Omnicom Media Group UK. Αυτή ήταν η πρώτη της επαφή με τον τομέα της διαφήμισης και του digital marketing. Ξεκίνησε λοιπόν μαθαίνοντας τις βασικές αρχές του programmatic advertising. Αργότερα εργάστηκε ως Senior Programmatic Executive στην Publicis Media Group και καθώς εξελισσόταν σε αυτό το τομέα, συνειδητοποίησε πως αυτός ο χώρος ταίριαζε απόλυτα στο χαρακτήρα της.

Η ζωή της στο Λονδίνο κυλούσε όμορφα όμως υπήρχε πάντα στο μυαλό της η επιθυμία επιστροφής στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, που είχε ζήσει αξέχαστα φοιτητικά χρόνια. Στην iTrust λοιπόν, βρήκε τον συνδυασμό που έψαχνε. Κατάφερε να αξιοποιήσει τις γνώσεις που είχε ήδη στη διαφήμιση, μαθαίνοντας νέες πτυχές του digital marketing, αλλά και να βρεθεί ξανά στην αγαπημένη της πόλη.

Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει να φωτογραφίζει τα αγαπημένα της τοπία, να διαβάζει αστυνομικά βιβλία και να ανακαλύπτει καινούργια μουσική.