Η Μαρία σπούδασε Οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σε όλη τη διάρκεια των σπουδών της έψαχνε να βρει ποιο θα είναι το αντικείμενο με το οποίο θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά. Οι επιλογές που είχε ήταν αρκετές, ωστόσο το Μάρκετινγκ ήταν αυτό που της κέντρισε το ενδιαφέρον και το αγάπησε αμέσως. 

 

Αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η αισιοδοξία και η θέληση για μάθηση. Δε σταματά να χαμογελάει ποτέ και της αρέσει να ασχολείται με δημιουργικές δραστηριότητες. Στα φοιτητικά της χρόνια ασχολούνταν με το promotion και δεν υπήρχε εκδήλωση στην οποία δεν συμμετείχε! Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός για αυτό δεν χάνει ευκαιρία να χορεύει στον ελεύθερό της χρόνο!

 

Το ταξίδι στον κόσμο του Μάρκετινγκ ξεκίνησε όταν αποφάσισε να γίνει μέλος στο τμήμα Μάρκετινγκ της μεγαλύτερης φοιτητικής ομάδας αεροδιαστημικής, αυτή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απόκτησε αξέχαστες και διαστημικές εμπειρίες μέσα από τις οποίες έμαθε να δουλεύει ομαδικά και τη βοήθησαν να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στο μέλλον της. Στη συνέχεια αυτού του ταξιδιού η Μαρία, ήθελε να πειραματιστεί και να δει με τι ακριβώς θέλει ασχοληθεί πάνω στο Μάρκετινγκ. Έτσι ανακάλυψε την iTrust! Έκανε την πρακτική της στην εταιρία και σε αυτό το διάστημα κατάλαβε την αγάπη που έχει για το Digital Marketing. Το ταξίδι της όμως δεν τελείωσε, καθώς έγινε μέλος της ομάδας της iTrust και κατάφερε να κάνει το πάθος της, επάγγελμα!