Η Μαρία σπούδασε επιστήμες της Πληροφορίας στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών της κατάφερε να αντλήσει γνώσεις για τις νέες τεχνολογίες. Τον τρόπο χρήσης τους στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της οικονομίας.

Στο ενδιάμεσο έζησε την αξέχαστη εμπειρία Erasmus+  φοίτησης  στο τμήμα Management Information Systems του Πανεπιστημίου Βαρσοβίας. Εκεί είχε την χαρά να έρθει σε επαφή με Manager μεγάλων πολυεθνικών και να αποκτήσει βαθύτερες γνώσεις για τον τρόπο δράσης των εταιρειών τους. Έτσι αντιλήφθηκε ότι το Digital Marketing είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Μετά την επαφή της με καινούργιες κουλτούρες και ιδέες, επικεντρώθηκε κυρίως σε νέες τεχνολογίες που είχαν ως επίκεντρο το Digital Marketing! Ασχολήθηκε με το «Internet of Things» και το «Gamification» που δεν ήταν ευρέα γνωστά ακόμα στην Ελλάδα. Έκανε πράξη αυτά που έμαθε και ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία με θέμα «Internet of Things & Agriculture». Δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες της πρότυπο ρομπότ φυτό, “Smart PLANTi” το οποίο συνδυάζει τις δύο καινοτόμες τεχνολογίες που τόσο αγαπάει.

Ως απόφοιτη, συνέχισε τις προσπάθειες της για να εξελιχθεί ως digital marketer! Παρακολούθησε σεμινάρια της Google σχετικά με το Digital Marketing  και ολοκλήρωσε πρακτικά μαθήματα για το CMS WordPress. Πλέον ανήκει στην Digital ομάδα της iTrust όπου μαθαίνει να χρησιμοποιεί στην πράξη τις πιο βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές του χώρου!

 

 You have to learn the rules of the game. And then…play better than anyone else. – Albert Einstein