Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Λάρισας. Η επιλογή αυτή ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο από την αγάπη του για τον προγραμματισμό. Μπορεί ακόμα να κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτόν το χώρο, αλλά το πάθος του να μαθαίνει συνέχεια καινούργιες τεχνολογίες δεν κρύβεται. Από τα πρώτα του φοιτητικά χρόνια αποφάσισε ότι ο χώρος του Web Development είναι αυτός που του ταιριάζει και έτσι ξεκίνησε την εξάσκηση και τη μελέτη πάνω στο τρίπτυχο HTML / CSS / JavaScript, το οποίο αργότερα εμπλουτίστηκε με NodeJs και ReactJs.

Η iTrust ήρθε στη ζωή του μέσα από την πρακτική που έκανε το 2021 και πλέον είναι ο εναρκτήριος σταθμός στην επαγγελματική του καριέρα.

Στον ελεύθερό του χρόνο θα τον πετύχετε με ένα Comic στο χέρι ή να βλέπει ταινίες του παλιού καλού σινεμά (όπως λέει). Επίσης, του αρέσει να σχεδιάζει τα μελλοντικά του ταξίδια και λατρεύει να βγαίνει με τους φίλους του για μια “χαλαρή μπύρα”.

“Many people think that if something worked yesterday and is still working today, it will work tomorrow. That’s wrong!” – Garry Kasparov