Η Κωνσταντίνα σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της στο πανεπιστήμιο τα μαθήματα του digital marketing της κέντρισαν το ενδιαφέρον. Παράλληλα συμμετείχε σε ερευνητική εργασία για το marketing δημιουργώντας στρατηγικό πλάνο για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η συγκεκριμένη ευκαιρία την ώθησε ώστε να παρακολουθήσει σεμινάρια στο ψηφιακό marketing αποκτώντας το Professional Diploma in Digital & Social Media Marketing.

Προς το τέλος των σπουδών της, και έχοντας πλέον αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με τον τομέα του marketing επαγγελματικά, εμφανίστηκε η ευκαιρία πρακτικής άσκησης στην διαφημιστική μας εταιρία. Στην iTrust, κατάφερε να αποκτήσει θεμελιώδεις γνώσεις στον τομέα του digital marketing αλλά και του SEO, εξελίσσοντας παράλληλα τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις στον τομέα της πληροφορικής.

Στον ελεύθερο της χρόνο θα την βρείτε στην κορυφή του Ολύμπου να διαβάζει ένα από τα αμέτρητα βιβλία που διαθέτει στη συλλογή της. Πέρα από την αγάπη της για τα βιβλία, της αρέσει να ανακαλύπτει καινούργιους ταξιδιωτικούς προορισμούς με τους φίλους της. Είναι λάτρης του σινεμά και του θεάτρου. Το soundtrack της καθημερινότητας της περιλαμβάνει ελληνικό αλλά και ξένο rock με ένα pop twist.