Η Κατερίνα αποτελούσε ανέκαθεν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό άτομο με οργανωτικότητα και πολλά όνειρα. Η επιλογή σταδιοδρομίας ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στη μεγάλη αγάπη της, τη μουσική και ένα πιο “ασφαλές” επάγγελμα. Τελικά επέλεξε για τις σπουδές της, το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό, μέσα από τον οποίο είχε και την πρώτη της επαφή με τον κόσμο του Digital Marketing. 

 

Τον Ιούνιο του 2020 η Κατερίνα επέλεξε την itrust για την πρακτική της άσκηση και μέσα σε λίγο μόλις καιρό η επιλογή αυτή αποδείχθηκε η ιδανική. Με εφόδια τις γνώσεις της από το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, βρήκε τη χρυσή τομή μεταξύ πληροφορικής και οικονομικών στον κλάδο του Digital Marketing.

 

Ένα ανήσυχο πνεύμα που έχει πάθος για την αυτοβελτίωση, τα ταξίδια και παράλληλα αγαπά την οργάνωση. Η επιλογή, αυτή τη φορά, ήταν σχετικά εύκολη καθώς το Digital Marketing συνδυάζει μοναδικά την οργανωτικότητα και τη συνέπεια με τη δημιουργικότητα. Ταυτόχρονα, κάθε μέρα αποτελεί μια νέα πρόκληση και δεν είναι ποτέ ίδια με την προηγούμενη.

 

Στον ελευθερό της χρόνο, μάλλον δε θα τη βρείτε γιατί θα ακούει το αγαπημένο της βινύλιο διαβάζοντας ένα νέο βιβλίο.

 

Great Things never came from Comfort Zones