Η Υρώ σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Λόγω των πολλών ενδιαφερόντων της σε διαφορετικούς τομείς, στην αρχή δυσκολεύτηκε να βρει την πορεία της σταδιοδρομίας που πρέπει να ακολουθήσει. Γνώριζε τη δημιουργική της προσωπικότητα και αναζητούσε να ακολουθήσει μια καριέρα που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά της. Σε ένα από τα πολλά σεμινάρια που παρακολούθησε ανακάλυψε το Ψηφιακό Μάρκετινγκ και αμέσως ενθουσιάστηκε από τις πολλές ευκαιρίες που είδε σε αυτόν τον τομέα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εργάστηκε εθελοντικά σε μερικές startup και πανεπιστημιακές ομάδες ως εκπρόσωπος της ομάδας και βοηθός μάρκετινγκ. Παράλληλα, ήταν ενεργό αγωνιστικό μέλος και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στις νεότερες ομάδες στην πανεπιστημιακή αγωνιστική ομάδα ρομποτικής του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας. Στη συνέχεια, μπήκε στον κόσμο των startup και δημιούργησε τη δική της. Αφού γνωρίστηκε περισσότερο με τον τομέα του μάρκετινγκ άρχισε να πειραματίζεται με τα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ στην οικογενειακή της επιχείρηση και εργάστηκε ως ανεξάρτητος δημιουργός περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα σεμινάριο γνώρισε την ομάδα της iTrust και άρχισε να εργάζεται σκληρά για να επιτύχει τελικά έναν στόχο της: να κάνει την πρακτική της στην εταιρεία.