Η Δήμητρα σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Όπως πολλά άτομα της δικής της ηλικίας, βρισκόταν σε δίλημμα για το τι είναι αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο επαγγελματικά. Γι’ αυτό και αποφάσισε να επιλέξει ένα αντικείμενο που θα ταίριαζε στον δικό της χαρακτήρα. 

Μια καλλιτεχνική φύση που εκφράζεται με διαφορετικά είδη τέχνης όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, ο χορός κι όχι μόνο. Ένα άτομο με αγάπη για την οργανωτικότητα. Κι ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ψυχολογία των ανθρώπων και πως αυτή επηρεάζει τις αποφάσεις τους. Όλα αυτά έκαναν την επιλογή αυτή λίγο περίπλοκη. Μέχρι που βρήκε τη σχολή που συνδυάζει λίγο πολύ όλα αυτά, βέβαια με τον δικό της μοναδικό τρόπο!

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ήθελε να είναι κάτι παραπάνω από απλή φοιτήτρια. Η δίψα της για να ανακαλύψει περισσότερα στην περιβόητη φοιτητική ζωή αποτέλεσαν το έναυσμα για να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό. Μέσω αυτού ανέπτυξε πολύτιμα skills και έμαθε έμπρακτα πως λειτουργεί το marketing. 

Μετά από αυτήν την εμπειρία, ήξερε πως δεν ήθελε να σταματήσει εκεί. Έτσι συνέχισε να εργάζεται εθελοντικά ως blogger για γνωστή μη κερδοσκοπική οργάνωση. Εκεί είχε την πρώτη της επαφή με τον digital κόσμο και με έννοιες όπως το SEO, όπου και τα αγάπησε. Στην πρακτική της άσκηση είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί – επαγγελματικά πλέον – με το digital marketing και να το αγαπήσει ακόμη περισσότερο. Και κάπως έτσι κατέληξε να είναι μέλος του digital marketing team της iTrust, όπου εφαρμόζει όλα όσα έχει μάθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! 

“SEO is a race, not a sprint.” Neil Patel