Ο Chris είναι ο ορισμός του geek, τον ενθουσιάζουν οι νέες τεχνολογίες και πώς αυτές βελτιώνουν διαρκώς τις ψηφιακές εμπειρίες των χρηστών. Τον διακρίνει μια αθεράπευτη περιέργεια και είναι παθιασμένος με το design. Και όχι οποιοδήποτε design αλλά το UI (User Interface) και UX (User Experience) Design.

Έχει πάντοτε σαν στόχο να δημιουργεί λειτουργικά interfaces. Οι σχεδιαστικές δημιουργίες τους είναι αισθητικά κορυφαίεες μα πάνω από όλα φιλικές προς τον χρήστη. Η φιλοσοφία του απλή, δίνει πάντοτε προτεραιότητα στην εύκολη, ευχάριστη και intuitive συμπεριφορά του χρήστη. Αυτή άλλωστε είναι και η υπερδύναμή του.

Όταν ο Chris δεν την σπάει σε όλους ξεχνώντας να δώσει το σωστό όνομα στα Photoshop layers που φτιάχνει ή να τον πιάνει εμμονή να τελειοποιεί κάθε λεπτομέρεια στο creative του, θα τον βρείτε να ασχολείται με κάποιο sport, να βλέπει ταινίες να τρώει καλό φαγητό ή να κυνηγάει το σκύλο του.

Ο Chris έχει σπουδάσει Graphic Design και Software Engineering και μετά την αποφοίτησή του έχει εργαστεί σε πληθώρα δημιουργικών τμημάτων ως Web Designer και Print Graphics Designer.

Όπως καταλάβατε, είναι αρκετά έμπειρος ώστε να κάνει αυτό που ακριβώς θέλει.

“The answer is 42”
Douglas Adams