Σπουδάζοντας Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο Αχιλλέας αντιλήφθηκε ότι το μέλλον όλων των σύγχρονων επαγγελμάτων θα έχει τεχνολογική χροιά. Βουτώντας για τα καλά στον Ψηφιακό κόσμο απέκτησε έναν αλγοριθμικό τρόπο σκέψης και επίλυσης προβλημάτων.

Μερικά χρόνια αργότερα, πρόσθεσε και μία διαφορετικού είδους γνώση, την οποία λάτρεψε εξ αρχής. Ολοκλήρωσε έτσι το ΜΒΑ με ειδίκευση στο Digital Marketing και πάντρεψε την τεχνολογία με τις επιχειρήσεις και το Marketing. Ήξερε πως το ταξίδι αυτό θα είναι συναρπαστικό και δημιουργικότατο.

Με το Business Development στο eBusiness και τη σύγχρονη μορφή Sales Operations Management, ασχολείται από το 2015 όταν και εργάστηκε για το Alibaba.com και στη συνέχεια για τη L’Oréal. Η εμμονή του είναι να συνεισφέρει ώστε όλες οι επιχειρήσεις να αντιληφθούν τα οφέλη του Digital. Παθιάζεται με το να τις κατευθύνει στην Ψηφιακή εποχή για να επιτύχουν το πολυπόθητο Digital Transformation.

Στόχος του να βοηθάει και να επιλύει Βusiness και eBusiness προβλήματα μεταφέροντας το όραμα, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της iTrust σε όλους τους συνεργάτες που επιθυμούν τη Ψηφιακή Ανάπτυξη.

Όταν καταφέρεις να τον πετύχεις offmeeting και να μη μιλάει για νούμερα, στρατηγική και Digital Marketing, θα τον δεις να φοράει το κράνος του και να τρέχει αγωνιστικά στα Kart, τον παιδικό του έρωτα.

“If people like you they’ll listen to you, but if they trust you they’ll do business with you” Zig Ziglar